×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

WELEDA Moisture Cream For Men Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου για τον Άνδρα, 30ml

Κωδικός:
20856 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4001638086561
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
20,21 € 12,13 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8.08€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Moisture Cream For Men Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου για τον Άνδρα, 30ml

Ενισχύει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας τονώνοντας ορατά την ελαστικότητά της.

Μειώνει δραστικά την αίσθηση τραβήγματος.

Με ελαφριά υφή, αλλά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και δροσερό άρωμα, προστατεύει όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και τους πιο ευαίσθητους.

Ιδανική περιποίηση μετά το ξύρισμα.

Ξύρισμα και Περιποίηση για τον Άνδρα:

Χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά και τις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του δέρματος συνταγές, τα προϊόντα περιποίησης για το ξύρισμα της Weleda προσφέρουν ένα υγιές και όμορφο δέρμα.

Τα προϊόντα της Weleda για περιποίηση στο ξύρισμα δεν παρέχουν μόνο προσεγμένο ξύρισμα, αλλά και σταθεροποιητική περιποίηση της επιδερμίδας.

Η επιδερμίδα αναζωογονείται, καθώς υποστηρίζεται η φυσική της ενυδάτωση και οι ερεθισμοί εξαφανίζονται μέσα από ένα κύμα δροσιάς.

Η ανδρική σειρά καλύπτει τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας, τόσο πριν όσο και μετά το ξύρισμα.Πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα βιοδυναμικής καλλιέργειας, κατσικίσιο γάλα και αμυγδαλέλαιο είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που καθιστούν τα προϊόντα της ανδρικής σειράς ξεχωριστά και ιδιαιτέρως ευεργετικά για το ανδρικό δέρμα.

Αν και το ανδρικό δέρμα είναι αρκετά πιο ανθεκτικό από το γυναικείο, το καθημερινό ξύρισμα όπως και διάφοροι άλλοι εξωτερικοί παράγοντες- ρύποι, ηλιακή ακτινοβολία, κρύο κ.α., το ταλαιπωρούν και το αφυδατώνουν με αποτέλεσμα να χάνει τη ζωτικότητα και ελαστικότητά του.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
20856
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
LIERAC Homme Anti-Fatigue Hydrate & Revitalise Ανδρικό Ενυδατικό Τζελ Προσώπου 50ml LIERAC Homme Anti-Fatigue Hydrate & Revitalise Ανδρικό Ενυδατικό Τζελ Προσώπου 50ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Με την καθημερινή εφαρμογή, τα σημάδια της κούρασης σβήνουν, οι μαύροι κύκλοι είναι λιγότερο ορατοί, το πρήξιμο μειώνεται και η επιδερμίδα είναι εμφανώς ενδυναμωμένη και πιο λαμπερή.
LIERAC Homme Gel Douche Integral 200ml LIERAC Homme Gel Douche Integral 200ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ένα προϊόν, ένα βήμα, για άμεσα καθαρά μαλλιά, γένια, σώμα και πρόσωπο. Καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ταλαιπωρεί, ενώ τονώνει και αναζωογονεί.
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το BUTTER CLEANSER της NATURE WAY είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αφαίρεση του μακιγιάζ, της βρωμιάς, των αντηλιακών, του ιδρώτα και άλλων ακαθαρσιών που υπάρχουν στην επιδερμίδα του προσώπου.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος