×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VERSION C35% Anti-Oxidant Serum 30ml

Αντιοξειδωτικός, ορός νύχτας εντατικής λάμψης με την υψηλότερη συγκέντρωση 35% σταθεροποιημένης βιταμίνης C. Είναι ιδανικός για πρόωρα φωτογηρασμένα δέρματα και δέρματα με έντονες ρυτίδες.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16478 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5206037100033
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
124,47 € 99,58 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 24.89€
Αγαπημένα
Περιγραφή

C35% Anti-Oxidant Serum 30ml

Μοναδικός, αντιοξειδωτικός, ορός νύχτας εντατικής λάμψηςμε την υψηλότερη συγκέντρωση 35% σταθεροποιημένης βιταμίνης C. Επαναστατική, ενισχυμένη φροντίδα (booster) νύχτας, που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Φτάνοντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων. Για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Ιδιότητες:

  • Ανανεώνει τα κύτταρα και επιταχύνει τη σύνθεση κολλαγόνου.
  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • Προσφέρει στο δέρμα ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.
  • Αντιστρέφει τη διαδικασία φωτογήρανσης, επειδή προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB.
  • Καταπολεμά την υπερχρωματισμό και τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας.
  • Τονώνει, σφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.
  • Προλαμβάνει τη δημιουργία ευρυαγγειών, επειδή αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και την κατανάλωση οξυγόνου.

Ενδείκνυται για:

  • Επούλωση πληγών.
  • Εφαρμογή πριν και μετά την επέμβαση λείανσης της επιδερμίδας με λέιζερ.
  • Μετά την ηλιοθεραπεία, καθώς τα αντηλιακά δεν προλαμβάνουν την ανοσοκαταστολή από την ακτινοβολία UV.

Ενεργά συστατικά & Οφέλη:

  • Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ) 35% σε γλυκοσφαιρίδια:Το ασκορβικό οξύ είναι η βιοενεργή μορφή της βιταμίνης C. Ο οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει βιταμίνη C από τη γλυκόζη, επειδή δεν διαθέτει το ένζυμο που απαιτείται για αυτή την αντίδραση. Κατά συνέπεια, ο άνθρωπος προσλαμβάνει τη βιταμίνη C μόνο μέσω των τροφίμων. Η βιταμίνη C που λαμβάνεται από το στόμα δεν μπορεί να μεταφέρει στο δέρμα ικανή ποσότητα ασκορβικού οξέος. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αναπλήρωση της βιταμίνης C στο δέρμα είναι να εφαρμοστεί πάνω σε αυτό. Η βιταμίνη C, για να δράσει πλήρως τοπικά, πρέπει: Να φτάσει βαθιά στο δέρμα. Να παραμείνει εκεί σταθερή και σε υψηλή συγκέντρωση. Το κλειδί για να συμβούν τα παραπάνω είναι ένα προϊόν με ασκορβικόοξύ σε υψηλή συγκέντρωση (μεγαλύτερη από 15%) και χαμηλό pH(λιγότερο από 3). Μόλις η βιταμίνη C απορροφηθεί από το δέρμα, γίνεται αναπόσπαστο μέρος του. Δεν αφαιρείται ούτε με τρίψιμο, ούτε με νερό, ούτε με τον ιδρώτα ή το μακιγιάζ. Η βιταμίνη C έχει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα: Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου που επιβραδύνεται με τη γήρανση και λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Αναστρέφει τη διαδικασία της φωτογήρανσης και αυξάνει τη φωτεινότητα του δέρματος. Καταπολεμά την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Ελέγχει τις φλεγμονές, μειώνει το ερύθημα και επιταχύνει την επούλωση πληγών.
  • Γλυκοσφαιρίδια:Τα γλυκοσφαιρίδια προστατεύουν τη βιταμίνη C από την οξείδωση. Είναι το όχημα που μεταφέρει το ασκορβικό οξύ βαθιά στο δέρμα, σε συγκεντρώσεις 20-40 φορές μεγαλύτερες από αυτές που προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής ή των συμπληρωμάτων. Χάρη στους ανθεκτικούς πυρήνες τους, είναι εξαιρετικά σταθερά. Διατηρούν το ασκορβικό οξύ αναλλοίωτο μέσα τους, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως η παρουσία άλλων δραστικών ουσιών στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η διάρκεια ζωή τους είναι μεγάλη. Έτσι, το εγκλωβισμένο ασκορβικό οξύ μεταφέρεται ανεμπόδιστα στον στόχο του.

Οδηγίες χρήσης:

  • Εφαρμόστε το serum C 35% στο πρόσωπο και τον λαιμό, σε καθαρό δέρμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ.
  • Χρησιμοποιήστε το καθημερινά  το βράδυ.
  • Αν, το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
  • Μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρύ τσίμπημα στο δέρμα τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιήσετε τον C35%.
  • Αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16478
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
KORRES Promo Yoghurt Hydrate Your Skin με Suncreen Face Cream SPF50 50ml, Foaming Cream Cleanser 20ml & Serum Προσώπου 1.5ml KORRES Promo Yoghurt Hydrate Your Skin με Suncreen Face Cream SPF50 50ml, Foaming Cream Cleanser 20ml & Serum Προσώπου 1.5ml
-51.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο περιποίησης με αντηλιακή κρέμα προσώπου & δώρο αφρώδης κρέμα καθαρισμού & serum προσώπου.
KORRES Promo 2-Step Firm Boost με Sculpt+Lift Serum 15ml & Bounce Firming Moisturizer 40ml KORRES Promo 2-Step Firm Boost με Sculpt+Lift Serum 15ml & Bounce Firming Moisturizer 40ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σετ περιποίησης προσώπου με Μαύρη Πεύκη για στοχευμένη δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για κανονικές-μικτές επιδερμίδες με κρέμα προσώπου και ορό σε ειδικό μέγεθος.
KORRES Promo 2-Step Glow Boost με Spotless Serum 15ml & Day-Brightening Gel-Cream 40ml KORRES Promo 2-Step Glow Boost με Spotless Serum 15ml & Day-Brightening Gel-Cream 40ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σετ περιποίησης προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο για τις πρώτες ρυτίδες της κανονικής-μικτής επιδερμίδας με κρέμα προσώπου ημέρας και ορό σε ειδικό μέγεθος.
BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml
-39.3%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Serum Hydrabio Hyalu+ της Bioderma ενυδατώνει και αναζωογονεί άμεσα, μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος