×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VERSION Trichogen Shampoo 200ml

Το Trichogen Shampoo είναι ιδανικό για λιπαρά και άτονα μαλλιά, που χρειάζονται ενισχυμένη προστασία.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16476 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5206037200009
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
27,78 € 23,61 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.17€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Trichogen Shampoo 200ml

Σαμπουάν ενδυνάμωσης και αναζωογόνησης των μαλλιών που αποτρέπει την τριχόπτωση και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.Χάρη στις ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες και τους προστατευτικούς παράγοντες καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής χωρίς ερεθισμούς. Επιπλέον προστατεύει την κερατίνη των μαλλιών. 

Το Trichogen Shampooείναι ένα σαμπουάν μεδυναμωτική και ρυθμιστική δράση,χάρη στο συνδυασμό βιταμινών, αμινοξέων, πρωτεϊνών και του αντιπιτυριδικού παράγοντα Piractone Olamine. Καθαρίζει χωρίς να ερεθίζει το δέρμα της κεφαλής, καθώς η σύνθεσή του περιλαμβάνει ήπια επιφανειοδραστικά και προστατευτικούς παράγοντες. Περιέχει αναγεννητικά συστατικά για το τριχωτό της κεφαλής. Kατάλληλο για λιπαρά και άτονα μαλλιά.

Ιδιότητες:

  • Τονώνει την τριχοφυΐα και επιβραδύνει την τριχόπτωση.
  • Καταπολεμά την πιτυρίδα και καθαρίζει το τριχωτό.
  • Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.
  • Ενισχύει την υγεία των μαλλιών και αναζωογονεί την όψη τους.
  • Προστατεύει την κερατίνη των τριχών και βελτιώνει την αντοχή στο χτένισμα.
  • Το Trichogen Shampoo αναπτύχθηκε ειδικά για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της Trichogen Lotion.

Ενεργά συστατικά & Οφέλη:

  • D-Panthenol (προβιταμίνη B5):Είναι τμήμα του συνενζύμου A που είναι σημαντικό για την ανάπτυξη και τη χρώση της τριχοφυΐας. Η D-Panthenol ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Στα μαλλιά, προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βελτιώνει τη λάμψη τους.
  • Βιοτίνη (βιταμίνη Η ή Β7):Ενισχύει την υγεία των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής. Συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των τριχών.
  • Niacinamide (βιταμίνη Β3):Συμβάλλει στην αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης της κερατίνης και επιταχύνει τη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων. Ταυτόχρονα, μειώνει τον ρυθμό έκκρισης του σμήγματος.
  • Cegaba [αμινοξύ]:Ενεργεί στο βολβό της τρίχας, αναζωογονεί δραστικά τις ρίζες των μαλλιών και ενισχύει την φυσική διαδικασία της κερατινοποίησης των τριχών.
  • Piroctone Olamine: Αντιπιτυριδικό συστατικό, με ευρεία αντιμικροβιακή δράση και ειδικά εναντίον του P. OVALE, που είναι υπεύθυνο για την πιτυρίδα.
  • Πρωτεΐνες Σίτου:Πρωτεϊνικές ενώσεις, με αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση. Προστατεύουν την κερατίνη των τριχών, κάνουν τα μαλλιά πιο απαλά και βελτιώνουν την αντοχή τους στο χτένισμα. Αυξάνουν τη διάμετρο της τρίχας δίνοντας όγκο και λάμψη στα μαλλιά.

Οδηγίες χρήσης:

  • Λούστε τα μαλλιά σας σε δυο χρόνους.
  • Στο δεύτερο χέρι αφήστε το σαμπουάν να ενεργήσει για λίγα λεπτά.
  • Χρησιμοποιείστε το σαμπουάν είτε συμπληρωματικά της κυρίως φροντίδας με την Trichogen Lotion, είτε προληπτικά σε μαλλιά κουρασμένα που χρειάζονται ενισχυμένη προστασία.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16476
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ROMED Aqua Caps Shampoo Cap Σκουφί Λουσίματος 1τμχ ROMED Aqua Caps Shampoo Cap Σκουφί Λουσίματος 1τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σκουφάκι εμπλουτισμένο με σαμπουάν και μαλακτικό ώστε να προσφέρει μια αληθινή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στον ασθενή.  
DR.ORGANIC Organic Guava Shine & Radiance Shampoo 265ml DR.ORGANIC Organic Guava Shine & Radiance Shampoo 265ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απαλό σαμπουάν το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό τη κεφαλής. Ενισχύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά προσδίδοντάς τους όγκο και λάμψη.
HERBAL ESSENCES Argan Oil of Morocco Repair Σαμπουάν Αναδόμησης 250ml HERBAL ESSENCES Argan Oil of Morocco Repair Σαμπουάν Αναδόμησης 250ml
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το Herbal Essences Pure Argan Oil of Morocco είναι ένα σαμπουάν 90% φυσικής προέλευσης* με φυσικά συστατικά και ενεργά αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον καθαρισμό και την προστασία των μαλλιών σας.
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το νέο σαμπουάν της Sebamed, Anti-Dandruff Shampoo Plus με το δραστικό συστατικό Piroctone Olamine καθαρίζει γρήγορα τα λιπαρά μαλλιά από το υπερβολικό σμήγμα, καταπραΰνει τον κνησμό και βοηθά στη μείωση του ερεθισμού...

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος