×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Περιποίηση βαμμένων μαλλιών!

Καταχωρήθηκε στις2021-01-24

Μυστικά για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή, λαμπερά, με υπέροχο χρώμα.

  • Προσεκτικό λούσιμο. Προτιμήστε να λούζεστε τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και όχι στις άκρες των μαλλιών. Αυτό θα διατηρήσει το χρώμα σταθερό και υγιείς τις ρίζες των μαλλιών.
  • Σαμπουάν. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και προτιμήστε ένα που κάνει για όλους τους τύπους των μαλλιών, με μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Για μαλλιά με έντονη λιπαρότητα προτιμήστε ένα ξηρό σαμπουάν. Θα δώσει δροσερή και ανάλαφρη αίσθηση μεταξύ των λουσιμάτων.
  • Αποφύγετε το ζεστό νερό. Το ζεστό νερό είναι ο μεγάλος εχθρός των βαμμένων μαλλιών. Ανοίγει τους πόρους της τρίχας, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται γρηγορότερα η βαφή, η τρίχα να χάνει την ελαστικότητά της και να γίνεται ξηρή και θαμπή. Προτιμήστε να λούζεστε με χλιαρό νερό. Η τρίχα δεν ταλαιπωρείται, διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητά της.
  • Μάσκα μαλλιών. Εφαρμόστε την μία φορά την εβδομάδα σε βρεγμένα μαλλιά, χτενίζοντας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και αφήστε την για 30 λεπτά. Ενυδατώνει, δίνει υγεία και ζωντάνια και διατηρεί λαμπερό το χρώμα των μαλλιών. Προτιμήστε ένα προϊόν με έλαια και φυσικά εκχυλίσματα.
  • Θερμότητα. Εάν χρησιμοποιείτε εργαλεία styling (σεσουάρ, ψαλίδι, κ.ά.) η θερμότητα προκαλεί βλάβη στη δομή της τρίχας και συμβάλλει στη φθορά του χρώματος. Χρησιμοποιήστε ένα θερμοπροσταευτικό προϊόν, πριν από τη χρήση των εργαλείων, το οποίο θα προστατέψει την τρίχα και το χρώμα.
  • Διατροφή. Οι τροφές επηρεάζουν την υγεία και την όψη των μαλλιών. Προτιμήστε τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνες πλούσιες σε σίδηρο, που τρέφουν και δυναμώνουν την τρίχα, καθώς και βιταμίνη C που βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου και δημιουργεί την κερατίνη, η οποία είναι το βασικό δομικό υλικό της τρίχας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος