×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Προστασία της επιδερμίδας το χειμώνα!

Καταχωρήθηκε στις2021-01-17

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται από το κρύο, γίνεται ξηρή και έχει θαμπή και άγρια όψη.

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές συμβουλές, για να φροντίσετε και να προστατέψετε την επιδερμίδα σας, ώστε να διατηρηθεί δροσερή, ενυδατωμένη, ελαστική και υγιής!

  • Απολέπιση: Επιλέξτε ένα ήπιο προϊόν απολέπισης (scrub) και εφαρμόστε το με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας μία φορά την εβδομάδα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων, τόνωσης και ανανέωσης του δέρματος.
  • Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε προϊόντα με φυσικά συστατικά όπως μέλι, τριαντάφυλλο κ.ά. διατηρούν τη φυσική υγρασία και δίνουν απαλότητα στο δέρμα.
  • Serum: Μετά την απολέπιση και τον καθαρισμό, η επιδερμίδα απαλλαγμένη από τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, είναι έτοιμη να δεχθεί τα ευεργετικά και αντιοξειδωτικά συστατικά του serum. Περιποιείται και προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.
  • Ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα:Προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, απέναντι στην ξηρότητα που προκαλείται από το κρύο.
  • Χείλη: Για να αποφύγετε τα σκασμένα χείλη, βάλτε ένα πλούσιο lip balm καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε να διατηρούνται τα χείλη σας ελαστικά και απαλά.
  • Χέρια: Μία ενυδατική κρέμα χεριών με φυσικά συστατικά όπως κερί μέλισσας θα προφυλάξει τα χέρια σας από την ξηρότητα.
  • Χλιαρό ντους: Το χλιαρό ντους είναι το ιδανικότερο για ένα σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Διατροφή: Πίνετε άφθονο νερό και εμπλουτίστε τη διατροφή σας με τροφές πλούσιες σε Ω3, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα που ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος