×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Φροντίδα παιδικών ρούχων!

Καταχωρήθηκε στις2021-01-10

Η φροντίδα των παιδικών και βρεφικών ρούχων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το δέρμα τους είναι πολύ ευαίσθητο. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό, το πλύσιμο των ρούχων να γίνεται σωστά και με προσοχή.

Τα κοινά απορρυπαντικά και σαπούνια περιέχουν χημικές ουσίες, οι οποίες πολλές φορές ευθύνονται για την εμφάνιση αλλεργιών και ερεθισμών (φαγούρα, κοκκίνισμα, και ξηρότητα) στην επιδερμίδα των παιδιών.

Αρκετά παιδιά παρουσιάζουν διάφορες αλλεργικές παθήσεις του δέρματος με συνήθεις την ατοπική δερματίτιδα ή το έκζεμα. Για την αποφυγή των παραπάνω, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου απορρυπαντικού, ώστε να είναι ασφαλές.

Επιλέξτε ένα απορρυπαντικό με φυσικά συστατικά, πιστοποιημένο, υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, ώστε να είναι ασφαλές. Να καθαρίζει αλλά και να προστατεύει τα ρούχα. Το ίδιο ισχύει και για το μαλακτικό.

Τα βιολογικά απορρυπαντικά περιέχουν ένζυμα που διασπούν τις πρωτεΐνες, τα λιπαρά και το άμυλο και έτσι βοηθούν στην απομάκρυνση των λεκέδων, είναι υποαλλεγικά και ασφαλή για ευαίσθητα δέρματα.

Τα οικολογικά απορρυπαντικά χρησιμοποιούν φυτικά συστατικά, χωρίς πρόσθετα αρώματα είναι φυσικά, υποαλλεργικά και ενδείκνυνται για ευαίσθητα δέρματα.

Το πλύσιμο των ρούχων θα πρέπει να γίνεται στους 60 βαθμούς Κελσίου σύμφωνα με τη σύσταση των παιδιάτρων, καθώς και η σωστή δόση απορρυπαντικού για κάθε περίπτωση να επιλέγεται από τον πίνακα δοσολογίας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Το στέγνωμα καλό θα είναι να γίνεται στον ήλιο, καθώς με αυτό τον τρόπο απομακρύνεται η υγρασία και εξοντώνονται τα βακτήρια.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος