×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Καθημερινή φροντίδα ομορφιάς και καθαρισμός προσώπου πρωί - βράδυ

Καταχωρήθηκε στις2020-10-28

Ο πρώτος κανόνας για τη σωστή φροντίδα του προσώπου είναι ο καθαρισμός, ο οποίος πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ. Αρκεί να αφιερώνετε λίγα λεπτά τη μέρα, για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σας, για να διατηρείται υγιής και λαμπερή.

Ο καθαρισμός του προσώπου συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ειδικά ο βραδινός, στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος, αφού με αυτή τη φυσική διαδικασία αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα.

Πρωινή περιποίηση

Ξεκινήστε την ημέρα σας με έναν πρωινό καθαρισμό. Πλύνετε με άφθονο νερό και συνδυάστε μαζί ένα προϊόν καθαρισμού με το οποίο θα καθαρίσουν καλά οι πόροι της επιδερμίδας

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε καθημερινά δίσκους καθαρισμού, οι οποίοι απολυμαίνουν την επιδερμίδα, μειώνουν τη γυαλάδα και συσφίγγουν τους πόρους.

Πώς επιλέγουμε το καθαριστικό προσώπου;

Η επιλογή της μορφής του καθαριστικού προσώπου, δηλαδή αφρός, γαλάκτωμα, σαπούνι ή τζελ εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας σας. Για παράδειγμα, μια λιπαρή επιδερμίδα καθαρίζεται με σαπούνι και όχι με γαλάκτωμα ή τζελ.Το APIVITA Cleansing Foam Κρεμώδης Αφρός Καθαρισμού Για Πρόσωπο & Μάτια με Ελιά, Λεβάντα & Πρόπολη είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χρησιμοποιείστε το και απολαύστε τα οφέλη μιας καθαρής επιδερμίδας.

Κρέμα ημέρας

Μετά τον καθαρισμό, βάζετε πάντα την κρέμα ημέρας. Η κρέμα ημέρας ενυδατώνει το δέρμα και καλύπτει την επιδερμίδα με ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ, που αποτρέπει τη φθορά από επιβλαβείς παράγοντες του περιβάλλοντος.

Η ενυδατική κρέμα ημέρας πρέπει να έχει δείκτη προστασίας κατά των ακτίνων UVA και UVB, καθώς αυτές οι ακτίνες καταστρέφουν εξωτερικά την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα αυτή να εμφανίσει ρυτίδες, στίγματα ή και ανοιχτούς πόρους. Η κρέμα ημέρας σε συνδυασμό με τον καθαρισμό, προστατεύει την επιδερμίδα και της προσφέρει λάμψη.

Συμβουλή: Η επιλογή της κρέμας γίνεται σύμφωνα με την ηλικία και τον τύπο της επιδερμίδας.

Βραδινή Περιποίηση

Ο βραδινός καθαρισμός προσώπου είναι σημαντικότερος από τον πρωινό, καθώς το βράδυ η επιδερμίδα αναπλάθει γρηγορότερα τα κύτταρα της. Είναι πολύ σημαντικό το να μπορέσουμε να την βοηθήσουμε εκείνη την στιγμή για τα μέγιστα αποτελέσματα.

Καθαριστικό μακιγιάζ

Το καθαριστικό μακιγιάζ, είναι το πρώτο προϊόν που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το βράδυ, έτσι ώστε να φύγει όλο το μακιγιάζ της ημέρας.

Λοσιόν Προσώπου

Μετά το καθαριστικό ντεμακιγιάζ σειρά έχει η λοσιόν η οποία θα τονώσει και θα εξισορροπήσει το Ph της επιδερμίδας. Η Λοσιόν είναι κατάλληλη και για το ντεμακιγιάζ των ματιών καθώς η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Κρέμα νύχτας

Η κρέμα νύχτας, ίσως είναι το πιο σημαντικό στάδιο σε όλη την περιποίηση προσώπου. Οι κρέμες νυχτός συμβάλλουν στην επιδιόρθωση των φθορών και στην σύνθεση του κολλαγόνου, είναι πιο βαριές, διότι το βράδυ το δέρμα χαλαρώνει κι αποβάλλει τις τοξίνες, με αποτέλεσμα να δέχεται πιο εύκολα την ενυδατική της νύχτας.

Συμβουλή: Αν έχετε φτάσει σε ηλικία 30 και άνω, μην παραλείπετε αυτό το βήμα, διότι η κρέμα το βράδυ βοηθά στην αποφυγή των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης.

Επιπροσθέτως

Εκτός από τον πρωινό και βραδινό καθαρισμό, σημαντική είναι και η χρήση των απολεπιστικών προϊόντων καθώς ανανεώνουν το δέρμα και το κάνουν λείο. Αυτό δεν εντάσσεται στον καθημερινό καθαρισμό, όμως μπορεί να γίνεται μία με δύο φορές την εβδομάδα για ένα λαμπερό κι όμορφο δέρμα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος