×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Πώς να επαναφέρουμε την υγεία των μαλλιών μας!

Καταχωρήθηκε στις2021-07-24

Το καλοκαίρι λόγω του ήλιου και της θάλασσας τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται περισσότερο. Επίσης διάφοροι παράγοντες συμβάλλουν στην ταλαιπωρία των μαλλιών, όπως οι αλλαγές της θερμοκρασίας, η υγρασία, το άγχος, η χρήση θερμικών συσκευών και προϊόντων styling, το χλώριο του νερού, η ακτινοβολία, ο μολυσμένος αέρας, η βαφή με αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάνουν τη λάμψη και την ελαστικότητά τους και να ξηρά, άτονα, σπασμένα, μπερδεμένα και θαμπά.

Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών μας τα διατηρούμε υγιή, δυνατά και λαμπερά.

  • Καθημερινό βούρτσισμα μαλλιών
    Το καθημερινό βούρτσισμα των μαλλιών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος του τριχωτού της κεφαλής και κατανέμει ομοιόμορφα τα φυσικά έλαια που παράγονται, ενυδατώνοντας τις τρίχες από τις ρίζες ως τις άκρες.
  • Επιλογή βούρτσας
    Επιλέξτε μια βούρτσα με φυσικές τρίχες, για ευχάριστη αίσθηση και ωφέλεια στο τριχωτό της κεφαλής. Βουρτσίστε από το μέτωπο προς τα πίσω και από τον αυχένα προς τα πάνω, για 2 λεπτά.
  • Μασάζ
    Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη θρέψη των μαλλιών. Με τις άκρες των δακτύλων σας πιέστε απαλά το κεφάλι σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις αρχίζοντας από το μέτωπο προς τα πίσω και κάτω στον αυχένα.
  • Ενυδάτωση
    Διάφορα φυτικά έλαια (όπως έλαιο καρύδας, δάφνης, ιβίσκου, αβοκάντο), βοηθούν στην ενυδάτωση των μαλλιών με φυσικό τρόπο.
    Λίγο πριν τα λούσετε ή μετά, απλώστε από την μέση των μαλλιών και κάτω μικρή ποσότητα και βουρτσίστε για ομοιόμορφη κατανομή.
  • Λούσιμο
    Να λούζεστε 3 φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά με ένα καλό σαμπουάν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.
    Πριν το πιστολάκι ή την πρέσα μαλλιών βάλτε ειδικά προϊόντα ενυδάτωσης και αναδόμησης τρίχας, τα οποία προστατεύουν τα μαλλιά από την υψηλή θερμοκρασία.
  • Ακολουθήστε υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή με τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και Ω3, Ω6 λιπαρά οξέα που προστατεύουν τον οργανισμό και χαρίζουν πλούσια και γερά μαλλιά γεμάτα λάμψη.

Με τη φόρμουλα NATURE WAY Hair Health Recovery Λοσιόν Επαναφοράς της Υγείας των Μαλλιών 100ml επανέρχεται η υγεία των μαλλιών, αποκτούν ζωντάνια, λάμψη ελαστικότητα και μεταξένια υφή. Το έλαιο argan και καρύδας, ο κολλοειδής άργυρος και το νερό σταθεροποιημένης δομής που περιέχει, ενδυναμώνει τη συνοχή της τρίχας, προφυλάσσει τα μαλλιά από τους ρύπους του περιβάλλοντος καθώς δεν τους αφήνει να προσκολληθούν στις τρίχες, όπως και με το μπάνιο στη θάλασσα δημιουργεί ένα φίλτρο προστασίας στα μαλλιά και εμποδίζει το αλάτι να κάνει τα μαλλιά ξηρά και θαμπά. Με την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών με το NATURE WAY Hair Health Recovery Λοσιόν Επαναφοράς της Υγείας των Μαλλιών 100ml οι γυναίκες αποκτούν τα λαμπερά και μεταξένια μαλλιά που ονειρεύονται!

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος