×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Βιταμίνες για Εμμηνόπαυση – Ποιες να Επιλέξω

Καταχωρήθηκε στις2023-10-31

Στο παρόν άρθρο, θα μάθουμε ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για εμμηνόπαυση. Συγκεκριμένα, η εμμηνόπαυση, η οποία συνήθως συμβαίνει στη μέση έως το τέλος της πενηνταετίας μιας γυναίκας, δημιουργεί μεγάλες αλλαγές στις γυναικείες ορμόνες, προκαλώντας συχνά σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές. Η σωστή διατροφή και η πρόσληψη συγκεκριμένων βιταμινών μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

Ας εξετάσουμε λοιπόν το ρόλο των βιταμινών κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και ποια είναι τα κατάλληλα συμπληρώματα.

Ποιες Είναι Οι Καλύτερες Βιταμίνες για Εμμηνόπαυση

Μαγνήσιο

Γιατί το χρειάζεσαι: Αρχικά, το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μέταλλο που έχει σημαντικό ρόλο στη συνολική υγεία ενός ατόμου. Για ακρίβεια, συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών, τη ρύθμιση της καρδιαγγειακής λειτουργίας και την ενδυνάμωση των μυών. Παράλληλα, το μαγνήσιο εξασφαλίζει τη χαλάρωση των νεύρων και την ψυχολογική ευεξία.

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αλλαγές στη διάθεση, όπως αύξηση άγχους και κατάθλιψης, και το μαγνήσιο μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο αυτών των συμπτωμάτων.

 

Αγόρασε Τώρα!

 

Ποιο προϊόν να διαλέξω: SOLGAR Calcium Magnesium Plus Zinc 100tabs

Το Calcium Magnesium Plus Zinc της SOLGAR είναι μια φόρμουλα μαγνησίου και ψευδάργυρου, αποτελώντας σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής κατά την εμμηνόπαυση. Το μαγνήσιο επίσης, ως βασικό στοιχείο των οστών, είναι απαραίτητο για τη σωστή διανομή του ασβεστίου στον οργανισμό ενώ ο ψευδάργυρος βοηθά στην παραγωγή του ιστού των οστών.

Πάτα εδώ για να βρεις όλες τις βιταμίνες με Μαγνήσιο!

 

Βιταμίνη D

Γιατί τη χρειάζεσαι: Όπως και το μαγνήσιο, έτσι και η βιταμίνη D είναι σημαντική για την υγεία των οστών και τον έλεγχο απορρόφησης του ασβεστίου. Κατά την εμμηνόπαυση, οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίζουν απώλεια οστικής πυκνότητας, και η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της ισχυρής σκελετικής δομής.

 

Αγόρασε Τώρα!

 

Ποιο προϊόν να διαλέξω: EVIOL Vitamin D3 2200 IU Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη D3 για την Στήριξη του Σώματος και Δυνατά Οστά 55mg 60 Κάψουλες

Οι βιταμίνες EVIOL Vitamin D3, ή αλλιώς οι «βιταμίνες του ήλιου», συμβάλλουν στη στήριξη του σώματος και στα δυνατά οστά! Μάλιστα, οι μαλακές κάψουλες περιέχουν τη λιποδιαλυτή βιταμίνη D3 ως χοληκαλσιφερόλη, τη μορφή που προτιμά το σώμα μας.

 Πάτα εδώ για να βρεις όλες τις βιταμίνες D.

Μερικές ακόμη βιταμίνες

Βιταμίνη Κ

Γιατί τη χρειάζεσαι: Η βιταμίνη Κ είναι γνωστή κυρίως για το ρόλο της στη διαδικασία της πήξης του αίματος. Ωστόσο, έχει και άλλους σημαντικούς ρόλους στο σώμα. Κάποιοι από αυτούς είναι η διατήρηση της οστικής υγείας και η πρόληψη της αρτηριοσκλήρωσης. Εκτός από τα παραπάνω, η βιταμίνη Κ συμμετέχει επίσης στη ρύθμιση των αντιοξειδωτικών ουσιών του σώματος, στην υποστήριξη της φλεγμονής και στην ενίσχυση της ανοσολογικής απόκρισης. Είναι σημαντικό επομένως να καταναλώνουμε τις σωστές ποσότητες βιταμίνης Κ για τη κατάλληλη λειτουργία του οργανισμού μας.

 

Αγόρασε Τώρα!

 

Ποιο προϊόν να διαλέξω: UNI-PHARMA D3 Fix + K2 Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη D3 2000IU & Βιταμίνη K2 45μg για την Καλή Υγεία των Οστών, των Μυών & του Ανοσοποιητικού Συστήματος 60 Δισκία

Το προϊόν UNI-PHARMA D3 Fix + K2 αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη D3 και βιταμίνη K2. Συγκεκριμένα, σχεδιάστηκε για να συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας των οστών, των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πάτα εδώ για να βρεις όλες τις βιταμίνες Κ!

 

Βιταμίνες Β12

Γιατί τη χρειάζεσαι: Η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική για τη ρύθμιση του νευρικού συστήματος και τη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως οι ψυχολογικές διαταραχές και οι θερμοπληξίες. Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, η έλλειψη της μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση και αδυναμία.

 

Αγόρασε Τώρα!

 

Ποιο προϊόν να διαλέξω: UNI-PHARMA B12 Fix Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης B12 1000μg 30 Δισκία Διασπειρόμενα στο Στόμα

Ηβιταμίνη B12,γνωστή και ως κοβαλαμίνη, είναι μέλος των υδατοδιαλυτών βιταμινών του συμπλέγματος Β και παίζει σημαντικό ρόλο σε σημαντικές διεργασίες του ανθρώπινου οργανισμού, συμβάλλοντας στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος, στην διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Πάτα εδώ για να βρεις όλες τις βιταμίνες Β12!

 

Omega 3

Γιατί το χρειάζεσαι:Οι γυναίκες στην εμμηνοπαυση χρειάζονται omega-3 λιπαρά οξέα για πολλούς λόγους. Συγκεκριμένα περιέχει αντιφλεγμονώδη ιδιότητες, προάγει την ψυχολογική ευημερία και τέλος, βοηθάει στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας.

 

Αγόρασε Τώρα!

 

Ποιο προϊόν να διαλέξω: FULL HEALTH Gold Ω3 1000mg 120 μαλακές κάψουλες

Το FULL HEALTH Gold Ω3 1000mg σχεδιάστηκε για να προσφέρει τα οφέλη των Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στον οργανισμό σας με αποτελεσματικότητα. Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι βασικά για την υγεία της καρδιάς, την ψυχική κατάσταση, και τη γενική ευημερία.  

Πάτα εδώ για να βρεις όλες τις βιταμίνες Omega 3!

 

Συμπέρασμα

Συμπεραίνοντας, οι βιταμίνες για εμμηνόπαυση αποτελούν σημαντικό κομμάτι μιας ισορροπημένης διατροφής. Μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της σωματικής και ψυχολογικής υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης φάσης. Είναι σημαντικό επίσης να σημειώσουμε ότι η διατροφή σας πρέπει να περιλαμβάνει μια ποικιλία τροφίμων πλούσιων σε αυτές τις βιταμίνες. Συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να καθορίσετε τις ανάγκες σας προτού επιλέξετε τη λήψη συμπληρωμάτων.

Σχετικά προϊόντα
POWER HEALTH Platinum Range D-Vit3 2000iu 2x20tabs POWER HEALTH Platinum Range D-Vit3 2000iu 2x20tabs
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το συμπλήρωμα διατροφής D-vit3 2.000iu της σειράς Platinum Range περιέχει βιταμίνη D στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή της, ως χοληκαλσιφερόλη (D3).

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος