×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

KORRES Σαμπουάν με Κυστίνη & Γλυκοπρωτεΐνες Κατά της Τριχόπτωσης για Γυναίκες 250ml

Τονωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω17275 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5203069040054
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
12,45 € 6,93 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.52€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Σαμπουάν με Κυστίνη & Γλυκοπρωτεΐνες Κατά της Τριχόπτωσης για Γυναίκες 250ml

Τονωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες,καθαρίζει αποτελεσματικά και δυναμώνει τα μαλλιά.

Η Κρήτη είναι το πιο γόνιμο νησί της Ελλάδας, με μεγάλη παράδοση στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών. Τρία από αυτά, καλλιεργημένα με βιολογικές μεθόδους, εμπλουτίζουν τη σύνθεση των προϊόντων περιποίησης μαλλιών KORRES. Η Μαντζουράνα, ένα φρύγανο που καλλιεργείται στα εύφορα εδάφη του Αρκαλοχωρίου, και δυο από τα πιο γνωστά ενδημικά φυτά της Ελλάδας, τα οποία βρίσκονται αυτοφυή μονάχα στα ορεινά της Κρήτης: το Δίκταμο ή αλλιώς Έρωντας, το πιο διακεκριμένο βότανο της κρητικής λαϊκής θεραπευτικής, και το τσάι του βουνού ή Μαλοτήρα από τις βουνοκορφές στα διάσημα Λευκά Όρη.

Τα εκχυλίσματα Δίκταμου, Μαλοτήρας και Μαντζουράνας προέρχονται από το φρέσκο, ανθισμένο υπέργειο μέρος των φυτών με την τεχνική της θερμοεμβροχής, χρησιμοποιώντας 100% φυσικούς διαλύτες, σε μία συνολικά zero-waste διαδικασία. Όποιο στερεό υπόλειμμα της διαδικασίας κομποστοποιείται και επιστρέφει στη γη ως βιολογικό λίπασμα.

Το complex βιολογικών βοτάνων από την Κρήτη -Δίκταμο, Μαντζουράνα, Τσάι του βουνού- είναι τονωτικό για την τριχοφυΐα, προφυλάσσοντας το τριχωτό της κεφαλής ενάντια σε εξωτερικές επιθέσεις. Δημοφιλές από την αρχαιότητα μέχρι την παραδοσιακή ιατρική των νεότερων χρόνων, το Δίκταμο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του αποδίδεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά. Η Μαντζουράνα περιέχει βιταμίνες, καροτίνη, θυμόλη και πτητικά έλαια. Διαθέτει την ικανότητα να βελτιώνει την υφή των μαλλιών. Τα φύλλα και τα άνθη από το Τσάι του βουνού -ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά στην παραδοσιακή ιατρική-, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως τερπένια, φλαβονοειδή και στερόλες. Παράλληλα, ο συνδυασμός βιταμινών του συμπλέγματος Β-B προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και επανόρθωση στα μαλλιά. Βελτιώνει τη λάμψη και την ελαστικότητά τους, προστατεύει από τη μηχανική φθορά, ενώ αυξάνει την ανθεκτικότητα σε εξωτερικούς παράγοντες αλλοίωσης, όπως ηλιακή ακτινοβολία, βαφή, styling. Ειδικότερα τα σαμπουάν της συλλογής ενισχύονται και με ένα βιοενεργό σύστημα πολυσακχαριτών, που ενυδατώνει και ενισχύει τη φυσική άμυνα του τριχωτού.

Σαμπουάν, conditioners, μάσκες και προϊόντα styling βασίζονται σε εξελιγμένες φόρμουλες -χωρίς σιλικόνες. Ενισχύουν τη φυσική άμυνα του τριχωτού και εξασφαλίζουν την υγιή εμφάνιση των μαλλιών, μέσα από κλινικά αποδεδειγμένη δράση: πιο απαλά, λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη για 9 στις 10 γυναίκες με ξηρά ή βαμμένα μαλλιά, σε μόλις 14 ημέρες*. In vivo μελέτη** σε πάνελ γυναικών με αυξημένες απαιτήσεις φροντίδας μαλλιών (λιπαρό τριχωτό και ταλαιπωρημένα, ελαφρά κατεστραμμένα μακριά μαλλιά) κατέγραψε αυξημένη ενυδάτωση του τριχωτού κατά 28% και μείωση του σμήγματος κατά 44% σε τέσσερις εβδομάδες. Η σειρά καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής: ενυδάτωση, επανόρθωση, ενδυνάμωση τρίχας, λάμψη, ελαστικότητα, εύκολο χτένισμα, “ασπίδα” από περιβαλλοντικές επιθέσεις και άλλους εξωγενείς παράγοντες, όπως οι τεχνικές διεργασίες. 

*Κλινική δοκιμή αυτο-αξιολόγησης (32 γυναίκες με ξηρά μαλλιά) / Αμύγδαλο + Λινάρι Σαμπουάν για ξηρά + αφυδατωμένα μαλλιά / Ηλίανθος + Τσάι του βουνού Μάσκα για βαμμένα μαλλιά 

**In vivo μελέτη υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου δερματολόγου / Χρήση του σαμπουάν KORRES 3 φορές/εβδομάδα για διάστημα 4 εβδομάδων

Λειτουργικότητα, αισθητική και κομψότητα, μέσα από τη δική μας δημιουργική ματιά: λιτή σχεδίαση, σε αρμονία με την απλότητα της φυσικής ομορφιάς. Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων μας είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης στο φαρμακείο, μεταμορφώνουμε τις άδειες συσκευασίες καλλυντικών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Ένα εργαστήριο βιωσιμότητας, η επιλογή του να συνυπάρχεις αρμονικά με τη φύση.

Οδηγίες χρήσης:

  • Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάλετε και επαναλάβετε.

Συστατικά:

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, BETAINE, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, ALCOHOL, BENZOIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BIOTIN, BUTYLENE GLYCOL, CINCHONA SUCCIRUBRA BARK EXTRACT, COCO-GLUCOSIDE, COPPER GLUCONATE, DECYL GLUCOSIDE, DEHYDROACETIC ACID, DICAPRYLYL ETHER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FAEX/YEAST EXTRACT/EXTRAIT DE LEVURE, GLYCERYL OLEATE, GLYCOPROTEINS, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, INULIN, LACTIC ACID, LACTITOL, LAURETH-2, MAGNESIUM ASPARTATE, NIACINAMIDE, ORIGANUM DICTAMNUS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT, PANICUM MILIACEUM (MILLET) SEED EXTRACT, PANTHENOL, PARFUM/FRAGRANCE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-10, SALICYLIC ACID, SIDERITIS SYRIACA EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, SORBIC ACID, TETRASODIUM DISUCCINOYL CYCTINE, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GLUTEN, TUSSILAGO FARFARA (COLTSFOOT) FLOWER EXTRACT, XYLITOL, ZINC GLUCONATE.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω17275
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ROMED Aqua Caps Shampoo Cap Σκουφί Λουσίματος 1τμχ ROMED Aqua Caps Shampoo Cap Σκουφί Λουσίματος 1τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σκουφάκι εμπλουτισμένο με σαμπουάν και μαλακτικό ώστε να προσφέρει μια αληθινή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στον ασθενή.  
DR.ORGANIC Organic Guava Shine & Radiance Shampoo 265ml DR.ORGANIC Organic Guava Shine & Radiance Shampoo 265ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απαλό σαμπουάν το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό τη κεφαλής. Ενισχύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά προσδίδοντάς τους όγκο και λάμψη.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος