×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

COSMOGENT Mr. Authentic Λάδι Περιποίησης για Γένια 30ml

H σειρά Mr. της Cosmogent φτιαγμένη από 100% φυσικά ελληνικά έλαια αποτελεί απαραίτητο εργαλείο στο “οπλοστάσιο” περιποίησης του κάθε σύγχρονου άντρα.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω24078 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 745114437471
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
14,50 € 8,99 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.51€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Mr. Authentic Λάδι Περιποίησης για Γένια 30ml

H σειρά Mr. της Cosmogent φτιαγμένη από 100% φυσικά ελληνικά έλαια αποτελεί απαραίτητο εργαλείο στο “οπλοστάσιο” περιποίησης του κάθε σύγχρονου άντρα.

Με καθημερινή χρήση,μειώνει δραστικά τη φαγούρα και την ξηροδερμία,καθώς χαρίζει θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας και των πόρων της. Ταυτόχρονα, μαλακώνει και αναδομεί την τρίχα, προάγοντας την ανάπτυξη μιας υγειούς και δυνατής γενειάδας. Όποιος Μr. και αν επιλέξεις να γίνεις… το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

Με την αυθεντική συνταγή της Cosmogent,λάδι εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια που τιθασεύει, μαλακώνει και περιποιείται τις τρίχες του προσώπουκαθώς και την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Με άρωμα lime & old wood που διαρκεί.

Πλούσιο σε έλαια jojoba, γλυκό αμύγδαλο, baobab, αργκάν και καστορέλαιογνωστά για τις ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και μαλακτικές τους ιδιότητες.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω24078
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NIVEA Men Sensitive Pro Menimalist Τζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Γένια 200ml NIVEA Men Sensitive Pro Menimalist Τζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Γένια 200ml
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το νέο Nivea Men Sensitive Pro Menmalist Gel καθαρισμού για πρόσωπο & γένια είναι πολύ ήπιο με την επιδερμίδα αλλά και πολύ αποτελεσματικό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος