×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BIOSLINE Biokap Anti-hair Loss Lotion with Specialized Herbal Extracts Λοσιόν με Εξειδικευμένα Φυτικά Εκχυλίσματα Κατά της Τριχόπτωσης 100ml

Κωδικός:
41952 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 2016000202491
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
36,46 € 29,17 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.29€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Biokap Anti-hair Loss Lotion with Specialized Herbal Extracts Λοσιόν με Εξειδικευμένα Φυτικά Εκχυλίσματα Κατά της Τριχόπτωσης 100ml

HΒΙΟΚΑΡ Λοσιόνπεριέχει και το εκχύλισμα του φυτού Saw Palmeto,(Serenoa Serulata) που προστατεύει τον βολβό της τρίχας, διότι αδρανοποιεί το ένζυμο 5-α αναγωγάση που ευθύνεται για τον μεταβολισμό της ορμόνης τεστοστερόνης σε διϋδροτεστοστερόνη (DHT). Η διϋδροτεστοστερόνη (DHT) καταστρέφει τον βολβό της τρίχας και δημιουργεί τριχόπτωση. (Ανδρογενετική αλωπεκία). Περιέχει το εκχύλισμα του Αφρικανικού φυτού (Olax dissitiflora) στο οποίο βρίσκεται η γνωστή αγγειοκινητική ουσία (Ethyl Ximeninate). Η ουσία αυτή δημιουργεί σημαντική αύξηση της αιμάτωσης των μικρών αγγείων στο τριχωτό της κεφαλής και επιτυγχάνεται η απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από την ρίζα της τρίχας, γεγονός πολύ σημαντικό.

Τα φυτικά εκχυλίσματα του ΒΙΟΚΑΡ Λοσιόν είναι:

  • Ethyl Ximeninate (olax dissitiflora)
  • Saw Palmetto( Serenoa serulata)
  • Cinchona succirubra- Capsicum annuum
  • Achillea millefolium
  • Urtica dioica vitis vinifera
  • Aqua,alcohol denat.

Όλα τα συστατικά του BIOKAP λοσιόν δρουν συνεργικά, οι αδύναμες ρίζες αναζωογονούνται, δυναμώνουν και έχουμε δραστική μείωση της τριχόπτωσης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SODIUM LAURYL SULFATE.

Η τριχόπτωση οφείλεται:

  1. Στην πρόωρη γήρανση των ριζών της τρίχας, με κύρια αιτία την κακή κυκλοφορία του αίματος στα μικρά αιμοφόρα αγγεία του τριχωτού της κεφαλής.
  2. Στην έλλειψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που ενισχύουν και δυναμώνουν την ρίζα της τρίχας.
  3. Στον μεταβολισμό της ορμόνης τεστοστερόνης σε dihydrotestosterone (DHT).

H oρμόνη DHT είναι πολύ βλαπτική, συντελείται στη θηλήτης ρίζας της τρίχας και αυτή η ορμόνη δημιουργεί εντονη τριχόπτωση.

Τρόπος χρήσης:

  • Λούζουμε καλά τα μαλλιά με σαμπουάν (ΒΙΟΚΑΡ), μετά κόβουμε το πλαστικό ρύγχος του φιαλιδίου, γυρίζουμε το καπάκι λίγο και αριστερά ώστε πιέζοντας το φιαλίδιο να βγαίνει η ποσότητα που χρειαζόμαστε.
  • Το φιαλίδιο κλείνει αν βιδώσουμε το καπάκι δεξιά. Αφού βάλουμε μια ποσότητα στο τριχωτό της κεφαλής, κάνουμε ελαφρό μασάζ με τα δάχτυλα, μόνο για 10-15 δευτερόλεπτα. Αυτό το μασάζ το επαναλαμβάνουμε κάθε βράδυ για 2-3 εβδομάδες εκτός αν υπάρχει διαφορετική ιατρική οδηγία.
  • Αν κατά τη χρήση του προϊόντος εμφανιστεί ερεθισμός ή κνησμός και ερυθρότητα στο πρόσωπο, αυτό οφείλεται στην ευαισθησία του χρήστη σε κάποια από τις ουσίες του σκευάσματος. Στη σπάνια αυτή περίπτωση οι ενοχλήσεις υποχωρούν σύντομα. Συνιστάται όμως να σταματήσει η χρήση του σκευάσματος από το άτομο που έχει ευαισθησία.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
41952
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
APIVITA Promo Hair Strengthening Routine for Women με Tonic Hair Loss Lotion 150ml, Women Tonic Shampoo 75ml & Scalp Brush 1τμχ APIVITA Promo Hair Strengthening Routine for Women με Tonic Hair Loss Lotion 150ml, Women Tonic Shampoo 75ml & Scalp Brush 1τμχ
-53%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Γυναικείο σετ περιποίησης μαλλιών, της εταιρείας Apivita. Δρα κατά της τριχόπτωσης ενισχύοντας το δέρμα και τους θύλακες. 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος