Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Η εταιρεία

Το OMEGA PHARMACY είναι η ηλεκτρονική επέκταση της εταιρείας, με την επωνυμία «ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΙΧΑΗΛ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΜΟΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με ιδιοκτήτη και φορέα εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας, με τον διακριτό τίτλο OMEGAPHARMACY.GR, η οποία εκπροσωπείται νόμιμα από τους Φαρμακοποιούς Γεώργιο Σπανόπουλο και Μιχαήλ Σπανόπουλο. Η Έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 142, Αγία Βαρβάρα, TK: 12351, ΑΦΜ: 082662599, ΔΟΥ: Νίκαιας, Αριθμός ΓΕΜΗ: 122244703000

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της Αγίας Βαρβάρας από το 1988. Αυτά τα 32 χρόνια που λειτουργούμε, είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε σαν προτεραιότητά μας την εξυπηρέτησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επαφή μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε πηγή πείρας, μελέτης, βελτίωσης και γνώσης.

Η πολυετής εμπειρία μας, η αγάπη και το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπό μας, μας οδήγησε να ασχοληθούμε και με τις Συμπληρωματικές Εναλλακτικές Θεραπείες που βλέπουν το άτομο ως σύνολο. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας σαν ξεχωριστή οντότητα με ξεχωριστές ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Εδώ και 32 χρόνια ασχολούμαστε με την Ομοιοπαθητική και γενικότερα με την εναλλακτική προσέγγιση. Προτείνουμε προγράμματα διατροφής και συμπληρώματα διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στο φαρμακείο μας θα βρείτε βιολογικά τρόφιμα, υπερτροφές, βότανα, ανθοϊάματα, ομοιοπαθητικά σκευάσματα, καλλυντικά παντός είδους, συμπληρώματα διατροφής, ορθοπεδικά είδη καθώς επίσης και τα προϊόντα της NATURE WAY.

H Nature Way είναι προϊόν όλης αυτής της εμπειρίας των 32 χρόνων μας και εξειδικεύεται σε προϊόντα που θα καλύψουν ανάγκες σας με απόλυτα φυσικό τρόπο και με ποιοτικές προδιαγραφές βάση της ελληνικής νομοθεσίας και του ΕΟΦ που βρίσκεται σε απόλυτη συσχέτιση με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα προϊόντα παραγωγής μας NATURE WAY καθώς και τα προϊόντα της FULL HEALTH μπορείτε να τα βρείτε εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα εξής φαρμακεία:

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 142, ΤΚ:12351, 210-5690340

ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:
ΓΟΥΝΑΡΗ 275, ΤΚ:16674, 210-8940498

ΚΟΥΚΑΚΙ ΑΘΗΝΑ:
ΤΣΑΜΗ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ 27 & ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ, ΤΚ:11742, 210-9236576

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αφορά την υγεία σας. Ευχαριστούμε που τόσα χρόνια μας εμπιστεύεστε και συνεχίζετε να μας εμπιστεύεστε. Καλή περιήγηση!

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος