×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

COSMOGENT Promo Mr. Cosmo Essentials με Beard & Face Wash 200ml, Beard Oil 30ml & Beard Butter 50ml

Πακέτο ολοκληρωμένης φροντίδας για την γενειάδα.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω24083 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 7416482135496
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
42,00 € 31,08 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 10.92€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Promo Mr. Cosmo Essentials με Beard & Face Wash 200ml, Beard Oil 30ml & Beard Butter 50ml

Πακέτο ολοκληρωμένης φροντίδας για την γενειάδα.

1. Beard & Face Wash 200ml

Απαλό σαμπουάν για τον καθαρισμό της γενειάδας του μουστακιού αλλά και του προσώπου, αρωματισμένο με νότες πιπερόριζας, βανίλιας και εσπεριδοειδών.

Πλούσιο σε φυτικούς παράγοντες και εκχυλίσματα που εξασφαλίζουν τον καθαρισμό της γενειάδας ενώ ταυτόχρονα αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο δάφνης που ενδυναμώνει και μαλακώνει τις τρίχες ενώ αφήνει μια βαθιά αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε υγρή γενειάδα, κάντε απαλό αφρό και στη συνέχεια μασάζ από τη ρίζα της τρίχας εως τις άκρες.
  • Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

2. Mr. Cosmo Beard Oil 30ml

Σαν άνθρωποι, μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια για αυτό δημιουργήσαμε τον Μr. Cosmo. Έναν τύπο που δεν παύει να αναζητά την περιπέτεια, καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς.

Λεπτόρρευστο και μη λιπαρό λάδι γενειάδας που χάρη στη παρουσία λαδιού jojoba, αμυγδαλέλαιου και καροτελαίου, θα διατηρήσει την γενειάδα και την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και λαμπερή. Οι νότες μάνγκου και μέντας, είναι το τέλειο αναζωογονητικό άρωμα για να φοράτε οποιαδήποτε στιγμή.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Απλώστε 5-6 σταγόνες στις παλάμες σας.
  • Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από την επιδερμίδα έως τις άκρες της τρίχας.

3. Beard Butter 50ml

O Mr. Cosmo είναι ο τύπος που δεν παύει να αναζητά την περιπέτεια, καθώς και την ευκαιρία να ανακαλύψει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Σε αυτό του το ταξίδι χρειάζεται τα καλύτερα προϊόντα για να διατηρήσει το στυλ και τη φρεσκάδα για μια υγιή και δυνατή γενειάδα.

Mr. Cosmo Beard Butter (Κρέμα Για Γένια) με πανθενόλη και καροτέλαιο. Ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο παρέχει όγκο, λάμψη και ελαστικότητα στην γενειάδα σας. Εμπλουτισμένο με παράγοντες που χαρίζουν μακράς διάρκειας ενυδάτωση στο δέρμα, διατηρώντας την υγρασία του έως και 48h., ενώ παράλληλα, προστατεύουν το χρώμα και τη φθορά της τρίχας μειώνοντας το φριζάρισμα.

Η πανθενόλη κάνει τα γένια πιο μαλακά και ευκολοχτένιστα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς της επιδερμίδας προσφέροντας ανακούφιση από τον έντονο κνησμό ή την ξηρότητα.

Το καροτέλαιο, γνωστό για την πλούσια αντιοξειδωτική του δράση, σε συνέργια με καστορέλαιο, ενδυναμώνουν την τρίχα και συμβάλλουν στην θρέψη και την σύσφιξη της επιδερμίδας.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα σε καθαρή γενειάδα καθημερινά.
  • Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από την επιδερμίδα έως τις άκρες της τρίχας.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω24083
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NIVEA Men Sensitive Pro Menimalist Τζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Γένια 200ml NIVEA Men Sensitive Pro Menimalist Τζελ Καθαρισμού για Πρόσωπο και Γένια 200ml
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το νέο Nivea Men Sensitive Pro Menmalist Gel καθαρισμού για πρόσωπο & γένια είναι πολύ ήπιο με την επιδερμίδα αλλά και πολύ αποτελεσματικό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος