×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NATURE WAY Magnesium Massage Lotion 100ml

Το Μmagnesium Massage Lotion της NATUREWAY είναι Λοσιόν που περιέχει 35% έλαιο Μαγνησίου και Αλόη Βέρα, Γλυκερίνη Λάδι καρύδας και κολλοειδή Άργυρο προκειμένου να χρησιμοποιείται για μαλάξεις που βοηθούν την διαδερμική απορρόφηση και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω50097 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5203306143012
Κατασκευαστής:
9,50 €
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Magnesium Massage Lotion 100ml

Το Μagnesium Massage Lotion της NATUREWAY είναι Λοσιόν που περιέχει 35% έλαιο Μαγνησίου (διάλυμα  χλωριούχου Μαγνησίου) που είναι η πιο απορροφήσιμη ένωση   Μαγνήσιου και Αλόη Βέρα, Γλυκερίνη Λάδι καρύδας και κολλοειδή Άργυροπροκειμένου να χρησιμοποιείται για μαλάξεις που βοηθούν την διαδερμική απορρόφηση και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Το Μαγνήσιο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ανθρώπινο οργανισμό,συμβάλλοντας καθοριστικά στην ομαλή λειτουργία του  επειδή  είναι συμπαραγωγός και καταλυτικός παράγοντας σε περισσότερες από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα μας.

Η  επάρκεια του Μαγνησίου στον οργανισμόκαθορίζει την εύρυθμη λειτουργία του,επειδή  ανακουφίζει από εντάσεις, αϋπνίες, ημικρανίες, κράμπες, δυσκαμψίες, αρθρίτιδα, αποκαθιστά τους μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς, την ευερεθιστότητα του νευρικού συστήματος, τον μεταβολισμό της βιταμίνης D, τις κυτταρικές διεργασίες, τις ορμονικές ανισορροπίες, την φυσιολογική παραγωγή του κολλαγόνου κ.α

Έχει μεγάλη σημασία να θυμόμαστε ότι το Μαγνήσιο δεν παράγεται από τον ανθρώπινο οργανισμόαλλά προσλαμβάνεται από τις τροφές.

Επειδή όμως χρησιμοποιούνται ακατάλληλες γεωργικές μέθοδοι για την καλλιέργεια της γης, επειδή οι σύγχρονες τροφές περιέχουν μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, φωσφορικών, νατρίου, καλίου, συστατικών ανταγωνιστικών στο Μαγνήσιοαλλά κυρίως η υπερκατανάλωση ζάχαρης, καφέ, αλκοόλ που το καταστρέφουν σχεδόν πλήρως  παρατηρείται πολύ μεγάλη έλλειψη μαγνησίου από τις σύγχρονες κοινωνίες.

Η συμπλήρωση του οργανισμού μας σε Μαγνήσιο αποτελεί σημαντικό σύμμαχο της υγείας,ειδικά όταν παρατηρούνται συμπτώματα που οφείλονται στην έλλειψή του.

Συνίσταται ιατρική συμβουλή

Από τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έχει διαπιστωθεί ότι η διαδερμική λήψη του μαγνησίου λόγω της καλής απορρόφησης του μέσω του δέρματοςκαι λόγω της  προσέγγισης απευθείας στα κύτταρα που το χρειάζονται (τοπική χρήση) είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Επίσης με την διαδερμική πρόσληψη αποφεύγεται η γαστρεντερική  διαδρομή που χρησιμοποιείται  συνήθως  για τα διατροφικά συμπληρώματα.

Δοσολογία:

  • 5 έως 10 ψεκασμούς όπου χρειάζεται στο σώμα που είναι 150mg  (Μαγνησίου  δηλ. η μισή  αναγκαία ημερήσια ποσότητα πρόσληψης ενήλικα.)

Το μπουκάλι ψεκασμού Μmagnesium Massage Lotion της NATUREWAY των 100 ml περιέχει 600 ψεκασμούς,που σας διαρκούν περίπου 100 έως 120 εφαρμογές.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω50097
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Μmagnesium Massage Lotion της NATUREWAY είναι Λοσιόν που περιέχει 35% έλαιο Μαγνησίου και Αλόη Βέρα, Γλυκερίνη Λάδι καρύδας και κολλοειδή Άργυρο προκειμένου να χρησιμοποιείται για μαλάξεις που βοηθούν την...

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος