×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Ενίσχυση της μνήμης με φυσικό τρόπο!

Καταχωρήθηκε στις2021-07-11

Μνήμη είναι η διαδικασία του ανθρώπου να θυμάται τις εμπειρίες, τις εντυπώσεις, τις γνώσεις που αποκομίζει.

Νοοτροπικές ουσίες

Είναι ουσίες μη τοξικές, οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση και βελτίωση των γνωστικών λειτουργιών του εγκεφάλου (μνήμη, διαύγεια, διάθεση, συγκέντρωση κ.ά). Ο όρος νοοτροπικός (νους + τρέπω) σημαίνει αλλάζω το μυαλό.

Οι πιο γνωστές ουσίες με νοοτροπική δράση είναι η κιτικολίνη, η καφεΐνη, η θεανίνη, η θεοβρωμίνη, η χολίνη, το συνένζυμο Q10, κάποιες βιταμίνες του συμπλέγματος Β και πολλά προσαρμογόνα βότανα όπως το τζίνσενγκ, η ροντιόλα, η ασβαγκάντα, το φασκόμηλο κ.ά.

  • Κιτικολίνη: Έχει θετικά αποτελέσματα στη νοητική λειτουργία. Προμηθεύει με ενέργεια τα κύτταρα του εγκεφάλου και συμβάλει στη σύνθεση των φωσφολιπιδίων των μεμβρανών. Αποτελεί πηγή χολίνης η οποία συμβάλλει στη βιοσύνθεση της ακετυλοχολίνης, ένα σημαντικό νευροδιαβιβαστή για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.
  • Συνένζυμο Q10: Έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει τα κύτταρα από νευρικές βλάβες, υποστηρίζοντας τη σταθερότητα των κυτταρικών μεμβρανών.
  • Ασβαγκάντα: Βοηθά στην πνευματική ισορροπία, τη μνήμη και τη μάθηση. Ενισχύει τη νοητική λειτουργία, τη συγκέντρωση και την ταχύτητα επεξεργασίας πληροφοριών. Συμβάλλει γενικά στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου.
  • Ροντιόλα: Βελτιώνει τη μνήμη, βοηθά στη μείωση του άγχους, βελτιώνει την ικανότητα συγκέντρωσης.
  • Φασκόμηλο: Βελτιώνει τη νοητική λειτουργία, συμβάλλει στη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης και στη συγκέντρωση.
  • Δενδρολίβανο: Συμβάλλει στη διατήρηση της μνήμης και στην ανάκληση πληροφοριών.
  • Καφεΐνη: είναι η πιο διαδεδομένη νοοτροπική ουσία στον κόσμο. Ενισχύει τη συγκέντρωση, δίνει ενέργεια.
  • Βιταμίνες Β6, Β12: Συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, συμβάλλουν στο μεταβολισμό της ενέργειας.
  • Τζίνσενγκ: Υποστηρίζει τη γνωσιακή απόδοση και τη μνήμη. Αυξάνει την ενέργεια, μειώνει την κόπωση.
  • Θεανίνη: Υποστηρίζει σημαντικούς νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, βοηθά στην κανονική λειτουργία του, καθώς και των νεύρων. Βοηθά στην ισορροπία της διάθεσης και στη ρύθμιση των συναισθημάτων.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν διατροφικά σκευάσματα με φυτικά συστατικά τα οποία περιέχουν τις παραπάνω νοοτροπικές ουσίες, που βοηθούν τη λειτουργία του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τη νοητική και πνευματική απόδοση, χαρίζοντας ευεξία, διάθεση και ενέργεια.

Το FULL HEALTH Full Brain 60 Φυτικές Κάψουλες, είναι το ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής που στοχεύει να προφυλάξει και να βελτιώσει τη γνωστική και γενικότερα την πνευματική υγεία και λειτουργία του εγκεφάλου, με τρόπο φυσικό, ασφαλή και κυρίως αποτελεσματικό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος