×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Ορθοπεδική περιποίηση ποδιών!

Καταχωρήθηκε στις2022-02-04

Οι μοντέρνοι ρυθμοί της ζωής είναι ολοένα και πιο απαιτητικοί και μας αναγκάζουν να είμαστε σε διαρκή σωματική κίνηση με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η καθημερινότητά μας.

Τα πόδια μας ταλαιπωρούνται από διάφορους παράγοντες όπως:

  • Από την πολύωρη ορθοστασία λόγω του επαγγέλματός μας.
  • Από την έντονη φυσική άσκηση.
  • Από τα ακατάλληλα παπούτσια, όπως τα ψηλά τακούνια ή το λάθος νούμερο, αλλά και από το αυξημένο βάρος κ.ά.

Όλα αυτά μας κάνουν να αισθανόμαστε στο τέλος της ημέρας έντονη κούραση, πόνους στα πόδια, στα πέλματα, στις γάμπες, στη μέση, στην πλάτη και σε ολόκληρο το σώμα.

Μπορούμε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας και να απαλλαγούμε από τους πόνους με τα σωστά ανατομικά υποδήματα.

Η Scholl ιδρύθηκε από τον ποδίατρο William Mathias Scholl το 1906, στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο αφού σχεδίασε και πατεντάρισε πάνω από 1000 προϊόντα περιποίησης ποδιών, και έγινε μέλος του Fortune 500 το 1971. Δημιουργεί ξεχωριστά υποδήματα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα, είναι ανθεκτικά και παρέχουν υποστήριξη σε όλο το πόδι, ξεκουράζουν και ανακουφίζουν από τους πόνους.

Τα ανατομικά σαμπό και sneakers της εταιρείας Scholl, χαρακτηρίζονται από την τεχνολογία Memory Cushion που βοηθά στη μείωση της κόπωσης με την ανακατανομή της πίεσης σε ολόκληρη τη σόλα του ποδιού, είναι ελαφριά και ευέλικτα, προσφέρουν αίσθηση άνεσης και ανακούφισης στα κουρασμένα πόδια και απορροφούν τους κραδασμούς. Κατανέμουν εξίσου το σωματικό βάρος στο πέλμα και υποστηρίζουν την καμάρα του ποδιού. Είναι αντιολισθητικά και διασφαλίζουν άνετο και ασφαλές περπάτημα παντού. Επιτρέπουν στα πόδια να αναπνέουν και αποτρέπουν την εφίδρωση.

Τεχνολογία Cushion® Memory:

  • Η τεχνολογία εγγυάται μέγιστη υποστήριξη κατά το περπάτημα. Δημιουργεί απευθείας αίσθηση άνεσης και ανακούφισης στα κουρασμένα πόδια, ειδικά μετά από περιπάτους ή πολύωρη ορθοστασία. Ιδανική για υπέρβαρους ή ηλικιωμένους.
  • Η τεχνολογία Memory Cushion® χαρακτηρίζεται από τη μαλακή εσωτερική σόλα μνήμης.
  • Η εσωτερική σόλα Memory Cushion εξασφαλίζει αίσθηση άνεσης, χαλάρωσης, απαλότητας και σταθερότητας μειώνοντας την συσσώρευση πίεσης σε ορισμένες περιοχές του ποδιού.
  • Διαθέτει αφαιρούμενο πέλμα Memory Cushion® που προσαρμόζεται στην ανατομία του ποδιού και βοηθά στην αναδιανομή της πίεσης που ασκείται σε ολόκληρη τη σόλα, δίνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση.

Oφέλη τεχνολογίαs Cushion® Memory:

  • Πρόληψη/ µείωση πελµατιαίου πόνου στη πτέρνα.
  • Βοηθάει στην ανακατανοµή των πιέσεων που ασκούνται στο πέλµα κατά το βάδισµα.
  • Βοηθάει στην αποσυµπίεση του ποδιού µειώνοντας την µέση πίεση που του ασκείται.
  • Προσδίδει αίσθηση άνεσης, που γίνεται αντιληπτή σε κάθε βήµα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος