×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BEMA Breast Plus Intensive Set για Σύσφιξη & Ανόρθωσης Στήθους με Κρέμα, Μάσκα & Ορό για 4 Χρήσεις 1τμχ

Το set κρέμας, μάσκας και ορού Breast Plus 4 χρήσεων, χάρη στα φυτικά συστατικά του και το μείγμα οργανικών ελαίων που περιέχει αυξάνει το μέγεθος και την σφριγηλότητα του στήθους.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω12575 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8010047114310
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
51,21 € 35,85 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 15.36€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Breast Plus Intensive Set για Σύσφιξη & Ανόρθωσης Στήθους με Κρέμα, Μάσκα & Ορό για 4 Χρήσεις 1τμχ

Η ανόρθωση και η σύσφιξη στήθους είναι ιδανική θεραπεία για γυναίκες με χαλάρωση που έχει αναπτυχθεί είτε με την πάροδο του χρόνου λόγω ηλικίας, μετά από απώλεια βάρους, ή μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

Το set Breast Plus (κρέμας, μάσκας και ορού), χάρη στα φυτικά συστατικά του (pisum sativum, panax ginseng, δεντρολίβανο, αμαμελίδα, φασκόμηλο) και το μείγμα οργανικών ελαίων που περιέχει συσφίγγει, γεμίζει και τονώνει το στήθος. Η μάσκα χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα ανόρθωσης, διότι ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος προσφέρει ένα πιο ορατό, έντονο και διαρκές αποτέλεσμα.

Χρειάζονται τριάντα λεπτά θεραπείας την εβδομάδα, για 4 εβδομάδες,μακροπρόθεσμα, βοηθούν το μπούστο σαςνα ανακτήσει την ανόρθωση, το γέμισμα και την σύσφιξηπου είχε στο απόγειό του. Τα αποτελέσματα της σύσφιξης, του γεμίσματος  και της τόνωσης που επιφέρει η κρέμα, η μάσκα και ο ορός breast plus, είναι ήδη αποδεδειγμένα, (τα τεστ που έγιναν από το Πανεπιστήμιο της Ferrara έδειξαν ότι το προϊόνεπιτυγχάνει αύξηση του όγκου του στήθους κατά 77,98% και ανόρθωση κατά 49,22%.Aποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή). 

Το Breast Plus Intensive είναι βιολογικό, ελεγμένο και πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο της Ferrara.

Βασικά χαρακτηριστική & οφέλη:

  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ: Το Pisum sativum (μπιζέλι) επιδρά στην ελαστίνη και το κολλαγόνο (ένζυμα που διασπούν τις βασικές κυτταρικές πρωτεΐνες). Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνοντας τη χαλάρωση του δέρματος και των ιστών.
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ: Το Pisum sativum (μπιζέλι) εξασφαλίζει μια ουσιαστική συμβολή των σακχάρων που αυξάνουν την ενυδάτωση της κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας, μειώνοντας την απώλεια νερού. Παρέχει επίσης μια καλή ποσότητα ιχνοστοιχείων: σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο, που ενισχύουν το χρώμα και τη λάμψη του δέρματος.
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝΩΣΗΣ: Το Δεντρολίβανο είναι ένα εξαιρετικό τονωτικό και στυπτικό αιθέριο έλαιο. Η Αμαμελίδα, πλούσια σε πηκτίνες, φλαβονοειδή και βλεννώδη, τονώνει και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία. Το Φασκόμηλο, επανενεργοποιεί την περιφερειακή μικροκυκλοφορία και τονώνει την εξάλειψη των στάσιμων υγρών.
  • ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το Panax Ginseng είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, οργανικά οξέα, βιταμίνη C και ginsenosides. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που αποτρέπει την διαμόρφωση των ρυτίδων τη γήρανση του δέρματος. Η Βιταμίνη Ε (α - Τοκοφερόλη) έχει ένα ισχυρό αντιγηραντικό αποτέλεσμα και δρα κατά των ελεύθερων ριζών. Συμμετέχει στις διαδικασίες επιδιόρθωσης και αναγέννησης των ιστών.
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ, ΑΠΑΛΟΤΗΤΑΣ: Η Βιολογική σόγια είναι πλούσια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λεκιθίνη και έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Το λάδι Ρυζιού και το Βιολογικό Ελαιόλαδο περιέχουν ελαϊκό, λινελαϊκό και  παλμιτικό οξύ με ενυδατικές, εξισορροπιστικές και ανακουφιστικές ιδιότητες.
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Το Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο και το Βούτυρο Illipe είναι πλούσια σε ελαϊκό, λινελαϊκό, στεατικό και αραχιδονικό οξύ και έχουν ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες.
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ: Η μετατροπή της μάσκας με αλγινικά άλατα από υγρή σε στερεή μορφή, επιφέρει ελεγχόμενα αποτελέσματα στην πορεία της θεραπείας.
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Δημιουργώντας ένα φράγμα μεταξύ του δέρματος και του εξωτερικού περιβάλλοντος, η μάσκα με αλγινικά άλατα βοηθά το δέρμα να τραβήξει οξυγόνο από τα εσωτερικά στρώματα, ενεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία του αίματος (δερματική επανενεργοποίηση).
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΣΜΩΣΗΣ: Η αύξηση των αποτελεσμάτων οφείλεται στην καλύτερη διείσδυση λόγω του φαινομένου της ώσμωσης των δραστικών συστατικών της μάσκας, του ορού και της κρέμας.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών έχουν πιστοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο της Ferrara:

  • Αύξηση του όγκου του μαστού: 77,98%, ως ανώτατο αποτέλεσμα
  • Αύξηση στο ύψος του στήθους: 49,22%, ως ανώτατο αποτέλεσμα
  • Μέσο αποτέλεσμα
  • Δεξιά πλευρά: 27,27%
  • Αριστερή πλευρά: 28,39%
  • Μέσο αποτέλεσμα
  • Δεξιά πλευρά: 18,18%
  • Αριστερή πλευρά: 19,20%

Οδηγίες χρήσης:

Πρώτη εβδομάδα – Δεύτερη εβδομάδα – Τρίτη εβδομάδα – Τέταρτη εβδομάδα

  • ΦΑΣΗ 1 Χρόνος: 5 λεπτά.
  • Ανοίξτε μία αμπούλα ορού. Απλώστε τη μισή στο ένα στήθος και την άλλη μισή στο άλλο. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και από έξω προς τα μέσα μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.
  • ΦΑΣΗ 2 Χρόνος: 20 λεπτά.
  • Αδειάστε το περιεχόμενο από 2 σακουλάκια μάσκας σ’ ένα μπολ. Προσθέστε 4 γεμάτες μεζούρες νερό (συνολικά 120ml). Ανακατέψτε έντονα μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ξαπλώστε και απλώστε το μείγμα με τη σπάτουλα σε όλη την περιοχή έως την μασχάλη, αποφεύγοντας την περιοχή θηλών. Αφήστε για 15 τουλάχιστον λεπτά. Αφαιρέστε απαλά την μάσκα που έχει στεγνώσει.
  • ΦΑΣΗ 3 Χρόνος: 5 λεπτά.
  • Πάρτε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα και απλώστε την στο ένα στήθος και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και από έξω προς τα μέσα μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο άλλο στήθος.

Η συσκευασία Breast Plus περιέχει:

  • 8x20g σακουλάκια μάσκας.
  • 1x50ml σωληνάριο κρέμας.
  • 4x5ml αμπούλες ορού.
  • 1 μεζούρα (30ml).
  • 1 σπάτουλα.
  • Φυλλάδιο οδηγιών.

Συστατικά:

Pisum sativum (μπιζέλι), Panax Ginseng, Rosmarinum Officinalis (Δεντρολίβανο) *, Hamamelis virginiana (Αμαμελίδα)*, Salvia officinalis (Φασκόμηλο) *, Λάδι ρυζιού, Λάδι σόγιας *, ελαιόλαδο *, Έλαιο από γλυκό αμύγδαλο * Illipe Βούτυρο και αλγινικά άλατα (εκχυλίσματα καφέ φυκιών).

* βιολογικό προϊόν

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω12575
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FREZYDERM Up Confidence Bust Recovery Cream Gel 200ml FREZYDERM Up Confidence Bust Recovery Cream Gel 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κρέμα-τζελ που επαναφέρει τον όγκο και το σχήμα του στήθους και των γλουτών, μετά από εγκυμοσύνη, θηλασμό ή παρατεταμένη δίαιτα, ιδανική για το πεσμένο και το ατροφικό στήθος.
BEMA Body Rassodante Cute Toning Cream Κρέμα για Τόνωση, Σύσφιξη Σώματος & Στήθους 150ml BEMA Body Rassodante Cute Toning Cream Κρέμα για Τόνωση, Σύσφιξη Σώματος & Στήθους 150ml
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Δρα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος που προκαλείται από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη.
BEMA Breast Plus Intensive Set για Σύσφιξη & Ανόρθωσης Στήθους με Κρέμα, Μάσκα & Ορό για 4 Χρήσεις 1τμχ BEMA Breast Plus Intensive Set για Σύσφιξη & Ανόρθωσης Στήθους με Κρέμα, Μάσκα & Ορό για 4 Χρήσεις 1τμχ
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το set κρέμας, μάσκας και ορού Breast Plus 4 χρήσεων, χάρη στα φυτικά συστατικά του και το μείγμα οργανικών ελαίων που περιέχει αυξάνει το μέγεθος και την σφριγηλότητα του στήθους.
BEMA Breast Plus Set για Σύσφιξη & Ανόρθωση Στήθους 1 Χρήσης με Κρέμα 10ml & Ορό 5ml BEMA Breast Plus Set για Σύσφιξη & Ανόρθωση Στήθους 1 Χρήσης με Κρέμα 10ml & Ορό 5ml
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το set κρέμας και ορού Breast Plus 1 χρήσης χάρη στα φυτικά συστατικά του και το μίγμα οργανικών λαδιών που περιέχει αυξάνει το μέγεθος και την σφριγηλότητα του στήθους.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος