HIPP Junior Combiotic 1 Γάλα σε Σκόνη 12m+ 600gr
Με φυσικούς γαλακτοβάκιλλους είναι όσο ελαφρύ χρειάζεται για την κοιλίτσα του παιδιού, ενώ του προσφέρει όλες τις σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα.
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.87€
Junior Combiotic 1 Γάλα σε Σκόνη 12m+ 600gr
Τα μικρά παιδιάέχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες ακόμα και μετά τα πρώτα γενέθλιά τους,καθώς διανύουν μια φάση έντονης ανάπτυξης και χρειάζονται 7 φορές περισσότερη βιταμίνη D (σημαντική για την υγιή ανάπτυξη των οστών) ανά κιλό σωματικού βάρους σε σχέση με τους ενήλικες.
Με δημητριακά για πρωινό, ως ενδιάμεσο γεύμα ή το βράδυ πριν από το πλύσιμο των δοντιών,το Junior Combiotic Γάλα για μικρά παιδιά από το 1ο έτος της Hipp με φυσικούς γαλακτοβάκιλλους είναι όσο ελαφρύ χρειάζεται για την κοιλίτσα του παιδιού, ενώ του προσφέρει όλες τις σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα.
Κύρια συστατικά & οφέλη:
- Βιταμίνη C:σημαντική για το ανοσοποιητικό σύστημα.
- Βιταμίνη D:συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών.
- Ασβέστιο:συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών.
- Metafolin:πηγή φυλλικού οξέος στα πρότυπα της φύσης.
Το Hipp Junior Combiotic Γάλα για μικρά παιδιά από το 1ο έτοςμπορεί να χορηγείται ως συνέχεια κάθε τροφής δεύτερης βρεφικής ηλικίας
Προετοιμασία γεύματος:
- Κατά την προετοιμασίαγεύματος γάλακτος, τηρείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης.
- Η παρασκευή με ακατάλληλο τρόπο για παρατεταμένο χρονικό διάστημαμπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, π.χ. λόγω ανάπτυξης ανεπιθύμητων μικροβίων. Γι' αυτόν τον λόγο, η τροφή πρέπει να παρασκευάζεται πριν από κάθε γεύμα και να χορηγείται αμέσως.
- Μη χρησιμοποιείτευπόλοιπα τροφής που έχουν περισσέψει.
- Αφού πάρετε από τη συσκευασία όσο προϊόν χρειάζεται,ξανακλείστε τη καλά,φυλάξτε τη σε χώρο ξηρό και σε θερμοκρασία δωματίου, και καταναλώστε μέσα σε 3 εβδομάδες.
- Μη ζεσταίνετετην τροφή στο φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος υπερθέρμανσης).
- Το Hipp Junior Combiotic Γάλα για μικρά παιδιά από το 1ο έτοςμπορεί να παρασκευαστεί ζεστό ή κρύο.
- Βράστεφρέσκο πόσιμο νερό και κρυώστε το περ. στους 40o- 50oC.
- Αδειάστετην απαιτούμενη ποσότητα κρύου ή ζεστού νερού σε ένα κύπελλο (εκμάθησης).
- Γεμίστεχαλαρά τη μεζούρα και αφαιρέστε τη σκόνη που περισσεύει. Βάλτε τη σκόνη στο νερό.
- Ανακατέψτε,αν χρειάζεται ελέγξτε τη θερμοκρασία κατανάλωσης (περ. 37oC).
- Για να μη βλάψετε τις φυσικές καλλιέργειες γαλακτικού οξέος (γαλακτοβάκιλλοι),μη χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την παρασκευή της τροφής. Αν χρησιμοποιήσετε νερό της βρύσης για την προετοιμασία του γεύματος, αφήστε το νερό να τρέξει μέχρι να βγαίνει κρύο από τη βρύση.