×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PLAMECA Cranbycyst Max για την Φυσιολογική Λειτουργία του Ουροπο

Κωδικός:
67820 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8435100845428
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
21,00 € 15,75 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.25€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Cranbycyst Max για την Φυσιολογική Λειτουργία του Ουροποιητικού 30 φυτοκάψουλες

Φυτική φόρμουλα που υποστηρίζει την φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:ξηρό εκχύλισμα κράνμπερρυ, ξηρό εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου, Βιταμίνη C, ορθόσιφων (java tea).
ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:οξείδιο του μαγνησίου, οξείδιο του πυριτίου, στεαρικό μαγνήσιο, υλικό κάψουλας: φυτική κυτταρίνη.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:2 κάψουλες την ημέρα(πρωί και βράδυ) ή μόνο 1 κάψουλα την ημέρα κατά προτίμηση το βράδυ για συντήρηση.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps

ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ 300 mg

Που αποδίδει 50% προανθοκυανιδίνες 150 mg

ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΡΚΤΟΣΤΑΦΥΛΛΟΥ 50 mg

Που αποδίδει 20% αρμπουτίνη 10 mg

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C( σαν ασκορβικό οξύ) 29.6 mg

ΟΡΘΟΣΙΦΩΝ(JAVA TEA) (orthosifhon stamineus ) 37 mg

Που αποδίδει σινενσιτίνη 37 mcg

Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ
Επικεντρώνεται στην εξουδετέρωση των παθογόνων μικροβίων από το ουροποιητικό, στην αποβολή τους μέσω της αυξημένης διούρησης αλλά και της ήπιας καθαρκτικής δράσης, και στην προστασία των βλενογόννων του ουροποιητικού από φλεγμονές και επιμολύνσεις.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ 300 mg ΠΡΟΑΝΘΟΚΥΑΝΙΔΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ (2 κάψουλες).
ΤΟ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ:Αποτρέπει την προσκόλληση βακτηριδίων στα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος.
Ο ΑΡΚΤΟΣΤΑΦΥΛΛΟΣ:Αποτελεσματικές αντιμικροβιακές ιδιότητες. Εξαλείφει τα βακτήρια
Ο ΟΡΘΟΣΙΦΩΝ:Ισχυρό διουρητικό και αντιφλεγμονώδες.

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
Το Escherichia Coli είναι το κυρίαρχο ουροπαθογόνο μικρόβιο, υπεύθυνο για περίπου το 80% όλων των περιπτώσεων. Ακολουθούν τα είδη των Staphylococcus (Σταφυλόκοκκος), Klebsiella (Κλεψιέλα) Enterobacter (Εντεροβακτήριο), Proteus (Πρωτέας) και Enterococci (Εντερόκοκκος). Η χρήση επιλεκτικών αντιβακτηριακών παραγόντων και αντιβιοτικών για τη θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού εφαρμόστηκε ευρέως στην κλινική πρακτική, αλλά οδήγησε στην εμφάνιση ανθεκτικών στα αντιβιοτικά ουροπαθογόνων μικροβίων.

ΑΠΟ ΤΗΝ FULL HEALTH
Η πιο προηγμένη φόρμουλα για πρόληψη και θεραπεία της ουρολοίμωξης, της κυστίτιδας, της νεφρολιθίασης και εξίσου αποτελεσματική σε όλες τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Πώς όμως προκαλείται η ουρολοίμωξη;Τα βακτήρια είναι η πιο κοινή αιτία της ουρολοίμωξης, η λοίμωξη όμως μπορεί να προκληθεί και από ιούς ή μύκητες. Κανονικά, τα βακτήρια που εισέρχονται από την ουρήθρα στο ουροποιητικό σύστημα απομακρύνονται γρήγορα με την ούρηση, πριν εγκατασταθούν και προκαλέσουν συμπτώματα. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις οι μικροοργανισμοί καταφέρνουν να ξεπεράσουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν λοίμωξη. Οταν η λοίμωξη περιορίζεται στην ουρήθρα ονομάζεται ουρηθρίτιδα, ενώ όταν εντοπίζεται στην ουροδόχο κύστη ονομάζεται κυστίτιδα. Παρ’ όλα αυτά, οι μικροοργανισμοί μπορούν να "ταξιδέψουν" μέσω των ουρητήρων προς τα πάνω, μολύνοντας τα νεφρά. Η λοίμωξη του νεφρού ονομάζεται πυελονεφρίτιδα.

ORTHOSIPHON-JAVA TEA-SINENSITIN
Το τσάι Java ή ορθόσιφων (Ortosiphon stamineus) ενισχύει τη ροή των ούρων λόγω της διουρητικής του δράσης. Εκτός από την εξάλειψη του νερού, συμβάλλει επίσης στην αποτοξίνωση του οργανισμού αυξάνοντας την έκκριση χλωριούχου νατρίου και αζωτούχων ουσιών. Το τσάι Java μπορεί να αυξήσει την απώλεια νερού στο σώμα μέσω των ούρων (διουρητικό αποτέλεσμα), να σταματήσει τους σπασμούς και να βοηθήσει στην καταπολέμηση των βακτηριδίων. Τα φυτοχημικά που απομονώνονται από το βότανο περιλαμβάνουν τερπένια, φλαβονοειδή, παράγωγα καφεϊκού οξέος και αιθέρια έλαια. Το Sinensetin είναι μια πολυφαινόλη που βρίσκεται στο java. Η σινενσετίνη προωθεί την απομάκρυνση των αζωτούχων αποβλήτων μέσω των νεφρών (νεφρική απέκκριση νερού, της ουρίας και των χλωριδίων του ουρικού οξέος). Δύο ακόμη ουσίες του βοτάνου, η ορθοσιφόλη και η ορθοσιφόνη έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση όλων των βακτηριακών λοιμώξεων και των φλεγμονωδών καταστάσεων της ουροφόρου οδού.

Αντιμικροβιακή δράση:
Οι κλινικές έρευνες έδειξαν αποτελεσματική δράση έναντι των Bacillus subtilis, Β. Cereus, Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Vibrio parahaemolyticus, Salmonella enteritidis, S. Typhimurium, Streptococcus mutans και Klebsiella pneumoniae.

ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ:

ΤΟ JAVA είναι αποτελεσματική φυσική θεραπεία για βακτηριακές και φλεγμονώδεις ασθένειες της κατώτερης ουροφόρου οδού, για κυστίτιδες, για βακτηριδιακές μολύνσεις του ουροποιητικού και για την νεφρολιθίαση. Αναφορές γίνονται επίσης για αποτελεσματικότητα σε νεφρίτιδες και ουρηθρίτιδες (φαρμακοποιίες γαλλική, ινδονησιακή, ολλανδική και ελβετική).
The complete German Commission E Monographs (1998) European Scientific Cooperative on Phytoterapy (ESCOP) 2003 French Health Authority: Cahiers de l’Agence n°3 (AFSSAPS, 1998) British Herbal Medicine Association (BHMA) British Herbal Pharmacopoeia 1996. ΠΗΓΗ: ΕUROPEAN MEDICINES AGENCY EMA/HMPC/135701/2009 Committee on Herbal Medicinal Products (HMPC) Τα φύλλα του Orthosiphon κατηγοριοποιούνται από την HMPC ως παραδοσιακό φάρμακο βοτάνων (§ 39a AMG).

ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ-ΙΣΧΥΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ, 50% ΣΕ ΠΡΟΑΝΘΟΚΥΑΝΙΔΙΝΕΣ
Περιέχει σημαντικές ποσότητες D-μαννόζης, η οποία είναι ικανή να προσκολλάται στο επιθήλιο της ουροδόχου κύστης, παρεμβαίνοντας έτσι στην προσκόλληση του Ε. Coli και προκαλώντας την απλή πλύση κατά τη διάρκεια της ούρησης. Tο κράνμπερρυ αποτρέπει την πρόσφυση και τον αποικισμό των βακτηρίων στα επιθήλια της ουροφόρου οδούΤα τελευταία χρόνια αρκετές επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι ορισμένες ουσίες που απαντώνται φυσικά και αποκλειστικά σε αυτά τα μούρα (προανθοκυανιδίνες ή PAC) αποτρέπουν να κολλήσουν τα βακτηρίδια που ευθύνονται για κυστίτιδα στο επιθήλιο της χαμηλής ουροφόρου οδού, αποτρέποντας έτσι την ασθένεια αυτή. Μια τυχαιοποιημένη και ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο κλινική δοκιμή έδειξε στατιστικά σημαντική μείωση της χρήσης αντιβιοτικών για μια ομάδα 150 γυναικών ηλικίας μεταξύ 21 και 72 ετών, στις οποίες χορηγήθηκε χυμός από κράνμπερρυ και συμπληρώματα διατροφής μεκράνμπερρυ Η χρήση αντιβιοτικών μειώθηκε κατά 20% και 18%, αντίστοιχα, σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο. Η μείωση αυτή συνδέθηκε άμεσα με τη χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης λοιμώξεων σε αυτούς τους ασθενείς που κατανάλωσαν βακκίνιο.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ:
• Οι προανθοκυανιδίνες στα βακκίνια είναι αποδεδειγμένο ότι εμποδίζουν την προσκόλληση του Ε. Coli και το γεγονός ότι περιέχουν μία σύνδεση τύπου Α πιστεύεται ότι είναι το κλειδί αυτής της λειτουργίας. Άλλα φυτικά εκχυλίσματα περιέχουν επίσης προανθοκυανιδίνες, αλλά περιέχουν δεσμούς τύπου Β.
• Ένας επιπρόσθετος και εξίσου αποτελεσματικός μηχανισμός δράσης του κράνμπερρυ στα κολοβακτηρίδια κυρίως έγκειται στο ότι μόλις τα κολοβακτηρίδια έλθουν σε επαφή με τις δραστικές ουσίες του κράνμπερι αλλάζουν σχήμα από μακρόστενο σε σχεδόν σφαιρικό, χάνοντας την ικανότητά τους να κολλάνε στο τοίχωμα της κύστης. Επιπλέον, το κράνμπερρυ προκαλεί διαφοροποίηση της κυτταρικής μεμβράνης των μικροβίων τα οποία, χάνουν και την ικανότητα επικοινωνίας μεταξύ τους. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η αποδόμηση της αποικίας των βακτηριδίων από την ουροποιητική οδό.

ΑΡΚΤΟΣΤΑΦΥΛΛΟΣ-UVA URSI-ARBUTIN
Εμφανίζει αποτελεσματική αντιμικροβιακή δράση. Το Bearberry (Arctostaphylos uva-ursi) είναι ένα παραδοσιακά χρησιμοποιούμενο φυτό για τη θεραπεία και πρόληψη λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος χάρη στην αποτελεσματική αντιμικροβιακή δράση του.Μια αλκαλική διατροφή (πλούσια σε λαχανικά, για παράδειγμα), αυξάνει την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών που υπάρχουν στο bearberry Στις ασθένειες των ουροφόρων οδών μπορεί το βότανο να αποδώσει μόνο όταν τα ούρα έχουν αλκαλική αντίδραση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν παράλληλα με την αλκαλική τροφή που τρώμε, χρησιμοποιήσουμε διττανθρακικό νάτριο για να δυναμώσει η δράση του βοτάνου, όταν τα ούρα είναι όξινα.

Μια τυχαιοποιημένη και ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο κλινική δοκιμή με 57 γυναίκες ηλικίας 32-63 ετών, οι οποίες επηρεάστηκαν χρονικά από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (τουλάχιστον 3 περιπτώσεις λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος τον τελευταίο χρόνο), επιβεβαίωσαν χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης τέτοιων λοιμώξεων μετά από ένα έτος όταν είχαν υποβληθεί σε θεραπεία με ένα εκχύλισμα πολτού αρκτοστάφυλλου για ένα μήνα. Παρουσιάζει ειδική αντισηπτική και στυπτική επίδραση στις βλεννογόνες μεμβράνες του ουροποιητικού συστήματος. Η περιεχόμενη στο φυτό αρβουτίνη είναι φυσικό αντισηπτικό των ούρων και για το λόγο αυτό και θεωρείται βότανο επιλογής σε περιπτώσεις ουρολοιμώξεων. Η αντιμικροβιακή δράση του Uva-Ursi αποδόθηκε στην ικανότητά του να αλλάζει τα χαρακτηριστικά της μικροβιακής κυτταρικής επιφάνειας. Μελέτη το 1997 έδειξε ότι η ανάπτυξη κλινικών απομονώσεων Ε. Coli, παρουσία εκχυλισμάτων Uva-Ursi αυξάνει την υδροφοβικότητα της μικροβιακής κυτταρικής επιφάνειας, μειώνοντας έτσι την ικανότητά τους να προσκολλώνται στα κύτταρα ξενιστές.

Η έρευνα για τον Αρκτοστάφυλο, έχει επικεντρωθεί κυρίως σε ένα συστατικό του, την αρμπουτίνη Ο μηχανισμός της θεραπείας περιλαμβάνει τη διάσπαση της αρβουτίνης σε υδροκινόνη μέσα στο έντερο. Αφού αυτή η ένωση απορροφηθεί από το έντερο, συνδέεται με άλλες ενώσεις, σχηματίζοντας δύο επιπλέον χημικές ουσίες που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τις λοιμώξεις. Κατά τη διάρκεια της έκκρισης της, η αρβουτίνη ασκεί μια αντισηπτική επίδραση στην βλεννογόνο μεμβράνη του ουροποιητικού. Στη Γερμανία, έχει εγκριθεί επίσημα ως αντισηπτικό κατάλληλο για το ουροποιητικό σύστημα.Οι βασικές ενδείξεις στις οποίες συνιστάται η χρήση του είναι: ψαμμίαση, νεφρολιθίαση, ουρηθρίτιδα, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα. Χρησιμοποιείται ακόμη για αντιμετώπιση της χρόνιας προστατίτιδας, της ουρολοίμωξης και των κολπικών μολύνσεων. Η διουρητική δράση οφείλεται στον γλυκοζίτη Arbutin, η οποία, σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη, απορροφάται και αποβάλλεται από τους νεφρούς συμπαρασύροντας τα εξουδετερωμένα βακτήρια.

Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΩΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ
Ο τύπος συμπληρώνεται με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress , που συνήθως σχετίζεται με λοιμώξεις. Έχει παρατηρηθεί επίσης ότι μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης κυστίτιδας στις γυναίκες Η βιταμίνη C αντιδρά επίσης με νιτρικά άλατα στα ούρα για να σχηματίσει οξείδια του αζώτου που μπορούν να καταστρέψουν τα βακτηρίδια. Μπορεί να μειώσει το pH των ούρων, καθιστώντας λιγότερο πιθανό τα βακτηρίδια να επιβιώσουν.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
67820
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
VIRTUS PHARMA Femistine Plus 20caps VIRTUS PHARMA Femistine Plus 20caps
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

16,30 € 19,18 €
Συμπλήρωμα διατροφής, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας , ικανό να δράσει αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια μικροβιακής λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος, μειώνοντας τον κίνδυνο υποτροπών και περιορίζοντας την...
WALMARK Urinal Mannose 20tabs WALMARK Urinal Mannose 20tabs
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

10,42 € 17,36 €
Συνδυασμός αμερικάνικων κράνμπερι και D-mannose. Υψηλή περιεκτικότητα σε προανθοκυανιδίνες, παρέχοντας 50mg ημερησίως. Κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες.
JOHN NOA Liposomal D Mannose 500mg + Cranberry 70mg 30caps JOHN NOA Liposomal D Mannose 500mg + Cranberry 70mg 30caps
-54%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Η D-Μαννόζη σε συνδυασμό με εκχύλισμα από Κράνμπερι, ενισχύει την εύρυθμη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος αλλά και την άμυνα έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών της περιοχής!
NATURAL VITAMINS Water Off Formula 60caps NATURAL VITAMINS Water Off Formula 60caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ξεχωρίζει γιατί είναι η μοναδική διουρητική φόρμουλα που περιέχει 12 φυσικά συστατικά που ενεργοποιούν την διαδικασία αποβολής των περιττών υγρών από τον οργανισμό.
NATURAL VITAMINS Nefroven Natural Complex 50ml NATURAL VITAMINS Nefroven Natural Complex 50ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ξεχωρίζει γιατί είναι το μόνο φυσικό εκχύλισμα από λεπίδιο, σολιδάγο και γιάβα στις σωστές-μέγιστες δοσολογίες, μαζί με κυκλοδεξτρίνες για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και άμεσο αποτέλεσμα.
NOW FOODS Slippery Elm 400mg 100caps NOW FOODS Slippery Elm 400mg 100caps
-58%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

12,43 € 29,60 €
Συμπλήρωμα διατροφής από το φυτό φτέλια για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου & των αιμορροΐδων.

Μενού