×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PHARMAGEL Dr. Gkelis’ Safe Vitamin B12 30ml

Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης Β12 σε σταγόνες που χορηγείται από το στόμα, υπό μορφή διαλύματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15791 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5214000851011
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
42,53 € 34,02 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8.51€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Dr. Gkelis’ Safe Vitamin B12 30ml

To Dr Gkelis’ Safe Vitamin B12 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, που χορηγείται από το στόμα, υπό μορφή διαλύματος,που περιέχει 500μg μεθυλκοβαλαμίνη και 500μg αδενοσυλκοβαλαμίνη, οι οποίες είναι οι πιο δραστικές μορφές της βιταμίνης Β12. Χορηγείται υπογλωσσίως σε παιδιά και ενήλικες, σε καταστάσεις έλλειψης ή ανεπάρκειας βιταμίνης Β12.

Είναι γνωστό ότι, όταν λέμε βιταμίνη Β12, εννοούμε εκείνη τη βιταμίνη που εξασφαλίζει ενέργεια στον οργανισμό. Όμως ο όρος βιταμίνη 12 περικλείει διάφορες μορφές της βιταμίνης Β12, που λέγονται κοβαλαμίνες.

Από τις κοβαλαμίνες οι σημαντικότερες είναι η μεθυλκοβαλαμίνη, που εισέρχεται στο κυτταρόπλασμα και συμμετέχει στην δόμηση του DNA και την αναπαραγωγή κυττάρων και η αδενοσυλκοβαλαμίνη, η οποία  εισέρχεται στα μιτοχόνδρια των κυττάρων και συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας.

Ο συνδυασμός μεθυλκοβαλαμίνης και αδενοσυλκοβαλαμίνης, που χορηγείται υπο μορφή υπογλωσσίου διαλύματος, δηλαδή το Dr Gkelis’ Safe Vitamin B12  είναι ο ιδανικός τρόπος χορήγησης των βιοδραστικότερων μορφών της βιταμίνης Β12, που έχουν το καλύτερο κλινικό αποτέλεσμα, στα άτομα που έχουν έλλειψη βιταμίνης Β12, ή στα άτομα που επιθυμούν να προλάβουν την έλλειψη αυτής της βιταμίνης, στα άτομα με δυσαπορρόφηση της βιταμίνης Β12 από το έντερό τους, τους φυτοφάγους και τα άτομα που πάσχουν από παθολογικές καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να αντιμετωπιστούν με  τη χορήγηση βιταμίνης Β12.

Η εξαιρετική απορροφητικότητα που επιδεικνύει το Dr Gkelis' Safe Vitamin B12, όταν χορηγείται υπογλωσσίως συνέβαλε στην αντικατάσταση της παραδοσιακής χορήγηση της συνθετικής βιταμίνης Β12 με ενδομυικές ενέσεις. Έτσι οι ασθενείς περιορίζουν αφενός το κόστος θεραπείας τους και αφετέρου απαλάσσονται από τη συχνή επώδυνη διαδικασία των ενδομυικών ενέσεων.

Ιδιότητες:

  • Συμβάλλει  διατροφικά την υγεία του καρδιοκυκλοφορικού συστήματος.
  • Προάγει στη διατήρηση της υγείας του νευρικού συστήματος.
  • Μειώνει τα αυξημένα επίπεδα της ομοκυστείνης και του μεθυλμαλονικού οξέος.
  • Υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία των επινεφριδίων και την παραγωγή ενέργειας.
  • Συμμετέχει στη σύνθεση του  DNA,  την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας και τη δημιουργία νέων κυττάρων.
  • Αποτρέπει την εκδήλωση νευρολογικών από έλλειψη βιταμίνης Β12, προτού γίνουν μη αναστρέψιμες
  • Μπορεί να υποστηρίξει τον υγιή κύκλο ύπνου-αφύπνισης.

Χαρακτηριστικά:

  • Το Dr Gkelis’ Safe Vitamin B12  περιέχει τις βιοδιαθέσιμες συνενζυματικές μορφές της βιταμίνης Β12, την μεθυλκοβαλαμίνη και την αδενοσυλκοβαλαμίνη.
  • Είναι το πιο ευαπορρόφητο συμπλήρωμα βιταμίνης Β12, διότι η μεθυλκοβαλαμίνη και την αδενοσυλκοβαλαμίνη. Δεν χρειάζεται να μετατραπούν στο ήπαρ.
  • Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας των Τροφίμων [European Food Safety Authority] αναφέρει ότι ο συνδυασμός μεθυλκοβαλαμίνης και αδενοσυλκοβαλαμίνης αποτελεί την καλύτερη και ασφαλέστερη εκπροσώπηση της βιταμίνης Β12.
  • Το Dr Gkelis’ Safe Vitamin B12 αποτελεί ένα εύχρηστο διάλυμα υπογλώσσιας χρήσης, χωρίς δυσάρεστη γεύση, που λαμβάνεται ευχάριστα από άτομα όλων των ηλικιών, αποφεύγοντας έτσι τις επώδυνες ενδομυϊκές ενέσεις βιταμίνης Β12, που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά, στις περιπτώσεις έλλειψης ή ανεπάρκειας βιταμίνης Β12.
  • Το Dr Gkelis’ Safe Vitamin B12είναι ένα φιλικότατο συμπλήρωμα διατροφής για κάθε είδους φυτοφάγων, που δεν περιέχει γλουτένη.
  • Το Dr Gkelis’ Safe Vitamin B12 κατασκευάζεται στην Ελλάδα σύμφωνα με τους κανόνες Καλών Πρακτικών Κατασκευής και έχει κοινοποιηθεί στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων [Good Manufacturing Practices (GMPs)].

Συστατικά:

Περιέχει 500μg Μεθυλκοβαλαμίνης και 500μg αδενοσυλκοβαλαμίνης, οι οποίες είναι οι συνενζυματικές μορφές της βιταμίνης Β12 με τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αποτελεσματικότητα, μεταξύ των 4 κύριων μορφών της βιταμίνης Β12. Περιέχει επίσης νερό, θειικό κάλιο και βενζοϊκό νάτριο.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15791
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
MY ELEMENTS B50 Complex 30caps MY ELEMENTS B50 Complex 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,03 € 14,06 €
Το My Elements Vitamin B50 Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ισχύος που συνδυάζει όλες τις βασικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β και Χολίνη.
MY ELEMENTS Vitamin B12 1200mg 30caps MY ELEMENTS Vitamin B12 1200mg 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Vitamin B12 περιέχει 1200μg βιταμίνης Β12, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του νευρικού συστήματος και συμμετέχει στο σχηματισμό των ερυθροκυττάρων του αίματος.
MY ELEMENTS Magnesium & B6 με Γεύση Λεμόνι 20αναβ.δισκ. MY ELEMENTS Magnesium & B6 με Γεύση Λεμόνι 20αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Magnesium & B6 συνδυάζει το μέταλλο μαγνήσιο,το οποίο έχει πολύπλευρο ρόλο στην καλή λειτουργία του οργανισμού, με τη βιταμίνη B6 που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που...
MY ELEMENTS Magnesium & B6 με Γεύση Λεμόνι 10αναβ.δισκ. MY ELEMENTS Magnesium & B6 με Γεύση Λεμόνι 10αναβ.δισκ.
-49.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Magnesium & B6 συνδυάζει το μέταλλο μαγνήσιο,το οποίο έχει πολύπλευρο ρόλο στην καλή λειτουργία του οργανισμού, με τη βιταμίνη B6 που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που...
HEALTH PRO Vitamin B12 Direct 30φακ. HEALTH PRO Vitamin B12 Direct 30φακ.
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το Health Pro Vitamin B12 DIRECT είναι σε μορφή φακελίσκων με διασπειρόμενη σκόνη, χωρίς νερό, για άμεση απορρόφηση και γρήγορο αποτέλεσμα και με ωραία γεύση.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος