×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

UGA VitaDHA Materna 450 30softgels

Το VitaDHA® Materna 450 περιέχει l-methylfolate σε συνδυασμό με ωμέγα-3 DHA,απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου και των βρεφών που θηλάζουν.

Read moreShow less
Κωδικός:
M103194 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8033120250484
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
27,65 € 17,97 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 9.68€
Αγαπημένα
Περιγραφή

VitaDHA Materna 450 30softgels

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του φολικού οξέος πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Γνωρίζουμε επίσης ότι ένα ορισμένο ποσοστό γυναικών κινδυνεύει να μην μεταβολίσει σωστά το φολικό οξύ σε l-methylfolate, τη βιολογικά ενεργή μορφή του, αναπτύσσοντας έτσι ανεπάρκεια φολικού οξέος που μπορεί να είναι επικίνδυνη κατά τη διάρκεια μιας τόσο ευαίσθητης φάσης για τις γυναίκες. Το VitaDHA® Materna 450 περιέχει l-methylfolate σε συνδυασμό με ωμέγα-3 DHA,απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου και των βρεφών που θηλάζουν.

Κατάλληλο για γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Ωμέγα-3 DHA και EPA:είναι τα θεμελιώδη συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών και οι πρόδρομες ουσίες μιας κατηγορίας κυτταρικών αγγελιαφόρων που ονομάζονται εικοσανοειδή, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ρύθμιση πολλών φυσιολογικών λειτουργιών. Το DHA είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο καθώς είναι το κύριο ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που περιέχεται στους φωτοϋποδοχείς του αμφιβληστροειδούς και των νευρικών δομών. Συσσωρεύεται επιλεκτικά στον εγκέφαλο κατά την ανάπτυξη και επέκταση του εγκεφαλικού φλοιού στην περιγεννητική περίοδο. Σε λειτουργικό επίπεδο, το DHA παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσολάβηση των βιοχημικών διεργασιών που επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρώνων.
  • DHA: συμβάλλει στη φυσιολογική εγκεφαλική και οπτική ανάπτυξη του εμβρύου και βρέφη που θηλάζουν με ημερήσια πρόσληψη 200 mg επιπλέον της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης για τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και EPA των 250 mg* (1 μαλακή γέλη VitaDHA materna 450).
  • Το L-methylfolate (ως 5MTHF glucosamine Quatrefolic®^)είναι η δραστική μορφή του φολικού οξέος που δεν χρειάζεται καμία ενζυμική ενεργοποίηση για να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Το Quatrefolic® έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη σταθερότητα και βιοδιαθεσιμότητα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μορφή L-5-methyltetrahydrofolate. Το φυλλικό οξύ συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης**.

Οδηγίες χρήσης:

  • 1 softgel ημερησίως.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
M103194
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
UGA VitaDHA Materna 450 30softgels UGA VitaDHA Materna 450 30softgels
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

17,97 € 27,65 €
Το VitaDHA® Materna 450 περιέχει l-methylfolate σε συνδυασμό με ωμέγα-3 DHA,απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου και των βρεφών που θηλάζουν.
POWER HEALTH Platinum Range Folic Acid 400mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Folic Acid 400mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κόπωσης.
VITABIOTICS Pregnacare Liquid 200ml VITABIOTICS Pregnacare Liquid 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

16,12 € 23,71 €
Πόσιμο συμπλήρωμα για τη διατροφική υποστήριξη των γυναικών κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Συμβάλλει στην ενίσχυση του γυναικείου οργανισμού και την ομαλή διεξαγωγή της εγκυμοσύνης.
FRISO Frisomum DualCare Ρόφημα Γάλακτος σε Σκόνη για Εγκυμονούσες & Θηλάζουσες Μητέρες Γεύση Μέλι-Βανίλια 400gr FRISO Frisomum DualCare Ρόφημα Γάλακτος σε Σκόνη για Εγκυμονούσες & Θηλάζουσες Μητέρες Γεύση Μέλι-Βανίλια 400gr
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη, ειδικά σχεδιασμένο για εγκυμονούσες και θηλάζουσες μητέρες. Καλύπτει σε σημαντικό βαθμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος