×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NATURE WAY Butter Cleanser για Καθαρισμό 100ml

Το BUTTER CLEANSER της NATURE WAY είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αφαίρεση του μακιγιάζ, της βρωμιάς, των αντηλιακών, του ιδρώτα και άλλων ακαθαρσιών που υπάρχουν στην επιδερμίδα του προσώπου.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω50076 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5203306141063
Κατασκευαστής:
18,00 €
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Butter Cleanser για Καθαρισμό 100ml

Το BUTTER CLEANSER της NATURE WAY είναιιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αφαίρεση του μακιγιάζ, της βρωμιάς, των αντηλιακών, του ιδρώτα και άλλων ακαθαρσιών που υπάρχουν στην επιδερμίδα του προσώπου.Παράλληλα, βοηθάει στην αφαίρεση επίμονων και σταθερών φόρμουλων όπως αδιάβροχο eyeliner, αδιάβροχο κραγιόν, αδιάβροχη μάσκαρα κλπ.

Ενώ τα φυσικά συστατικά του BUTTER CLEANSERκαθαρίζουν άμεσα τα δυσκολότερα προϊόντα του σύγχρονου μακιγιάζ είναι και κατεξοχήν αντιγηραντικά.Αυτό συμβαίνει επειδή διατηρούν την επιδερμίδα του προσώπου λαμπερή, υγιή και σφριγηλή όπως:

Το βούτυρο καριτέ διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες,αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του καταπραΰνουν τα δερματικά προβλήματα, θεραπεύει κοψίματα και γρατζουνιές, ηρεμεί το πρόσωπο κλπ.

Κερί μέλισσας με Αντιφλεγμονώδεις, Αντιβακτηριακές, Αντι-ιικές ιδιότητες, με μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α,ενυδατώνει την επιδερμίδα, είναι υποαλέργικό με αντιαλλεργικές ιδιότητες κλπ.

Το σταφυλοκουκουτσέλαιοενυδατώνει, φωτίζει τους μαύρους κύκλους, εξασθενίζει τις ουλές, συσφίγγει το δέρμα, αποτρέπει τις βλάβες από τον ήλιο, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος,συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων και με τάση ακμής, με ανάλογες ιδιότητες του κλασματοποιημένου ελαίου καρύδας και του υδατοδιαλυτού ελαίου καρύδας.

Όλα τα συστατικά του Butter Cleanserείναι 100% φυσικής προέλευσης.

Συστατικά:Βούτυρο καριτέ, κερί μέλισσας, σταφυλοκουκουτσέλαιο, κετυλική αλκοόλη, Cetearyl olivate, Sorbitant Olivate, Caprylic/Capric Tryglyceride, Coconut Oil Glycereth-8 Esters (and) Water.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω50076
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το BUTTER CLEANSER της NATURE WAY είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αφαίρεση του μακιγιάζ, της βρωμιάς, των αντηλιακών, του ιδρώτα και άλλων ακαθαρσιών που υπάρχουν στην επιδερμίδα του προσώπου.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος