×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Περιποίηση κάτω άκρων στο σπίτι!

Καταχωρήθηκε στις2020-11-15

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας επιβαρύνουν το σώμα μας και κυρίως τα πόδια μας. Τα πόδια μας ταλαιπωρούνται κατά τη διάρκεια της μέρας, από την ορθοστασία, το βάρος του σώματός μας, τα στενά παπούτσια, καθώς και από διάφορους άλλους παράγοντες. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να φροντίζουμε για την ξεκούραση και τη φροντίδα των ποδιών μας.Σας προτείνουμε τις παρακάτω συμβουλές για την περιποίηση των ποδιών σας στο σπίτι.

Ποδόλουτρο

Ένα καλό ποδόλουτρο μετά από μια κοπιαστική μέρα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφίσουμε τα καταπονημένα μας πέλματα.

Προσφέρει:

  • Αποτοξίνωση σε όλο το σώμα, καθώς το βράδυ αποβάλλονται οι τοξίνες από τα πέλματα των ποδιών.
  • Ηρεμία και χαλάρωση, καθώς το χλιαρό νερό ασκεί ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.
  • Αίσθηση ελαφρότητας. Μετά από ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο θα νιώσετε πιο ξεκούραστα τα πόδια σας και πιο ελαφρύ το σώμα σας.

Για να κάνετε ένα καλό ποδόλουτρο, βάλτε χλιαρό νερό σε μία λεκάνη και προσθέστε άλατα μπάνιου, αιθέρια έλαια λεβάντας ή χαμομηλιού ή κάποιο της προτίμησής σας. Εάν δεν έχετε κάποιο από αυτά προσθέστε το αφρόλουτρό σας με 2 κουταλιές της σούπας σόδα. Καθίστε σε μία καρέκλα ή πολυθρόνα και βυθίστε τα πόδια σας στο νερό.

Κρατήστε τα 10 λεπτά και μετά σκουπίστε τα πολύ καλά με μια πετσέτα.

Φυσικό peeling για τις σκασμένες πτέρνες

Με μία ελαφρόπετρα, ράσπα, λούφα, βούρτσα σώματος ή ηλεκτρική λίμα τρίβετε απαλά τις πτέρνες. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Η διαδικασία αυτή είναι καλό να γίνεται μία φορά την εβδομάδα.

Ενυδάτωση και μασάζ

Το μασάζ ποδιών βοηθά στη χαλάρωση και την ανακούφιση από τους πόνους, προσφέρει ξεκούραση και ευεξία. Χρησιμοποιήστε μία ενυδατική λοσιόν ή ενυδατική κρέμα περιποίησης ποδιών και απλώστε την με κυκλικές κινήσεις στα πέλματα και στα δάχτυλα, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα. Με τον τρόπο αυτό το δέρμα ενυδατώνεται, γίνεται πιο ελαστικό, νεανικό και υγιέστερο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος