×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
No products were found.

FULL HEALTH Colloidal Nanosilver 250ml 50ppm

Περιορισμένη προσφορά
27,75 € 37,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 9.25
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900407
Κωδικός:
66618
Κατασκευαστής:
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Colloidal Nanosilver 250ml 50ppm

Κολλοειδής άργυρος σε μορφή νανοσωματιδίων.
Ένα πρωτοποριακό προϊόν απαράμιλλης ποιότητας αποκλειστικά από την Full Health.
To μόνο στην αγορά με την μορφή των νανοσωματιδίων που εξασφαλίζει άριστη ποιότητα και αναμφίβολη δράση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:νανοσωματίδια αργύρου και απομεταλλωμένο νερό (50 ppm)

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΙΟΝΤΑ:
TΟ AXONNITE® NANO SILVER

• Ισχυρό αλλά επιλεκτικό βιοκτόνο
• Χημικά ουδέτερο
• Ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV
• Παραγωγή χωρίς χημικά αντιδραστήρια και χημικούς καταλύτες (φυσική μέθοδος). Η φυσική μέθοδος συνίσταται στον κατακερματισμό (στη φυσική διαδικασία) του μετάλλου της υψηλότερης δυνατής καθαρότητας (99,99%) στα νανοσωματίδια μεγέθους κυρίως από 2 έως 8 νανόμετρα. Το ασήμι εξακολουθεί να έχει τη μορφή ουδέτερου μεταλλικού σωματιδίου, αλλά αποκτά πολλές νέες ιδιότητες λόγω του μεγέθους του. Πρώτα απ’ όλα, με τόσο μικρά μεγέθη κερδίζουμε υψηλή δραστηριότητα νανολύματος σε χαμηλή συγκέντρωση. Η όλη διαδικασία διεξάγεται σε ένα ειδικά προετοιμασμένο περιβάλλον απομεταλλωμένου νερού, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα καθαρότητας, σύμφωνα με το αυστηρό πρότυπο ISO 13485 για τις ιατρικές συσκευές. Έτσι, το προϊόν είναι καθαρό μέταλλο σε υδατικό περιβάλλον, είναι φυσικά και χημικά σταθερό και τα σωματίδια εμφανίζουν επιλεκτική βιοκτόνο δράση μόνο σε σχέση με τα κύτταρα των βακτηριδίων, των ιών ή των μυκήτων.
• Υψηλή και συνεχής χωρίς μειώσεις δράση και δραστηριότητα.
• Απολύτως ακίνδυνο για ανθρώπους και ζώα.

Ο ΙΟΝΤΙΚΟΣ ΚΟΛΛΟΕΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
• Ισχυρό βιοκτόνο ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.
• Ισχυρό αντιδραστήριο, μπορεί να δημιουργήσει τοξικές ενώσεις αργύρου / θείου.
• Αντιδρά με την UV, είναι φωτοχημικά δραστήριο.
• Μέθοδος χημικής παραγωγής, με καταλύτες, 100.000 φορές πιο επιβαρυμένο από το προϊόν με νανοσωματίδια (χημική μέθοδος). Η χημική μέθοδος βασίζεται σε διεξαγόμενες χημικές αντιδράσεις που περιλαμβάνουν ενώσεις αργύρου και διαιρώντας ιόντα αργύρου από το υπόλοιπο χημικό μόριο. Το αποτέλεσμα είναι ένα Ag+ (ιόν αργύρου) που είναι εγγενώς ασταθές αναζητώντας ένα αντίθετο ιόν για να δημιουργήσει ένα χημικό μόριο. Αυτό συνεπάγεται τον κίνδυνο ανεξέλεγκτων συνδέσεων χημικών μορίων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι επιβλαβείς ή τοξικές για την ανθρώπινη υγεία. Στην περίπτωση τέτοιων ασταθών ιόντων Ag+ αργύρου, προκειμένου να διατηρηθεί η κατάλληλη βιοκτόνος δράση τους, οι κατασκευαστές αναγκάζονται να τις σταθεροποιήσουν με επιπρόσθετες χημικές ενώσεις όπως πολυμερή, σίλικα, οξέα ή άλλα. Αυτό επηρεάζει την ασφάλεια των προϊόντων που χρησιμοποιούνται και είναι πραγματικά δύσκολο να προσδιοριστεί ο πραγματικός μηχανισμός της λειτουργίας τους, ο οποίος είναι σημαντικός για την αξιολόγηση της ασφάλειας του προϊόντος.
• Δραστηριότητα υψηλή μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες που μειώνεται σημαντικά με την πάροδο του χρόνου.
• Πιθανώς ακίνδυνο μόνο για ελεγχόμενες δόσεις και χρόνους χρήσης.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!
ΤΟ COLLOIDAL NANOSILVER EINAI ENΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ:

• Εξασφαλίζει ποιότητα, καθαρότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
• Διαφέρει πλήρως από τα άλλα προιόντα κολλοειδούς αργύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ!!!
1. Είναι Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
2. Πατενταρισμένο, σήμα κατατεθέν aXonnite®.
3. Παράγεται με 100% Φυσική και όχι χημική μέθοδο παρασκευής.
4. Εγγυημένη 99,999 % καθαρότητα.
5. Είναι νανοσωματίδια και όχι ιόντα αργύρου.
6. Έχει ελεγχθεί με τα πλέον αυστηρά Ευρωπαικά πρότυπα και έχει μελέτες κυτταροτοξικότητας και γονιδιοτοξικότητας από το Εθνικό Ινστιτούτο Φαρμάκων στη Βαρσοβία στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοφαρμακευτικής.
7. Έχει τηρήσει σε όλα τα στάδια παραγωγής τις απαιτήσεις της πύλης CPNP και των κανονισμών του άρθρου 16 (Νανοποίηση) του κανονισμού 1223/2009 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
8. Ο aXonnite® άργυρος έχει ευρωπαική άδεια κυκλοφορίας ως medical device, με αριθμό δήλωσης ΕΝ ISO 13485: 2016. Πρόκειται για έγγραφο που εξέδωσε η TÜV Rheinland, το οποίο επιβεβαιώνει την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των νανοσωματιδίων aXonnite.
9. Με δημοσιευμένες μελέτες μικροβιολογικής-βιοκτόνου δράσης σύμφωνα με τις οποίες: τα νανοσωματίδια του aXonnite® NANO SILVER μπορεί να αποτελέσουν εξαιρετική εναλλακτική λύση για διάφορες θεραπευτικές πρακτικές ή για την πρόληψη λοιμώξεων από εντεροκόκκους.

Οι μικροοργανισμοί δεν είναι σε θέση να αναπτύξουν αντοχή στο COLLOIDAL NANOSILVER. Η αντίδραση του αργύρου με το DNA σταματά την αναπαραγωγή, εμποδίζοντας έτσι τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων ή τη σύνθεση πρωτεϊνών. Επειδή τα άλλα ένζυμα που είναι απαραίτητα για τη διαδικασία είναι απενεργοποιημένα. Τα αποτελέσματα των δοκιμών καταδεικνύουν ότι η προσθήκη aXonnite® NANO SILVER σε συγκέντρωση 50 ppm σταματά την ανάπτυξη μικροοργανισμών (Enterococcus faecalis, Pseudomonas ae-ruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus ureus, Candida albicans, Aspergillus brasil-iensis). Οι δοκιμές έδειξαν επίσης ότι το AXonnite Silver μειώνει τους αερόβιους μικροοργανισμούς που απομονώνονται από την επιφάνεια του δέρματος, αποδεικνύοντας ότι το προϊόν, όταν χρησιμοποιείται στην επιφάνεια του δέρματος, προστατεύει από βακτηριακές λοιμώξεις καθώς επίσης και αποτρέπει τις λοιμώξεις του δέρματος. Οι δερματολογικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν δεν επιβεβαίωσαν δυσμενείς επιπτώσεις στο δέρμα. Όταν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα, υπάρχει και ένα καταπραϋντικό και θεραπευτικό αποτέλεσμα. Το aXonnite Silver επιδεικνύει εξαιρετικές αντιμικροβιακές ιδιότητες και ως συστατικό στα καλλυντικά προϊόντα είναι ασφαλές στη χρήση.Στη μελέτη κυτταροτοξικότητας, χρησιμοποιώντας μάρτυρες: καλλιέργεια, αρνητικό, θετικό και ουδέτερο φορέα, δεν βρέθηκαν αλλαγές γύρω ή κάτω από το δείγμα σε κανένα από τα δοκιμαζόμενα νανοϋλικά. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα σαφώς σημαίνει την έλλειψη κυτταροτοξικότητας των δοκιμασμένων παρασκευασμάτων aXonnite®. Στις μελέτες γονιδιοτοξικότητας που χρησιμοποίησαν τη μέθοδο δοκιμής μικροπυρήνων στον τομέα των συσσωματώσεων μετεωρικών διεργασιών, δεν υπήρξε στατιστικά σημαντική αύξηση στον αριθμό των κυττάρων που περιέχουν μικροπυρήνες σε σύγκριση με τα κύτταρα ελέγχου, πράγμα που σημαίνει ότι τα παρασκευάσματα δοκιμής aXonnite® είναι μη γονοτοξικά.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΣΤΟΧΟΙ:
Το ασήμι έχει ιστορικά και εκτενώς χρησιμοποιηθεί ως ευρέος φάσματος αντιμικροβιακός παράγοντας. Ο στόχος αυτής της μελέτης ήταν η περαιτέρω αξιολόγηση της αντιμικροβιακής αποτελεσματικότητας του κολλοειδούς αργύρου.
ΣΧΕΔΙΟ:Αρκετά στελέχη βακτηρίων, μυκήτων και ιών αναπτύχθηκαν υπό συνθήκες ανάπτυξης πολλαπλών κύκλων παρουσία ή απουσία ιοντικού κολλοειδούς αργύρου για να εκτιμηθεί η αντιμικροβιακή δραστικότητα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:Για τα βακτήρια που αναπτύχθηκαν υπό αερόβιες ή αναερόβιες συνθήκες, παρατηρήθηκε σημαντική αναστολή ανάπτυξης, αν και τυπικά απαιτήθηκαν πολλαπλές θεραπείες. Για μυκητιακές καλλιέργειες, οι επιδράσεις του ιοντικού κολλοειδούς αργύρου ποικίλουν σημαντικά μεταξύ των διαφόρων γενών. Δεν παρατηρήθηκε παρεμπόδιση ανάπτυξης ιού με οποιαδήποτε δοκιμαζόμενα στελέχη

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:Τα δεδομένα της μελέτης υποστηρίζουν το κολλοειδές ασήμι ως ευρέος φάσματος αντιμικροβιακό παράγοντα ενάντια σε αερόβια και αναερόβια βακτήρια, ενώ έχουν ένα πιο περιορισμένο και ειδικό πεδίο δράσης έναντι των μυκήτων. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/ pubmed/23017226. J Altern Complement Med. 2013 Mar;19(3):224- 31. doi: 10.1089/acm.2011.0681. Epub 2012 Sep 27. Ο κολλοειδής άργυρος είναι ένα φυσικό και ισχυρό αντιβιοτικό ευρέος φάσματος. Ο Δρ Robert Becker απέδειξε τις αντισηπτικές, αντιμυκητιασικές και απολυμαντικές του ιδιότητες και κυρίως την καταπολέμηση ανθεκτικών στα αντιβιοτικά παθογόνων στελεχών (MRSA). Η βιοϊατρική έρευνα έχει δείξει ότι κανένα από τα γνωστά βακτήρια, ιούς ή μύκητες δεν μπορεί να ζήσει για περισσότερο από λίγα λεπτά με την παρουσία κολλοειδούς αργύρου. Επιπλέον, ανθεκτικά στελέχη αδυνατούν να αναπτυχθούν όταν χρησιμοποιηθεί το ασήμι ως εκ τούτου είναι ένα ισχυρό όπλο για τις φλεγμονές και τις μολύνσεις. Ήδη από το 400 π.Χ. ο Ιπποκράτης περιγράφει τις αντιμικροβιακές ιδιότητες του αργύρου. Ο άργυρος έχει υπάρξει πολύτιμο μέταλλο για αιώνες. Από τα τέλη του 1800 μέχρι το 1938 τον κολλοειδή άργυρο τον συνταγογραφούσαν για τη θεραπεία των λοιμώξεων. Μετά έχασε την δημοτικότητα του από την έλευση των αντιβιοτικών. Πώς ο κολλοειδής άργυρος σκοτώνει ιούς, μύκητες και βακτήρια; Λειτουργώντας σαν καταλύτης, σύμφωνα με τις έρευνες, εξουδετερώνει το ένζυμο που τα μονοκύτταρα βακτήρια, οι ιοί και οι μύκητες χρειάζονται για τον μεταβολισμό του οξυγόνου. Με τον κολλοειδή άργυρο ασφυκτιούν και πεθαίνουν, χωρίς επίδραση στα ανθρώπινα ένζυμα και στη βιοχημεία του σώματος. Αυτή η διαδικασία γίνεται συνήθως μέσα σε έξι λεπτά.Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορεί να γίνουν ανθεκτικοί στα συμβατικά αντιβιοτικά αλλά επειδή ο κολλοειδής άργυρος λειτουργεί με ταχύτερο ρυθμό τα παθογόνα δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταλλαχθούν και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να γίνουν ανθεκτικά.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
66618
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
You may also like
PHARMAQ Chios Mastiha Powder 15φακ. PHARMAQ Chios Mastiha Powder 15φακ.
-29,76%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η ΝΕΑ Μαστίχα Χίου σε Σκόνη έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της Mastiha var. Chia , κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία φακελίσκου μιας δόσης 1080mg, έχει τιτλοποιημένη σταθερή δόση Μαστίχας & είναι εύκολη στην μεταφορά και την λήψη σκέτη, με νερό, γιαούρτι ή άλλη τροφή.

IGACTIVE Probiotics 10caps IGACTIVE Probiotics 10caps
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

5,53 € 6,91 €

Συμπλήρωμα διατροφής με 7 διαφορετικά είδη από μελετημένα προβιοτικά (ζωντανά) στελέχη σε συνδυασμό με φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες για την ισορροπία του γαστερντερικού συστήματος.  

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος