×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

MY ELEMENTS Kids Tooth Tale Οδοντόκρεμα σε Μασώμενες Ταμπλέτες με Γεύση Φράουλα 60tabs

Η My Elements Tooth Tale, είναι καινοτόμα παιδική οδοντόκρεμα σε μορφή μασώμενων ταμπλετών με γεύση φράουλα, σε 60 δόσεις. Δεν περιέχει φθόριο και είναι κατάλληλη για χρήση σε παιδιά άνω των 3 ετών.

Read moreShow less
Κωδικός:
M103814 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200398528550
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
6,21 € 3,11 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.1€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Kids Tooth Tale Οδοντόκρεμα σε Μασώμενες Ταμπλέτες με Γεύση Φράουλα 60tabs

Η My Elements Tooth Tale, είναι καινοτόμα παιδική οδοντόκρεμα σε μορφή μασώμενων ταμπλετών με γεύση φράουλα, σε 60 δόσεις.Δεν περιέχει φθόριο και είναι κατάλληλη για χρήση σε παιδιά άνω των 3 ετών.

Η οδοντόκρεμα σε μορφή ταμπλέτας είναι μια οδοντόκρεμα που δεν είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Οφείλει την αποτελεσματικότητά του στο γεγονός ότι καθαρίζει και λειαίνει τα δόντια σας με πολύ πιο υγιεινό τρόπο.Η μορφή της σε μασώμενες ταμπλέτες επιτρέπει τη χρήση της σωστής δόσης οδοντόκρεμας και την αποφυγή της σπατάλης που κάνουμε πολύ συχνά με τις οδοντόκρεμες.Πράγματι, συχνά μένει οδοντόκρεμα στο κάτω μέρος του σωληναρίου που τις περισσότερες φορές είναι απρόσιτη και επομένως σπαταλιέται. Επιπλέον, έχει συμπυκνωμένη φόρμουλα που δεν περιέχει νερό. Έχει επομένως καλύτερη διατήρηση και ευκολότερη μεταφορά.

Η μορφή της My Elements Tooth Tale, την καθιστά επίσης εύκολη για χρήση σε περιπτώσεις ταξιδιού, ή σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε χώρους υγιεινής.Είναι μια φυσική και μηδενική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά σωληνάρια οδοντόκρεμας επειδή η συσκευασία της δεν είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης. Δεν περιέχει προϊόντα που είναι επιβλαβή για την υγεία καθώς και τα συντηρητικά.

Αποτελείται από συστατικά που εγγυώνταιαποτελεσματικό βούρτσισμα δοντιών και καλή στοματική υγιεινή.

Χαρακτηριστικά:

  • 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά
  • Συσκευασία 100% κατάλληλη για κομποστοποίηση
  • Κατάλληλο για vegans
  • Διάρκεια χρήσης μετά το άνοιγμα: 12 μήνες

Οδηγίες χρήσης:

  • Μασήστε 1 ταμπλέτα.
  • Βρέξτε την οδοντόβουρτσα.
  • Βουρτσίστε τα δόντια σας ως συνήθως.

Προφυλάξεις:

  • Δεν συνιστάται για χρήση σε παιδιά κάτω των 3 ετών.
  • Τα παιδιά κάτω των 3 ετών θα πρέπει να επιβλέπονται κατά την χρήση, για αποφυγή της κατάποσης.

Συστατικά:

Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, όξινο ανθρακικό νάτριο, πυρίτιο, λαυροϋλογλουταμινικό νάτριο, στεατικό μαγνήσιο, άρωμα, κόμμι ξανθάνης, στεβιοσίδη, κιτρικό οξύ, εκχύλισμα βήτα vulgaris ρίζας, μαλτοδεξτρίνη. Φυσική γεύση φράουλας. Τιμή RDA κάτω από 30.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
M103814
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
COLGATE Kids Big Smiles Παιδική Οδοντόκρεμα 6-9 Ετών με Γεύση Μέντα 50ml COLGATE Kids Big Smiles Παιδική Οδοντόκρεμα 6-9 Ετών με Γεύση Μέντα 50ml
-48%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατάλληλη για χρήση σε παιδιά άνω των έξι ετών που δρά άμεσα κατά της τερηδόνας και ενυδατώνει το σμάλτο.Με ήπια γεύση μέντας .
MY ELEMENTS Kids Tooth Tale Οδοντόκρεμα σε Μασώμενες Ταμπλέτες με Γεύση Φράουλα 60tabs MY ELEMENTS Kids Tooth Tale Οδοντόκρεμα σε Μασώμενες Ταμπλέτες με Γεύση Φράουλα 60tabs
-49.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η My Elements Tooth Tale, είναι καινοτόμα παιδική οδοντόκρεμα σε μορφή μασώμενων ταμπλετών με γεύση φράουλα, σε 60 δόσεις. Δεν περιέχει φθόριο και είναι κατάλληλη για χρήση σε παιδιά άνω των 3 ετών.
NUK Promo με Οδοντόκρεμα 30ml & Δακτυλική Οδοντόβουρτσα 1τμχ NUK Promo με Οδοντόκρεμα 30ml & Δακτυλική Οδοντόβουρτσα 1τμχ
-22%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το σετ στοματικής υγιεινής της NUK περιλαμβάνει μια ειδική οδοντόκρεμα για μωρά και μια δακτυλική οδοντόβουρτσα, την οποία τοποθετείτε στον δείκτη σας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος