×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

UGA Omegor Mind 30caps

Το OMEGOR® Mind περιέχει ωμέγα-3 DHA και EPA σε συνδυασμό με ψευδάργυρο, βιταμίνες Β και Bacomind, ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα από το φυτό Bacopa monnieri που χρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα ως τονωτικό για την ψυχική ευεξία.

Read moreShow less
Κωδικός:
M103192 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8033120250231
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
18,64 € 12,12 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.52€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Omegor Mind 30caps

Η μνήμη μας εξασθενεί όσο μεγαλώνουμε.Μερικές φορές μια μικρή βοήθεια από ένα ειδικό θρεπτικό συστατικό μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Το OMEGOR® Mind περιέχει ωμέγα-3 DHA και EPA σε συνδυασμό με ψευδάργυρο, βιταμίνες Β και Bacomind, ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα από το φυτό Bacopa monnieri πουχρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα ως τονωτικό για την ψυχική ευεξία.

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Ωμέγα-3 DHA και EPA:είναι τα θεμελιώδη συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών και οι πρόδρομες ουσίες μιας κατηγορίας κυτταρικών αγγελιαφόρων που ονομάζονται εικοσανοειδή, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ρύθμιση πολλών φυσιολογικών λειτουργιών. Το DHA είναι το κύριο ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που περιέχεται στους φωτοϋποδοχείς του αμφιβληστροειδούς και στις νευρικές δομές. Σε λειτουργικό επίπεδο, το DHA παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσολάβηση βιοχημικών διεργασιών που επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρώνων. Συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς με ημερήσια πρόσληψη 250 mg* (1 softgel Omegor® Mind).
  • DHA:συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης με ημερήσια πρόσληψη 250 mg* (1 softgel Omegor® Mind).
  • Bacopa monnieri:είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα ως τονωτικό για την ψυχική ευεξία. Τα ευεργετικά του αποτελέσματα σχετίζονται με τη βελτίωση της μνήμης και των γνωστικών λειτουργιών**.
  • Έλαιο Borage πλούσιο σε ωμέγα-6 GLA:εκχυλισμένο από σπόρους Borago officinalis L. είναι χρήσιμο για την ακεραιότητα και τη λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών, για τον τροφισμό του δέρματος και για τη λειτουργία των αρθρώσεων**.
  • Η βιταμίνη C ή ασκορβικό οξύείναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στην υποστήριξη της κανονικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και της ψυχολογικής λειτουργίας*.
  • Ο ψευδάργυροςείναι απαραίτητο ιχνοστοιχείο για όλες τις μορφές ζωής. Στον άνθρωπο ο ψευδάργυρος βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στη φυσιολογική γνωστική λειτουργία*.
  • Βιταμίνες του συμπλέγματος Β:είναι μια ομάδα απαραίτητων βιταμινών που υποστηρίζουν την κυτταρική ακεραιότητα και τη λειτουργία των νευρικών κυττάρων. Η θειαμίνη (Β1), η ριβοφλαβίνη (Β2), η νιασίνη (Β3), η βιταμίνη Β6, η βιοτίνη (Β8) και η βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος*.

Οδηγίες χρήσης:

  • 2 softgels/ημέρα.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
M103192
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ζυμωμένη Ashwagandha, η οποία έχει προκύψει από τη παραδοσιακή γαλακτική ζύμωση του προσαρμογόνου βοτάνου Ashwagandha που πραγματοποιείται κάτω από αυστηρές συνθήκες.
INOPLUS Multivit A-Z 30tabs INOPLUS Multivit A-Z 30tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,39 € 13,54 €
Το Inoplus Multivit A-Z είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα απαραίτητων βιταμινών (13 συνολικά), για την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.
POWER HEALTH Platinum Range Multi-VMax 30caps POWER HEALTH Platinum Range Multi-VMax 30caps
-53.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών, συνένζυμο Q10 και εκχύλισμα τζίνσενγκ.
MY ELEMENTS Krill Oil 500mg 30caps MY ELEMENTS Krill Oil 500mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

13,42 € 26,82 €
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Krill Oil προσφέρει έλαιο κριλ της Ανταρκτικής Euphasia Superba2, μια καθαρή φυσική πηγή, πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
MY ELEMENTS Vitaminall+ 30caps MY ELEMENTS Vitaminall+ 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,93 € 17,86 €
Το My Elements Vitaminall+ είναι ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ...
MY ELEMENTS Xtra Energy με Γεύση Φρούτων 20αναβ.δισκ. MY ELEMENTS Xtra Energy με Γεύση Φρούτων 20αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με Καφεΐνη, Ταυρίνη, Γλυκουρονολακτόνη και Βιταμίνες Β2, Β5, Β6 και Β12 που συμβάλλουν στην λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης...

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος