×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Πώς να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Καταχωρήθηκε στις2021-02-14

Για την πιο ρομαντική αυτή ημέρα του χρόνου, σας αποκαλύπτουμε εύκολα και απλά μυστικά που θα απογειώσουν τη διάθεση και τον ερωτισμό σας.

Εξωτερική εμφάνιση

Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Το κραγιόν αποτελεί ένα από τα πιο βασικά συστατικά του μακιγιάζ. Επιλέξτε το κατάλληλο κόκκινο κραγιόν σύμφωνα με τον τόνο της επιδερμίδας και το χρώμα των μαλλιών σας. Εάν είστε καστανές/μελαχρινές με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτιμήστε μια σκούρα απόχρωση του κόκκινου όπως κερασί, δαμασκηνί ή στο χρώμα του κρασιού. Εάν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα προτιμήστε τις αποχρώσεις όπως κοραλλί, ροδακινί ή πορτοκαλοκόκκινο. Εάν είστε ξανθιές ή κοκκινομάλλες με φωτεινή επιδερμίδα, το ιδανικό κραγιόν είναι το κόκκινο στο χρώμα του κρασιού ή το δαμασκηνί. Επίσης επιλέξτε τις κατάλληλες για την επιδερμίδα σας ενυδατικές κρέμες και πούδρες, καθώς και τα ανάλογα βερνίκια νυχιών. Για τα μάτια σας χρησιμοποιήστε eyeliner και εντυπωσιακές σκιές. Τέλος διαλέξτε ένα ωραίο κόκκινο φόρεμα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα αισθησιακό άρωμα.

Δείπνο

Στολίστε το τραπέζι με λουλούδια, κεριά και χρησιμοποιήστε φαγητά που απογειώνουν την απόλαυση και για έξτρα τόνωση γευτείτε βασιλικό πολτό, μέλι καστανιάς, θυμαρίσιο, κουμαριάς, ανθέων καθώς και σοκολάτες.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα

Αρωματίστε το χώρο με αιθέρια έλαια βάζοντας λίγες σταγόνες στην ανάλογη συσκευή. Εάν δεν έχετε, βάλτε λίγες σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας σε λίγο νερό μέσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τοποθετείστε το πάνω σε ένα αναμμένο ρεσώ.

Μασάζ

Χρησιμοποιήστε λάδι σώματος, αιθέρια έλαια, κρέμες, λοσιόν για ένα αισθησιακό μασάζ ή προσθέστε λίγες σταγόνες στο νερό της μπανιέρας και βυθιστείτε σε ένα απολαυστικό μπάνιο.

Απελευθερώστε την σεξουαλικότητά σας χρησιμοποιώντας προϊόντα που ξυπνούν τις αισθήσεις και απογειώνουν τον ερωτισμό σας, καθώς και προϊόντα προφύλαξης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος