×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BIOGAIA Gastrus for GI Tract Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά για την Αντιμετώπιση της Λοίμωξης του Ελικοβακτηρίδιου του Πυλωρού με Γεύση Μανταρίνι - Μέντα 30 Μασώμενα Δισκία

Κωδικός:
30378 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 7350012552541
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
26,10 € 22,18 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.92€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Gastrus for GI Tract Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά για την Αντιμετώπιση της Λοίμωξης του Ελικοβακτηρίδιου του Πυλωρού με Γεύση Μανταρίνι - Μέντα 30 Μασώμενα Δισκία

Τα προβιοτικά μασώμενα δισκίαBioGaia Gastrus®είναι ένας απλός, φυσικός, ασφαλής και εύκολος τρόπος για να αποκατασταθεί και να διατηρηθεί η υγιής μικροβιακή ισορροπία στο γαστρεντερικό, να μειωθούν φλεγμονές του  γαστεντερικού καθώς επίσης και να αντιμετωπιστούν οι λειτουργικές γαστρεντερικές διαταραχές που προκαλούνται κατά τη θεραπεία εκρίζωσης του Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.

Τα μασώμενα δισκίαBioGaia Gastrus®περιέχουν τον κλινικά μελετημένο συνδυασμό δύο προβιοτικών στελεχών, του L.reuteri Protectis®και του L.reuteri ATCC PTA 6475. Ο L.reuteri Protectis® το κατοχυρωμένο προβιοτικό βακτήριο της εταιρείας BioGaia Σουηδίας, απομονώθηκε αρχικά από το μητρικό γάλα, είναι το πιο μελετημένο προβιοτικά παγκοσμίως σε βρέφη και παιδιά και ένα από τα τρία πιο μελετημένα σε ενήλικες. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά του έχουν αποδειχθεί σε 217 κλινικές μελέτες και 180 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Ο L.reuteri Protectis®και το L.reuteri ATCC PTA 6475 ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του Π.Ο.Υ. για τα προβιοτικά. Σε in vitro μελέτη σύγκρισης της βιωσιμότητας 35 διαφορετικών προβιοτικών στελεχών σε προσομοιωμένο ανθρώπινο γαστρεντερικό σωλήνα για διάστημα πέντε ημερών, αποδείχθηκε ότι ο L. reuteri Protectis®ήταν ένα από τα τρία μόλις στελέχη που επέζησαν. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε και in vivo, όταν η λήψη του από υγιείς ανθρώπους οδήγησε σε σημαντικό αποικισμό του στομάχου, του δωδεκαδακτύλου και του ειλεού.

Ο L. reuteri Protectis®αποικεί ολόκληρο το γαστρεντερικό σωλήνα, προλαμβάνει την ανάπτυξη επιβλαβών μικροοργανισμών, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη γαστρεντερική λειτουργία.

Είναι ακόμα το μοναδικό προβιοτικό που παράγει την αντιμικροβιακή ουσία ρεουτερίνη κατά των παθογόνων μικροοργανισμών, άρα έχει μια μοναδική αντιπαθογόνο δράση η οποία συμπληρώνεται ιδανικά από το L.reuteri ATCC PTA 6475 το οποίο προσφέρει συνδυασικά την εξέχουσα ιδιότητά του να επιβιώνει στο εχθρικό περιβάλλον του στομάχου για περισσότερες από 3 ώρες και να προσφέρει τη κλινικά αποδεδειγμένη αντιφλεγμονώδη δράση του.

Προορίζεται:
Για παιδιά άνω των 3 ετών και ενήλικες.

Χαρακτηριστικά:

  • Τo πρώτο προβιοτικό παγκοσμίως, ειδικά σχεδιασμένο και κλινικά αποδεδειγμένο για την αντιμετώπιση των λειτουργικών γαστρεντερικών διαταραχών που προκαλούνται κατά τη θεραπεία εκρίζωσης του Eλικοβακτηριδίου του πυλωρού με ευεργετική δράση για το στομάχι.
  • Μοναδικός συνδυασμός 2x προβιοτικών στελεχών με αλληλοσυμπληρούμενες διότητες.
  • Ανθρώπινα στέλεχη.
  • Φυσικοί άποικοι του γαστρεντερικού μας.
  • 2πλή μοναδική δράση, αντιπαθογόνο και αντιφλεγμονώδη.
  • Μοναδική ιδιότητα επιβίωσης στα γαστρικά υγρά.
  • Κλινικά μελετημένος συνδυασμός.
  • Κλινικά μελετημένο ανά κλινικό όφελος και ηλικιακή ομάδα.
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, λακτόζη, γλουτένη, πρωτεϊνη γάλακτος.
  • Απόλυτα ασφαλές.
  • Απλό δοσολογικό σχήμα (1-2 μασώμενα δισκία ημερησίως).

Χρήση:
Χρησιμοποιείται ως διαιτητική αγωγή για την αντιμετώπιση των λειτουργικών γαστρεντερικών διαταραχών που προκαλούνται από λοίμωξη με Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού και κατά την αντιμετώπισή του.

Συνεργιστική δράση:Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εκρίζωσης του Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού.
Δοσολογία:
1 δισκίο ημερησίως κατά τη διάρκεια της θεραπείας εκρίζωσης
1 δισκίο ημερησίως για 2-3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία εκρίζωσης

Αντιμετώπιση:Γαστρεντερικών διαταραχών από αντιβίωση (διάρροια, κοιλακό άλγος, μετεωρισμό).
Δοσολογία:
1 δισκίο 1 ώρα μετά από κάθε χορήγηση αντιβίωσης
1 δισκίο ημερησίως για 2-3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία εκρίζωσης

Αντιμετώπιση:Γαστρίτιδας
Δοσολογία:1 δισκίο ημερησίως

Κλινικές μελέτες:

  • Επιστημονικά τεκμηριωμένο για την αντιμετώπιση των λειτουργικών γαστρεντερικών διαταραχών που προκαλούνται κατά τη θεραπεία εκρίζωσης του Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.
  • Κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τα επίπεδα φλεγμονής, όπως στη γαστρίτιδα  (μείωση γαστρίνης-17 και TNF-α).
  • Κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την υγεία και την λειτουργία του πεπτικού. 

Συστατικά:Ισομαλτιτόλη, ασκορβικό οξύ, L. reuteri Protectis (DSM 17938), L.reuteri ATCC PTA 6475, φοινικέλαιο, γεύση μανταρίνι, γεύση μέντα.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
30378
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
PHARMAQ Chios Mastiha Powder 15φακ. PHARMAQ Chios Mastiha Powder 15φακ.
-22%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η ΝΕΑ Μαστίχα Χίου σε Σκόνη έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της Mastiha var. Chia , κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία φακελίσκου μιας δόσης 1080mg, έχει τιτλοποιημένη σταθερή δόση Μαστίχας & είναι εύκολη στην...
IGACTIVE Probiotics 10caps IGACTIVE Probiotics 10caps
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

5,53 € 6,91 €
Συμπλήρωμα διατροφής με 7 διαφορετικά είδη από μελετημένα προβιοτικά (ζωντανά) στελέχη σε συνδυασμό με φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες για την ισορροπία του γαστερντερικού συστήματος.  

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος