×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Prosta Pollen 90 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
20537 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900308
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
39,00 € 29,25 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 9.75€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Prosta Pollen 90 φυτοκάψουλες

Η FULL HEALTH έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό προιόν. Ένα προιόν που η επιστημονική έρευνα, οι ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ και η μακροχρόνια παρουσία του στα θεραπευτικά σχήματα σε όλη την Ευρώπη το έχει καθιερώσει σαν το πιο φυσικό, πιο αποτελεσματικό και ταυτόχρονα πιο ισχυρό όπλο για την φυσιολογική λειτουργία του προστάτη.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Prostaphil-2® - υδρόφιλα και λιπόφιλα εκχυλίσματα από γύρη: σίκαλης (Secale cereale) 92%, χλόης λιβαδιών (Phleum pratense) 5% και καλαμποκιού (Zea mays) 3%. Σταθεροποιητής - (κέλυφος καψουλών), υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη ,αντιπηκτικός παράγοντας - όξινο φωσφορικό ασβέστιο, γλυκονικό ασβέστιο.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 3 caps ΣΗΔ

ΓΥΡΗ Prostaphil-2 R 660 mg **
από τα οποία υδρόφιλο εκχύλισμα 264 mg **
από τα οποία λιπόφιλο εκχύλισμα 13.2 mg **

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 91662/18-07-2019(Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΠΑΤΕΝΤΑΣ: PROSTAPHIL²®-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Prostaphil-2® -πατενταρισμένο μείγμα υδρόφιλων και λιπόφιλων (20:1) εκχυλισμάτων από γύρη χόρτου { 92% σίκαλης- 5% τριφυλλιού Phleum pretense – 3% καλαμποκιού) To Prostaphil-2® είναι ένα καθορισμένο, σταθεροποιημένο εκχύλισμα γύρης, το οποίο δεν είναι γύρη μελισσών, αλλά ένα ορισμένο μίγμα υδρόφιλων και λιποδιαλυτών εκχυλισμάτων από συγκεκριμένες γύρες χόρτου σε συγκεκριμένες αναλογίες. Το εκχύλισμα γύρης περιέχει υδατάνθρακες, λίπος, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ένζυμα και μέταλλα και φυτοστερόλες( βήτα σιτοστερόλη).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΡΗ PROSTAPHIL-2®
Δεν είναι γύρη με την κλασσική έννοια που όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι γύρη μελισσών, δεν συλλέγεται στα μελίσσια αλλά κατευθείαν από τα φυτά που την συγκροτούν. Ενώ η γύρη μελισσών στην ακατέργαστη μορφή της καλύπτεται με μικροσκοπικό φλοιό, ο οποίος εμποδίζει την πλήρη αφομοίωσή της από τον άνθρωπο. Το καθορισμένο εκχύλισμα γύρης χρησιμοποιεί μια ακριβή διαδικασία απομόνωσης των κλασμάτων της γύρης, ενσωματώνοντας μια συγκεκριμένη αναλογία 20:1 λιποδιαλυτών και υδατοδιαλυτών συστατικών που εξάγονται υπό συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, χωρίς φλοιό στους μικροσκοπικούς κόκκους τους και χωρίς αλλεργιογόνα. Υπάρχει διαφορά μεταξύ της γύρης των μελισσών και των εκχυλισμάτων γύρης. Η κύρια διαφορά είναι ότι η γύρη των μελισσών συλλέγεται από τις μέλισσες από μια ποικιλία ανθισμένων φυτών. Η γύρη των μελισσών περιέχει γύρη, αλλά περιέχει επίσης νέκταρ και σάλιο από τις μέλισσες, οπότε το προϊόν δεν είναι τυποποιημένο. Τα εκχυλίσματα γύρης όπως το Prostaphil-2® περιέχουν γύρη από συγκεκριμένα φυτά και το τελικό προϊόν τυποποιείται. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει την ίδια ποσότητα δραστικών συστατικών σε κάθε παρτίδα και τίποτε άλλο. Το Prostaphil-2® είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για την ανακούφιση των συμπτωμάτων καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (BPH) και για την γενικότερη προστασία της φυσιολογικής του λειτουργίας.
• Μειώνει το μέγεθος και εξαφανίζει την φλεγμονή.
• Μειώνει την ταλαιπωρία που σχετίζεται με την υπερπλασία (νυκτουρία, πόνος, φλεγμονή, ατελής ούρηση)
• Εξαλείφει την βακτηριδιακή προστατίτιδα
• Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες, φέρνοντας ανακούφιση για όσους πάσχουν από οδυνηρές καταστάσεις όπως η προστατοδυνία και η προστατίτιδα.

Το Prostaphil-2® έχει κλινικά αποδειχθεί ότι μειώνει τον διογκωμένο προστάτη και τα επίπεδα του PSA (ειδικό για τον προστάτη αντιγόνο). Το PSA είναι ένας δείκτης τόσο της υπερπλασίας όσο και του καρκίνου του προστάτη.

ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

Τα εκχυλίσματα γύρης έχουν αποδειχθεί ότι παρέχουν τόσο αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες όσο και ανακούφιση για την ουροδόχο κύστη και την ουρήθρα. Τα αντιφλεγμονώδη χαρακτηριστικά τους βοηθούν στη διαχείριση και τη θεραπεία της προστατίτιδας και άλλων καταστάσεων του προστάτη, όπως είναι η καλοήθης προστατική υπερπλασία (BPH). Μερικοί άνδρες με προστατίτιδα εμφανίζουν συμπτώματα στο ουροποιητικό παρόμοια με αυτά της ΒΡΗ, έτσι ώστε να είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς τα εκχυλίσματα γύρης βοηθούν τόσο την προστατίτιδα όσο και την ΒΡΗ, ακόμα και για τους άνδρες με κανονικό μέγεθος προστάτη. Τα εκχυλίσματα γύρης έχουν βρεθεί ότι προκαλούν συστολή της ουροδόχου κύστης ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνουν την ουρήθρα. Η γύρη έχει ερευνηθεί καλά και χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της προστατίτιδας και των συμπτωμάτων της BPH στην Ευρώπη για πάνω από 35 χρόνια. Αρκετές διπλές-τυφλές κλινικές μελέτες σχετικά με τη διαχείριση του BPH το βρήκαν αρκετά αποτελεσματικό θεραπευτικά και υποστηρικτικό μέσον με συνολικό ποσοστό επιτυχίας 70% στους ασθενείς με ΒΡΗ. Οι ασθενείς που ανταποκρίνονται στη γύρη εμφανίζουν συνήθως περίπου 70% μείωση στη νυκτουρία (νυχτερινή ούρηση), κανονική συχνότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και σημαντική μείωση του όγκου των υπολειπόμενων ούρων.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΗΣ

 • Δημοσιευμένες μελέτες αποδεικνύουν ότι τα εκχυλίσματα γύρης είναι ισχυροί σύμμαχοι στην καταπολέμηση ενός διευρυμένου προστάτη λόγω της ΒΡΗ ή της προστατίτιδας.
 • Τα εκχυλίσματα γύρης προσφέρουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτό είναι σημαντικό καθώς είναι γενικά παραδεκτό ότι η φλεγμονή και η υπερβολική ανταπόκριση στην ορμόνη DHT εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό στην ΒΡΗ.
 • Βασικές εργαστηριακές μελέτες δείχνουν ότι τα εκχυλίσματα γύρης αναστέλλουν τα ένζυμα που παράγουν προ-φλεγμονώδη σηματοδοτικά μόρια όπως η κυκλοοξυγενάση (COX) και η 5-λιποξυγενάση (5-LOX).
 • Η βιοσύνθεση αυτών των φλεγμονωδών μεσολαβητών ξεκινάει από δύο ένζυμα: κυκλοοξυγενάση και 5-λιποξυγενάση. Οι δραστηριότητες τόσο των ενζύμων κυκλο-οξυγενάσης όσο και 5-λιποξυγενάσης μειώνονται αισθητά καθώς και η συνολική ποσότητα του αραχιδονικού οξέος με χρήση του εκχυλίσματος γύρης.
 • Τα εκχυλίσματα γύρης, επίσης, αναστέλλουν το ένζυμο 5-άλφα- αναγωγάση που μετατρέπει την τεστοστερόνη σε DHT, που με τη σειρά της προάγει τον πολλαπλασιασμό των προστατικών κυττάρων και την διόγκωση του αδένα.
 • Τα εκχυλίσματα γύρης έχουν δείξει την ικανότητα να επηρεάζουν τους αδρεναλινεργικούς υποδοχείς άλφα-1 που διατηρούν τον τόνο των λείων μυών αυξημένο στον προστάτη και την ουροδόχο κύστη, μειώνοντας έτσι τον πόνο και την ταλαιπωρία
 • Τα εκχυλίσματα γύρης έχουν επίσης αποδειχθεί ότι επάγουν απόπτωση (προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος) σε κύτταρα καρκίνου του προστάτη, όπου προκαλούν μείωση του δείκτη που ονομάζεται αντιγόνο ειδικό για προστάτη ή PSA.
 • Μελέτες in vitro και in vivo έδειξαν ότι και τα δύο κλάσματα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που προέρχονται από την αναστολή της σύνθεσης των προσταγλανδινών και των λευκοτριενίων.
 • Το υδατοδιαλυτό κλάσμα έχει δειχθεί ότι μειώνει το μέγεθος του κοιλιακού και του ραχιαίου προστάτη και αναστέλλει την επαγόμενη από τεστοστερόνη υπερπλασία.
 • Και τα δύο κλάσματα (υδρόφιλα και λιπόφιλα) έχουν δείξει ότι χαλαρώνουν τους λείους μύες στον προστάτη και στην ουρήθρα, αυξάνουν τις μυϊκές συσπάσεις της ουροδόχου κύστης] και μειώνουν το μέγεθος του προστάτη.
 • Μπορεί επίσης να επιβραδύνει την ανάπτυξη κυττάρων καρκίνου του προστάτη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ
Η χρήση της σταθεροποιημένης γύρης είναι ικανή να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του όγκου του προστάτη αδένα. Οι μηχανισμοί δράσης δίνουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αποσυμφόρησης του ουροποιητικού που συνδέεται με την φλεγμονή του προστάτη και οδηγούν σε μόνιμη βελτίωση ή και ακύρωση των συμπτωμάτων. Το εκχύλισμα βοηθά στην πρόληψη του οιδήματος που εμφανίζεται στον μέσο λοβό και που εξελίσσεται σε ίνωση. Παρέχει επαρκή προστασία των κυττάρων του επιθηλίου από μη βακτηριακή φλεγμονή. Μειώνοντας την περιφέρεια, την εσωτερική διόγκωση και την ίνωση δημιουργείται σημαντική μείωση των συμπτωμάτων της υπερπλασίας, αναστέλοντας την προκαρκινική δράση και επιβραδύνει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων στον προστάτη. Βοηθά στην μείωση της νυκτουρίας και της αίσθησης των υπολειμμάτων ούρων( ατελής ούρηση). Τέλος μειώνει τον πόνο που σχετίζεται με την χρόνια μη βακτηριακή προστατίτιδα. Εργαστηριακές μελέτες δείχνουν ότι τα εκχυλίσματα γύρης δρουν με μοναδικό τρόπο στα κύτταρα του προστάτη αναστέλλοντας επιλεκτικά την ανάπτυξή τους. Οι αρχικές μελέτες σε ανθρώπους έδειξαν ότι το 80% των ασθενών με υπερπλασία που έλαβαν εκχυλίσματα γύρης για τέσσερις έως 12 εβδομάδες εμφάνισαν βελτιώσεις στα υποκειμενικά συμπτώματα (όπως αίσθηση υπολειμματικών ούρων στην ουροδόχο κύστη, συχνότητα, διστακτικότητα, στράγγισμα ή αδύναμο ρεύμα ούρων). Το 66% των ασθενών εμφάνισαν βελτιώσεις σε αντικειμενικά σημεία (όπως ο όγκος των ούρων και ο ρυθμός ροής ούρων). Δεν ανιχνεύθηκαν σημαντικές παρενέργειες Σε μια μελέτη με άνδρες με υπερπλασία αρκετά σοβαρή ώστε να προκαλεί απόφραξη στη ροή των ούρων, το 69% των ασθενών που έλαβαν το εκχύλισμα γύρης είχε σημαντική βελτίωση στα συμπτώματα σε σύγκριση με μόνο το 30% των ασθενών που έλαβαν εικονικό φάρμακο Επιπλέον, οι συμπληρωμένοι ασθενείς είχαν σημαντικά λιγότερα υπολείμματα ούρων στις ουροδόχους κύστεις μετά από έκκριση και στη μετρούμενη διάμετρο των αδένων τους με υπερήχους. Αυτά τα τελευταία ευρήματα είναι εξαιρετικά σημαντικά, διότι τα υπολειμματικά, μεταφενικά ούρα στην ουροδόχο κύστη μπορεί να αποτελέσουν μια αιτία για σοβαρές λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης.

ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑ.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
20537
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NATURAL VITAMINS Water Off Formula 60caps NATURAL VITAMINS Water Off Formula 60caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ξεχωρίζει γιατί είναι η μοναδική διουρητική φόρμουλα που περιέχει 12 φυσικά συστατικά που ενεργοποιούν την διαδικασία αποβολής των περιττών υγρών από τον οργανισμό.
NATURAL VITAMINS Nefroven Natural Complex 50ml NATURAL VITAMINS Nefroven Natural Complex 50ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ξεχωρίζει γιατί είναι το μόνο φυσικό εκχύλισμα από λεπίδιο, σολιδάγο και γιάβα στις σωστές-μέγιστες δοσολογίες, μαζί με κυκλοδεξτρίνες για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και άμεσο αποτέλεσμα.
NOW FOODS Slippery Elm 400mg 100caps NOW FOODS Slippery Elm 400mg 100caps
-58%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

12,43 € 29,60 €
Συμπλήρωμα διατροφής από το φυτό φτέλια για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου & των αιμορροΐδων.
SUPER HEALTH Maxi Prostacare 60caps SUPER HEALTH Maxi Prostacare 60caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

28,52 € 43,87 €
Ορθομοριακή φόρμουλα η οποία παρέχει ένα συνεργικό μίγμα θρεπτικών συστατικών που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας του αδένα του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος.
NATURAL VITAMINS Prostate Formula 90caps NATURAL VITAMINS Prostate Formula 90caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ξεχωρίζει γιατί είναι η μόνη φόρμουλα για το προστάτη που περιέχει 32 συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα και βότανα) σε υψηλές δοσολογίες και στο σωστό συνδυασμό μεταξύ τους.

Μενού