×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
No products were found.

FULL HEALTH Mannose Plus 80 φυτοκάψουλες

Περιορισμένη προσφορά
28,50 € 38,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 9.5
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900452
Κωδικός:
94172
Κατασκευαστής:
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Mannose Plus 80 φυτοκάψουλες

Φόρμουλα Μαννόζης με φυτικά εκχυλίσματα που συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:μαννόζη, εκχύλισμα κράνμπερυ, αρκτοστάφυλλος, εκχύλισμα φύλλων μαϊντανού, εκχύλισμα ταραξάκου, εκχύλισμα σολιντάγκου, εκχύλισμα ορθοσίφωνα, πατενταρισμένο εκχύλισμα φύλλων ιβίσκου ELIROSE®.
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:υλικό κάψουλας φυτική κυτταρίνη
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:Λαμβάνετε 2-4 κάψουλες την ημέρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Αριθ. Γνωστ. Ε.Ο.Φ :296/03-01-2020(Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

 

Διατροφικές πληροφορίες 1 cap ΣΗΔ

D-MANNOSE 500 mg
CRANBERRY EXTRACT CONCETRATE

(vaccinium macrocarpon)80 mg
UVA URSI EXTRACT

(arctostaphylos uva ursi)15 mg
PARSLEY LEAF EXTRACT

(taraxacum officinalis)30 mg **
GOLDENROD EXTRACT

(solidago virgaurea)10 mg
HIBISCUS FLOWER EXTRACT ELIROSE®

(hibiscus sabdariffa)40 mg
JAVA ROOT /ORTHOSIFON EXTRACT

(clerodendranthus spicatus)30 mg
DANDELLION ROOT EXTRACT

(taraxacum officinalis)40 mg

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος (UTI) αναφέρεται στην παρουσία κλινικών συμπτωμάτων που προέρχονται από την ουρογεννητική οδό και που οφείλονται στην παρουσία ενός ή περισσότερων μικροοργανισμών. Οι λοιμώξεις εντοπίζονται στην ουροδόχο κύστη (κυστίτιδα), στο νεφρικό παρέγχυμα (πυελονεφρίτιδα) στον προστάτη (οξεία ή χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα). Η εμφάνιση ουρολοίμωξης είναι πολύ συνηθισμένη και δυστυχώς επαναλαμβανόμενη. Η φόρμουλα μαννόζης που σχεδίασε η FULLHEALTH στοχεύει σε ΟΛΑ τα προβλήματα του ουροποιητικού και όχι μόνο στην ουρολοίμωξη. Τα φυσικά εκχυλίσματα που επιλέχτηκαν θα δώσουν σιγουρα, ασφαλή και διαρκή αποτελέσματα!!

D-MANNOSE
Το πιο κοινό αίτιο των ουρολοιμώξεων είναι το E-Coli. Ο βασικός μηχανισμός που τα συγκεκριμένα βακτηρίδια προκαλούν ουρολοίμωξη είναι μέσω ειδικών ουσιών που έχουν στην επιφάνεια τους που τους επιτρέπουν να προσκολληθούν στον βλεννογόνο του ουροποιητικού συστήματος (προσκολλητίνες). Μετά την προσκόλληση τους εισέρχονται στα κύτταρα και προκαλούν βλάβη στους ιστούς. Ο μηχανισμός δράσης της μαννόζης είναι η αναστολή της βακτηριακής προσκόλλησης στα επιθηλιακά κύτταρα του ουροποιητικού. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι δεσμεύει την Fim-H προσκολλητίνη, η οποία είναι τοποθετημένη στην άκρη του σώματος των βακτηριδίων. Κατά τη διάρκεια της βακτηριακής αποίκισης, το Fim-H συνδέεται με υποδοχείς γλυκοπρωτεϊνών που περιέχουν υδατάνθρακα στο επιθήλιο της ουροφόρου οδού. Καθώς είναι παρόμοια σε δομή με τη θέση δέσμευσης η μαννόζη δρα ως ένας - ανταγωνιστικός αναστολέας της βακτηριακής προσκόλλησης. Mε απλά λόγια, δεν αφήνει τα βακτήρια να προσδεθούν και να αποικίσουν τις βλεννογόνους του ουροποιητικού. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα βακτήρια να περνούν και να αποβάλλονται με τα ούρα. Η D-μαννόζη απορροφάται γρήγορα και στη συνέχεια εκκρίνεται από το ουροποιητικό σύστημα, δεν αποθηκεύεται στο σώμα. Η μαννόζη δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιείται μακροχρόνια ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι επειδή η δράση της στα βακτήρια είναι «μηχανική» και όχι βιοχημική, τα βακτήρια δεν αποκτούν αντοχή και αυτό την κάνει πάντα αποτελεσματική.

CRANBERRY EXTRACT CONCEΝTRATE
Τα τελευταία χρόνια αρκετές επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι ορισμένες ουσίες που βρίσκονται σε αυτά τα μούρα (προανθοκυανιδίνες ή PAC) αποτρέπουν την προσκόλληση των βακτηριδίων που ευθύνονται για κυστίτιδα και ουρολοιμώξεις στο επιθήλιο της χαμηλής ουροφόρου οδού. Οι εύλογες ενδείξεις υποδεικνύουν ότι τα τμήματα της ανθοκυανιδίνης -προανθοκυανιδίνης είναι ισχυρές ενώσεις κατά της προσκόλλησης των παθογόνων. Οι προανθοκυανιδίνες σύνδεσης τύπου-Α που απαντώνται κυρίως στο κράνμπερρυ και όχι στα υπόλοιπα μούρα, είναι ουσιαστικά υπεύθυνες για την αντιβακτηριδιακή δράση. Οι μελέτες τοποθετούν την δράση του κράνμπερρυ όχι άμεσα στην θεραπεία όταν η ασθένεια είναι σε εξέλιξη, αλλά στην αποτροπή των επαναλήψεων της λοίμωξης.

UVA URSI
Eίναι ένα παραδοσιακά χρησιμοποιούμενο ίαμα για την αντιμετώπιση και πρόληψη λοιμώξεων του ουροποιητικού χάρη στην αντιμικροβιακή δράση του. Στις παθολογίες των ουροφόρων οδών μπορεί το βότανο να αποδώσει μόνο όταν τα ούρα έχουν αλκαλική αντίδραση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν παράλληλα με την αλκαλική τροφή που τρώμε, χρησιμοποιήσουμε διττανθρακικό νάτριο για να δυναμώσει η δράση του βοτάνου, όταν τα ούρα είναι όξινα. Η περιεχόμενη στο φυτό αρβουτίνη είναι φυσικό αντισηπτικό των ούρων και για το λόγο αυτό και θεωρείται βότανο επιλογής σε περιπτώσεις ουρολοιμώξεων. Η αντιμικροβιακή δράση του Uva-Ursi αποδόθηκε στην ικανότητά του να αλλάζει τα χαρακτηριστικά της μικροβιακής κυτταρικής επιφάνειας. Μελέτη το 1997 έδειξε ότι η ανάπτυξη κλινικών απομονώσεων Ε Coli, παρουσία εκχυλισμάτων Uva-Ursi αυξάνει την υδροφοβικότητα της μικροβιακής κυτταρικής επιφάνειας, μειώνοντας έτσι την ικανότητά τους να προσκολλώνται στα κύτταρα ξενιστές. Η Arbutin, σε μεγάλο βαθμό παραμένει αμετάβλητη, απορροφάται και αποβάλλεται από τους νεφρούς συμπαρασύροντας τα εξουδετερωμένα βακτήρια.

DANDELLION ROOT EXTRACT
Η πικραλίδα (ταραξάκος) είναι ισχυρό διουρητικό με βασικό ρόλο την αύξηση των αποβαλλόμενων από το σώμα υγρών και με τον τρόπο αυτό το «ξέπλυμα» και τον ευρύτερο καθαρισμό του ουροποιητικού. Πέρα όμως από αυτό η περιεκτικότητά της σε πικρές ουσίες είναι απωθητικός παράγοντας για την επιβίωση των βακτηριδίων στο ουροποιητικό. Τέλος, σημαντική βοήθεια που προσφέρει είναι η σημαντική ποσότητα καλίου που δίνει στον οργανισμό, κάτι που είναι απαραίτητο όταν υπάρχει ή δημιουργείται αυξημένη διούρηση.

GOLDENROD-SOLIDAGO
Στη Γερμανία, το χρησιμοποιείται ως υποστηρικτική φυσική αγωγή για λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, ερεθισμό του ουροποιητικού συστήματος και πέτρες ουροδόχου κύστης / νεφρών. Το Goldenrod λέγεται ότι "ξεπλένει" τα βακτήρια και τις πέτρες στα νεφρά αυξάνοντας τη ροή των ούρων και επίσης καταπραΰνει τους φλεγμονώδεις ιστούς μειώνοντας τους μυικούς σπασμούς στο ουροποιητικό σύστημα. Παραδοσιακό φυτικό προϊόν για αύξηση της διούρησης και ως ανοσοενισχυτικό στη θεραπεία των ουρολογικών παθολογιών European Medicines Agency (EMA).

JAVA ROOT
Το τσάι Java ή ορθόσιφων (Ortosiphon stamineus) ενισχύει τη ροή των ούρων λόγω της διουρητικής του δράσης. Επίσης, συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού αυξάνοντας την έκκριση χλωριούχου νατρίου και αζωτούχων ουσιών. Το Java μπορεί επίσης να σταματήσει τους σπασμούς και να βοηθήσει στην καταπολέμηση των βακτηριδίων. Τα φυτοχημικά που απομονώνονται από το βότανο περιλαμβάνουν τερπένια, φλαβονοειδή, παράγωγα καφεϊκού οξέος και αιθέρια έλαια. Το Sinensetin είναι μια πολυφαινόλη που βρίσκεται στο java. Η σινενσετίνη προωθεί την απομάκρυνση των αζωτούχων αποβλήτων μέσω των νεφρών (νεφρική απέκκριση νερού, της ουρίας και των χλωριδίων του ουρικού οξέος). Δύο ακόμη ουσίες του βοτάνου, η ορθοσιφόλη και η ορθοσιφόνη έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση όλων των βακτηριακών λοιμώξεων και των φλεγμονωδών καταστάσεων της ουροφόρου οδού. Αντιμικροβιακή δράση: οι κλινικές έρευνες έδειξαν αποτελεσματική δράση έναντι των Bacillus subtilis, Β. Cereus, Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Vibrio parahaemolyticus, Salmonella enteritidis, S. Typhimurium, Streptococcus mutans και Klebsiella pneumoniae.

ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ:

Τo JAVA είναι αποτελεσματική φυσική θεραπεία για βακτηριακές και φλεγμονώδεις ασθένειες της κατώτερης ουροφόρου οδού, για κυστίτιδες, για βακτηριδιακές μολύνσεις του ουροποιητικού και για την νεφρολιθίαση. Αναφορές γίνονται επίσης για αποτελεσματικότητα σε νεφρίτιδες και ουρηθρίτιδες (φαρμακοποιίες Γαλλική, Iνδονησιακή, Ολλανδική και Ελβετική)
1/ The complete German Commission E Monographs (1998)
2/ European Scientific Cooperative on Phytoterapy (ESCOP) 2003
3/ French Health Authority: Cahiers de l’Agence n°3 (AFSSAPS, 1998)
4/ British Herbal Medicine Association (BHMA) British Herbal Pharmacopoeia 1996
ΠΗΓΗ: ΕUROPEAN MEDICINES AGENCY EMA/HMPC/135701/2009
Τα φύλλα του Orthosiphon κατηγοριοποιούνται από την HMPC ως παραδοσιακό φάρμακο βοτάνων (§ 39a AMG).

PARSLEY LEAVES EXTRACT
O μαϊντανός έχει αποδειχθεί ότι δρα ως φυσικό διουρητικό, το οποίο μπορεί να αυξήσει την ούρηση και να αποτρέψει τον σχηματισμό λίθων στα νεφρά. Ο μηχανισμός δράσης του μαϊντανού φαίνεται ότι προκαλείται μέσω αναστολής της αντλίας Na + -K +, η οποία θα οδηγήσει σε μείωση της επαναρρόφησης Να + και Κ +, οδηγώντας έτσι σε οσμωτική ροή νερού και διούρηση. Λόγω των φυσικών διουρητικών του ιδιοτήτων μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη οποιουδήποτε μολυσματικού οργανισμού από την ουροδόχο κύστη επιταχύνοντας τη διαδικασία επούλωσης της λοίμωξης και των ενοχλήσεων που περιλαμβάνουν κνησμό, κάψιμο και πόνο κατά την ούρηση. Η δραστική ουσία του μαϊντανού, η απιγενίνη, αποδείχθηκε ότι έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το έλαιο του μαϊντανού δείχνει αντιβακτηριακή δράση εναντίον Escherichia coli, Staphylococcus saprophyticus και Klebsiella spp. τα οποία είναι τα πιο συνηθισμένα παθογόνα στην ουρολοίμωξη. Ένα άλλο συστατικό με αντιμικροβιακό αποτέλεσμα είναι οι κουμαρίνες οι οποίες είναι γνωστό ότι ενεργοποιούν τα μακροφάγα διακόπτοντας την αντιγραφή και αναστέλοντας έτσι την αναάπτυξη και τον αποικισμό των βακτηριδίων.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ELLIROSE™
ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η FULL HEALTH ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

Το ELLIROSE™, είναι ένα πατενταρισμένο, τυποποιημένο εκχύλισμα του Hibiscus sabdariffa. Ο ιβίσκος είναι πλούσιος σε ανθοκυανίνες, προανθοκυανίνες, πολυσακχαρίτες και οργανικά οξέα. Οι δραστικές του ουσίες οδήγησαν την επιστημονική κοινότητα στην αναγκαιότητα να μελετηθεί περαιτέρω για την ικανότητά του να αποτρέπει και να θεραπεύει τα UTI. Στη Γαλλία, το ειδικά πατενταρισμένο εκχύλισμα που ονομάζεται ELLIROSE ™ έχει υποβληθεί σε διπλές-τυφλές κλινικές δοκιμές στον άνθρωπο για την αξιολόγηση αυτής της δυνατότητας. Στη μελέτη του ELLIROSE ™, αξιολογήθηκαν 90 γυναίκες 18 έως 55 ετών με ιστορικό επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων. Σε διάστημα 24 εβδομάδων, οι γυναίκες που λάμβαναν το ELLIROSE ™ μείωσαν τη συχνότητα εμφάνισης UTI κατά 77% (έναντι 20% του εικονικού φαρμάκου). Αυτά ήταν εξαιρετικά ελπιδοφόρα αποτελέσματα, περισσότερο θετικά από οποιοδήποτε άλλο φυτικό εκχύλισμα. Ακόμη τα άτομα που συμμετείχαν βίωσαν πολύ μειωμένα επίπεδα πόνου, μείωση της οσμής των ούρων και μάλιστα δεν αναφέρθηκαν καθόλου παρενέργειες.
Η ανάλυση έδειξε ότι το ELLIROSE ™ πέτυχε αυτά τα αποτελέσματα μέσω πολλών τρόπων δράσης:
• Αναστολή της παθογόνου βακτηριακής χλωρίδας
• Παρεμπόδιση της προσκόλλησης του E. Coli
• Ισχυρή αντιμικροβιακή δράση σε ευρύ φάσμα παθογόνων

 

ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: Allaert, F.A. Prevention of recurrent cystitis in women: double-blind, placebo-controlled study of Hibiscus sabdariffa L. extract. La Lettre de l’Infectiologue—Translation of the original issue • Tome XXV – n°2 – March April 2010.
Τα εκχυλίσματα ιβίσκου περιέχουν ενώσεις που έχουν αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες (Maganha 2010). Η gossypetin, έχει δειχθεί ότι έχει αντιβακτηριακή δραστικότητα έναντι των κοινών βακτηριδίων που προκαλούν UTI, συμπεριλαμβανομένων των Ε-Coli και Pseudomonoas aeurginosa (Mounnissamy 2002).

 

 

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
94172
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
You may also like
CHEWY VITES Cranberry + Probio 60 ζελεδάκια CHEWY VITES Cranberry + Probio 60 ζελεδάκια
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Τα Chewy Vites Cranberry + Probio περιέχουν έναν συνδυασμό εκχυλίσματος cranberry (πλούσιο σε βιταμίνη C), που προέρχεται από καρπούς* υψηλής απόδοσης, μαζί με δύο επιστημονικά ελεγμένα βακτηριδιακά στελέχη.

VIRTUS PHARMA Femistine Plus 20caps VIRTUS PHARMA Femistine Plus 20caps
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

16,30 € 19,18 €

Συμπλήρωμα διατροφής, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας , ικανό να δράσει αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια μικροβιακής λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος, μειώνοντας τον κίνδυνο υποτροπών και περιορίζοντας την ανάπτυξη μικροβιακής αντοχής στα αντιβιοτικά.

WALMARK Urinal Mannose 20tabs WALMARK Urinal Mannose 20tabs
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

10,42 € 17,36 €

Συνδυασμός αμερικάνικων κράνμπερι και D-mannose. Υψηλή περιεκτικότητα σε προανθοκυανιδίνες, παρέχοντας 50mg ημερησίως. Κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες.

JOHN NOA Liposomal D Mannose 500mg + Cranberry 70mg 30caps JOHN NOA Liposomal D Mannose 500mg + Cranberry 70mg 30caps
-54%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η D-Μαννόζη σε συνδυασμό με εκχύλισμα από Κράνμπερι, ενισχύει την εύρυθμη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος αλλά και την άμυνα έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών της περιοχής!

HIMALAYA Cystone 60tabs HIMALAYA Cystone 60tabs
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

11,56 € 17,79 €

Συμπλήρωμα διατροφής για τη μείωση του σχηματισμού πέτρας στα νεφρά. Συμβάλλει στην καλή υγεία του ουροποιητικού συστήματος.

NATURAL VITAMINS Water Off Formula 60caps NATURAL VITAMINS Water Off Formula 60caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

Ξεχωρίζει γιατί είναι η μοναδική διουρητική φόρμουλα που περιέχει 12 φυσικά συστατικά που ενεργοποιούν την διαδικασία αποβολής των περιττών υγρών από τον οργανισμό.

NATURAL VITAMINS Nefroven Natural Complex 50ml NATURAL VITAMINS Nefroven Natural Complex 50ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

Ξεχωρίζει γιατί είναι το μόνο φυσικό εκχύλισμα από λεπίδιο, σολιδάγο και γιάβα στις σωστές-μέγιστες δοσολογίες, μαζί με κυκλοδεξτρίνες για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και άμεσο αποτέλεσμα.

Μενού