×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LAMBERTS Multi-Guard Pregnancy 90tabs

Εξειδικευμένη πολυβιταμινούχος φόρμουλα 23 μικροθρεπτικών συστατικών που απευθύνεται σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.

Read moreShow less
Κωδικός:
M104192 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5055148414238
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
38,87 € 27,21 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 11.66€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Multi-Guard Pregnancy 90tabs

ΤοMulti-Guard® Pregnancyαποτελεί μια εξειδικευμένη πολυβιταμινούχο φόρμουλα 23 μικροθρεπτικών συστατικών, η οποία έχει σχεδιαστεί από το Επιστημονικό Τμήμα της Lamberts® καιαπευθύνεται σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας που:

  • είτε ελπίζουν να συλλάβουν
  • είτε είναι έγκυες
  • είτε είναι στην περίοδο του θηλασμού

Η χημική σύσταση του Multi-Guard® Pregnancy είναι προσανατολισμένη στο να καλύπτει απόλυτα τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες της γυναίκας κατά την διάρκεια της προσυλληπτικής περιόδου,της κύησης (όπου καλύπτει ταυτόχρονα της ανάγκες και της κυοφορούσας και του κυήματος) και της γαλουχίας.

Όταν λαμβάνεται καθημερινά,παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα φολικού οξέος που έχει καθοριστεί από το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (400mcg),σε συνδυασμό με ιδανικά επίπεδα άλλων βιταμινών και μετάλλων που είναι απαραίτητα για αυτή τη σημαντική περίοδο.

Η διασφάλιση επαρκούς πρόσληψης φολικού είναι πολύ σημαντική,καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη*.

Τοφολικό οξύπου περιέχεται στο Multi-Guard® Pregnancy είναι σε μορφή L-μεθυλοφολικού ασβεστίου, η οποία αποτελεί τη μεταβολικά ενεργό (μεθυλιωμένη) μορφή φολικού οξέος.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η επαρκής μεταβολική κάλυψη του συνόλου των γυναικών,συμπεριλαμβανομένων αυτών που αδυνατούν να μεθυλιώσουν το φολικό οξύ (πολυμορφισμοί στο γονίδιο MTHFR).

Επιπροσθέτως, παρέχει 150μg ιωδίου ανά ταμπλέτα,μια ποσότητα που συμπίπτει με τις συστάσεις της Αμερικανικής Γυναικολογικής Εταιρείας σχετικά με την πρόσληψη ιωδίου κατά τη διάρκεια της κύησης.

Η επαρκής πρόσληψη ιωδίουδιασφαλίζει εμμέσως την σωστή ενδομήτρια ανάπτυξη του εγκεφάλου του κυήματος,καθώς το ιώδιο συμβάλλει στη φυσιολογική παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών και στη φυσιολογική θυρεοειδική λειτουργία*.

Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts® ,παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείουσύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

* ΚΑΝ. Ε.Ε. αριθ. 432/2012

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 8468/23.01.2024. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Οδηγίες χρήσης:

  • Κατάλληλο για χορτοφάγους.
  • Χρόνος αφομοίωσης:Λιγότερο από 1 ώρα.
  • Δοσολογία:2 ταμπλέτες ημερησίως με το γεύμα ή σύμφωνα με την σύσταση του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.
  • Φύλαξη:Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
  • Αλλεργίες:Καμία.
  • Προφυλάξεις:Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, ο οποίος όταν λαμβάνεται σε μεγάλη ποσότητα μπορεί να είναι βλαβερός για τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
M104192
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
UGA VitaDHA Materna 450 30softgels UGA VitaDHA Materna 450 30softgels
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

17,97 € 27,65 €
Το VitaDHA® Materna 450 περιέχει l-methylfolate σε συνδυασμό με ωμέγα-3 DHA,απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου και των βρεφών που θηλάζουν.
POWER HEALTH Platinum Range Folic Acid 400mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Folic Acid 400mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κόπωσης.
VITABIOTICS Pregnacare Liquid 200ml VITABIOTICS Pregnacare Liquid 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

16,12 € 23,71 €
Πόσιμο συμπλήρωμα για τη διατροφική υποστήριξη των γυναικών κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Συμβάλλει στην ενίσχυση του γυναικείου οργανισμού και την ομαλή διεξαγωγή της εγκυμοσύνης.
FRISO Frisomum DualCare Ρόφημα Γάλακτος σε Σκόνη για Εγκυμονούσες & Θηλάζουσες Μητέρες Γεύση Μέλι-Βανίλια 400gr FRISO Frisomum DualCare Ρόφημα Γάλακτος σε Σκόνη για Εγκυμονούσες & Θηλάζουσες Μητέρες Γεύση Μέλι-Βανίλια 400gr
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη, ειδικά σχεδιασμένο για εγκυμονούσες και θηλάζουσες μητέρες. Καλύπτει σε σημαντικό βαθμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος