×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Καθαριότητα και απολύμανση στο σπίτι, ασπίδα προστασίας ενάντια στους ιούς και τα μικρόβια!

Καταχωρήθηκε στις2021-07-31

Στις πιο δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19, καλούμαστε να αλλάξουμε τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής μας και να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα. Προκειμένου να προφυλάξουμε την υγεία μας και να αποκτήσουμε μια σημαντική ασπίδα προστασίας, πρέπει να υιοθετήσουμε αυστηρούς κανόνες ατομικής υγιεινής, ειδικά των χεριών μας γιατί με αυτά αγγίζουμε πολλά αντικείμενα και αποτελούν τον συνηθέστερο τρόπο μετάδοσης ιών και μικροβίων. Σημαντικός είναι ο σχολαστικός καθαρισμός των χεριών (πλύσιμο με νερό και σαπούνι), καθώς και η απολύμανσή τους. Το NATURE WAY ABIA Αντισηπτικό Χεριών & Σώματος με Αναπλαστική Δράση είναι ένα αποτελεσματικό αντισηπτικό χεριών και σώματος. Χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει, (ιόντα του κολλοειδούς αργύρου σε ένα εναιώρημα καθαρού ιονισμένου νερού), σκοτώνει μέσα σε λίγα λεπτά όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς και συγχρόνως έχει αναπλαστική δράση. Θα το βρείτε σε συσκευασία 200ml.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι να φροντίσουμε, ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο μόλυνσης στο σπίτι. Αυτό θα το επιτύχουμε με σωστό καθαρισμό και απολύμανση.

Συμβουλές για καθαρό σπίτι απαλλαγμένο από σκόνη, μικρόβια και ιούς.

  • Πολύ σημαντικός είναι ο καθημερινός αερισμός των δωματίων, ώστε να ανανεώνεται ο αέρας.
  • Καθαρίζουμε τις επιφάνειες (γραφεία, πάγκοι, έπιπλα κ.ά.) εφαρμόζοντας σε βρεγμένο πανί, απαλό καθαριστικό υγρό ή νερό και σαπούνι. Μετά σκουπίζουμε για να στεγνώσει και κατόπιν περνάμε με απολυμαντικό.
  • Με τον ίδιο τρόπο καθαρίζουμε τις συσκευές της κουζίνας (ψυγείο, φούρνος, πλυντήριο πιάτων κ.ά.) με τα ειδικά καθαριστικά κουζίνας που υπάρχουν στο εμπόριο, καθώς και τις μικροσυσκευές (τοστιέρες, καφετιέρες κ.ά.), καθώς και τα ντουλάπια, τις βρύσες τα πόμολα. Στο τέλος απολυμαίνουμε.
  • Το μπάνιο πρέπει να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται όχι μόνο για λόγους υγιεινής αλλά και λόγω των βακτηρίων που αναπτύσσονται εκεί (πλακάκια, μπανιέρα, νιπτήρας, βρύσες, λεκάνη) με τα ειδικά καθαριστικά μπάνιων.
  • Σημαντικό επίσης είναι να καθαρίζουμε και να απολυμαίνουμε τα αντικείμενα που αγγίζουμε καθημερινά (τηλέφωνο, τηλεκοντρόλ, πληκτρολόγιο κ.ά.).
  • Σκουπίζουμε το πάτωμα με ηλεκτρική σκούπα, σφουγγαρίζουμε με απορρυπαντικό δαπέδου και μετά απολυμαίνουμε με απολυμαντικό σκεύασμα.
  • Καλό είναι να μην μπαίνουμε στο σπίτι με τα παπούτσια, γιατί μεταφέρουν πολλά βακτήρια, μύκητες και μικρόβια από το δρόμο. Αφήνουμε τα παπούτσια μας στην είσοδο, τα ψεκάζουμε με απολυμαντικό και φοράμε παντόφλες ή κάλτσες μέσα στο σπίτι. Το NATURE WAY Spray N-8 Συνεργιστικό Καθαρισμού και Υγιεινής με Κολλοειδή Άργυρο, χάρη στην αποτελεσματικότητα του κολλοειδούς αργύρου ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς και στις ευεργετικές του ιδιότητες ενάντια σε βλαπτικούς παράγοντες για την υγεία, μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν παντού. Δρα συνεργιστικά με τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα σε κάθε περίπτωση, απλώνοντας ένα πέπλο υγιεινής προστασίας σε όλα σχεδόν τα είδη καθημερινής χρήσης.
  • Φίλτρα μονάδων ψύξης.
  • Κοινόχρηστες επιφάνειες.
  • Πόμολα, τηλέφωνα, ψυγεία, πλυντήρια κ.ά.
  • Χώροι υγιεινής, μπάνιο, τουαλέτα κ.ά.
  • Είδη ρουχισμού, στρώματα, κουρτίνες, μαξιλάρια.
  • Παπούτσια.

Με αυτές τις απλές κινήσεις που μπορούμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας, θα νιώθουμε υγεία, ευεξία και ασφάλεια στο σπίτι.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος