×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LIFE EXTENSION MacuGuard Ocular Support with Saffron Συμπλήρωμα Διατροφής που Συμβάλει στην Υγεία των Ματιών 60 μαλακές κάψουλες

Κωδικός:
93096 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 737870199267
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
67,44 € 47,21 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 20.23€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

MacuGuard Ocular Support with Saffron Συμπλήρωμα Διατροφής που Συμβάλει στην Υγεία των Ματιών 60 μαλακές κάψουλες 

Το MacuGuard® Eye Support με Saffron παρέχει λουτεΐνηtrans-ζεαξανθίνη και μεσο-ζεαξανθίνη, τρία σημαντικά θρεπτικά συστατικά για τα ευαίσθητα κύτταρα των φωτοϋποδοχέων στην ωχρά κηλίδα του αμφιβληστροειδούς. Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα περιέχει επίσης C3G (κυανιδίνη-3-γλυκοσίδη), μια φλαβονοειδή ένωση που βοηθάει στην τόνωση της αναγέννησης της ροδοψίνης, μια ένωση στα μάτια που απορροφά το φως στον αμφιβληστροειδή για να υποστηρίξει τη νυχτερινή όραση.

Η λουτεΐνη είναι ένα από τα βασικά συστατικά της ωχράς κηλίδας και είναι σημαντική για τη σωστή όραση. Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων λουτεΐνης και ζεαξανθίνης που περιέχουν τα λαχανικά, μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή των θρεπτικών στοιχείων που είναι αναγκαία για τη διατήρηση της δομικής ακεραιότητας της ωχράς κηλίδας. Είναι δύσκολο, ωστόσο, να αυξηθεί η συστημική κυκλοφορία αυτών των σημαντικών θρεπτικών συστατικών μόνο μέσω της διατροφής. 

Το MacuGuard® Eye Support με Saffron περιέχει φωσφολιπίδια, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μεμβράνης του κυττάρου, αλλά και άλλα σημαντικά συστατικά για την λειτουργία του ματιού όπως η λουτεΐνη. Τα φωσφολιπίδια έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην αποτελεσματική απορρόφηση της λουτεΐνης. Υποστηρίζει τη συγκέντρωση λουτεΐνης στα μάτια, βοηθά στην αποτελεσματική απορρόφηση της λουτεΐνης, ενώ τα φωσφολιπίδια ενισχύουν την λουτεΐνη στην κυτταρική μεμβράνη. Ακόμη υποστηρίζει τις συγκεντρώσεις ζεαξανθίνης στα μάτια. Ακόμη παρέχει μεσο - ζεαξανθίνη που είναι δύσκολο να ληφθεί από διατροφικές πηγές.

Κάθε κάψουλα περιέχει MacuGuard® Eye Support με Saffroμείγμα καροτενοειδών φωσφολιπιδίων, η οποία παρέχει φωσφολιπίδια, λουτεΐνη, μεσο-ζεαξανθίνη και trans-ζεαξανθίνη, μαζί με cyanidin-3-glucoside (C3G), εκχύλισμα από την ευρωπαϊκή μαύρη σταφίδα.

Περιεκτικότητα ανά κάψουλα

MacuGuard® μείγμα Φωσφολιπίδια, εκχύλισμα μαργάρου (άνθος)

[παρέχει 10 mg ελεύθερη λουτεΐνη, 4 mg μεσο-ζεαξανθίνη & trans-ζεαξανθίνη],

μεικτά καροτενοειδή [παρέχει 1.24 mg α-καροτένιο]

173 mg

Εκχύλισμα σαφράν

20 mg

C3G (κυανιδινο-3-γλυκοσίδιο) [από το εκχύλισμα μαύρης σταφίδας (φρούτα)]

2.2 mg

Άλλα συστατικά:εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ζελατίνη, γλυκερίνη, έλαιο κνήκου, κηρός μελισσών, φοινικέλαιο, καθαρισμένο νερό, κόμμι ακακίας, χρώμα annatto, μαλτοδεξτρίνη πατάτας.

Δεν Περιέχει:Συντηρητικά, Γλουτένη, Μαγιά, Αρώματα, Χρώματα, Γλυκαντικά, Κ.Λπ. Περιέχει Σόγια.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ: Μία κάψουλα ημερησίως, με ή χωρίς φαγητό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: -Να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα με συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν φυτικές ίνες. -Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. -Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. -Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. -Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. -Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική  αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αρ. Γνωστ. Ε.Ο.Φ: 114635/24-12-2014. (Ο αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
93096
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MINAMI MorEPA Plus 60softgels MINAMI MorEPA Plus 60softgels
-34%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

40,35 € 61,14 €
Το MorEPA Plus περιέχει υψηλά επίπεδα ωμέγα 3 λιπαρών οξέων ανά δόση και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς & των φυσιολογικών επιπέδων αρτηριακής πίεσης και τριγλυκεριδίων.
POWER HEALTH Platinum Range Multi-VMax 30caps POWER HEALTH Platinum Range Multi-VMax 30caps
-53.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών, συνένζυμο Q10 και εκχύλισμα τζίνσενγκ.
HEALTH PRO Flaxseed Oil 1000mg 90softgels HEALTH PRO Flaxseed Oil 1000mg 90softgels
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Έλαιο λιναρόσπορου - ψυχρής έκθλιψης, με τη μορφή μαλακής κάψουλας που περιέχει 100% φυτικά ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, χωρίς έλαια ψαριών.
HEALTH PRO Multivitamins 30tabs HEALTH PRO Multivitamins 30tabs
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

11,79 € 16,84 €
Μια ισορροπημένη και αποτελεσματική φόρμουλα, πολυβιταμινών και ανόργανων συστατικών που συμβάλλει στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε βιταμίνες και μέταλλα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος