×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Όραση

Όραση - ενισχύστε και διατηρείστε τη υγιή με ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, προκειμένου να διατηρήσετε την υγεία των οφθαλμών σας αλλά και για την βελτίωσή της. Μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, με ελάχιστα κορεσμένα λιπαρά και ζάχαρη συμβάλλει άμεσα στην προστασία του αμφιβληστροειδούς. Έτσι, τα συμπληρώματα διατροφής για την όραση είναι πολύ σημαντικά, ειδικά στην εποχή αυτή που τα μάτια ωθούνται συνεχώς στην εστίαση λόγω οθονών. Παρακάτω θα βρείτε βιταμίνες και συμπληρώματα που θα προστατέψουν από την κόπωση της όρασης και θα την κρατήσουν στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση.

Read moreShow less
MACUSHIELD Original Formula Συμπλήρωμα Διατροφής με Μεσο-Ζεαξανθίνη, Λουτεΐνη & Ζεαξανθίνη για Πρώιμη Ηλικιακή Εκφύλιση Ωχράς (ΗΕΩ) 30 Κάψουλες MACUSHIELD Original Formula Συμπλήρωμα Διατροφής με Μεσο-Ζεαξανθίνη, Λουτεΐνη & Ζεαξανθίνη για Πρώιμη Ηλικιακή Εκφύλιση Ωχράς (ΗΕΩ) 30 Κάψουλες
-27.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία των ματιών με λουτεΐνη, μεσο-ζεαξανθίνη, ζεαξανθίνη και βιταμίνη Β2.
MACUSHIELD Original Συμπήρωμα Διατροφής για την Υγεία των Ματιών με Βιταμίνη Β2, 30μασ.δισκ. MACUSHIELD Original Συμπήρωμα Διατροφής για την Υγεία των Ματιών με Βιταμίνη Β2, 30μασ.δισκ.
-21%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία των ματιών, με επιπλέον βιταμίνη Β2 που βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.
VITABIOTICS Wellwoman 50+ Συμπλήρωμα Διατροφής με Πολυβιταμίνες για Γυναίκες Άνω των 50 Ετών 30tabs VITABIOTICS Wellwoman 50+ Συμπλήρωμα Διατροφής με Πολυβιταμίνες για Γυναίκες Άνω των 50 Ετών 30tabs
-51.2%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Για γυναίκες άνω των 50 ετών. Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό 26 συστατικών με έμφαση στα αντιοξειδωτικά και σε συστατικά που προάγουν την υγεία και την ευεξία.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος