×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

WUNDMED Hot Cold Pack Κομπρέσα 14x14cm 1τμχ

Η επαναχρησιμοποιούμενη κομπρέσα Cold/Hot με τζελ της γερμανικής WUNDmed, είναι κατάλληλη για χρήση τόσο σε κρυοθεραπεία αλλά και θερμοθεραπεία.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω24832 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4260206621461
Κατασκευαστής:
3,50 €
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Hot Cold Pack Κομπρέσα 14x14cm 1τμχ

Η επαναχρησιμοποιούμενη κομπρέσα Cold/Hot (Kalr/Warm) με τζελ της γερμανικής WUNDmed,είναι κατάλληλη για χρήση τόσο σε κρυοθεραπεία αλλά και θερμοθεραπεία.Ανάλογα με τις ανάγκες σας, οι κομπρέσεςπροσφέρουν γρήγορο δροσιστικό αποτέλεσμα για διαστρέμματα ή μώλωπεςκαι ευχάριστη ζεστασιά για πόνους στην πλάτη, ρευματισμούς ή μυϊκούς πόνους.

Η κομπρέσα έχει διάσταση 14 x 14 εκατοστά και λόγω του τζελ που περιέχειπαραμένει εύκαμπτη,έτσι ώστε να είναι εύκολο να εφαρμοστεί στην επιθυμητή θέση.

Χαρακτηριστικά:

  • Για πολλαπλή χρήση
  • Κατασκευασμένο από αγνά φυσικά υλικά
  • Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
  • Διάσταση 14 x 14 cm
  • Κατασκευάζεται στη Γερμανία

Οδηγίες χρήσης:

Χρήση σε κρυοθεραπεία:Τοποθετήστε τo  επίθεμα στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες πριν τη χρήση. ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιήστε ένα πανί (για παράδειγμα μια λεπτή πετσέτα) ανάμεσα στη παγωμένη κομπρέσα και το δέρμα, ΠΟΤΕ απευθείας εφαρμογή στο δέρμα! Κατά τη θεραπεία αθλητικών και άλλων τραυματισμών, συστήνετε η ψύξη 3 φορές την ημέρα για 15 έως 20 λεπτά τη φορά ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Χρήση σε θερμοθεραπεία:Τοποθετήστε τo  επίθεμα σε μια κατσαρόλα με νερό που μόλις έχει βράσει και αφήστε τη να θερμανθεί για περίπου 4 λεπτά. Το επίθεμα μπορεί επίσης να θερμανθεί στο φούρνο μικροκυμάτων για μέγιστο χρονικό διάστημα 3 λεπτών στα 280 Watt. ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιήστε ένα πανί (για παράδειγμα μια λεπτή πετσέτα) ανάμεσα στη καυτή κομπρέσα και το δέρμα, ΠΟΤΕ απευθείας εφαρμογή στο δέρμα! 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω24832
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
VICTOREKS Aidplast Cooling Gel Patch Έμπλαστρο Υδρογέλης για την Μείωση του Πυρετού 2τμχ VICTOREKS Aidplast Cooling Gel Patch Έμπλαστρο Υδρογέλης για την Μείωση του Πυρετού 2τμχ
-44.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Δροσιστικό έμπλαστρο υδρογέλης που βοηθά στη μείωση του πυρετού. Το Cooling Gel Patch χρησιμοποιείται ως τοπικό ψυκτικό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος