×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

UGA Omegor Kids 60caps

Οι μασώμενες κάψουλες Omegor® Kids είναι μια νέα γενιά συμπληρώματος ιχθυελαίου, που παρασκευάζεται σε μασώμενες κάψουλες που έχουν σχεδιαστεί με γεύση τσιχλόφουσκα, ενώ παρέχουν επαρκείς ποσότητες EPA και DHA ανά μερίδα.

Read moreShow less
Κωδικός:
M103191 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8033120250286
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
27,71 € 18,01 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 9.7€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Omegor Kids 60caps

Γνωρίζουμε ότι στα περισσότερα παιδιά δεν αρέσει να τρώνε ψάρια, ούτε προτιμούν τα συμπληρώματα ιχθυελαίου.Ως εκ τούτου, η διατροφή τους μπορεί να στερείται πολύτιμα ωμέγα-3.

Οι μασώμενες κάψουλες Omegor® Kidsείναι μια νέα γενιά συμπληρώματος ιχθυελαίου,που παρασκευάζεται σε μασώμενες κάψουλες που έχουν σχεδιαστεί με γεύση τσιχλόφουσκα, ενώ παρέχουν επαρκείς ποσότητες EPA και DHA ανά μερίδα. Οι μασώμενες κάψουλες Omegor® Kids περιέχουν επίσης βιταμίνη Ε και βιταμίνη D για την ανάπτυξη των οστών και των δοντιών. Οι μασώμενες κάψουλες Omegor® Kidsέχουν βραβευτεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης για την ευχάριστη γεύση και την εύγευστη υφή τους.

Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών.

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Ωμέγα-3 DHA και EPA:είναι τα θεμελιώδη συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών και οι πρόδρομες ουσίες μιας κατηγορίας κυτταρικών αγγελιαφόρων που ονομάζονται εικοσανοειδή, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ρύθμιση πολλών φυσιολογικών λειτουργιών. Το DHA είναι το κύριο ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που περιέχεται στους φωτοϋποδοχείς του αμφιβληστροειδούς και στις νευρικές δομές. Σε λειτουργικό επίπεδο, το DHA παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσολάβηση βιοχημικών διεργασιών που επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρώνων.
  • DHA:συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης με ημερήσια πρόσληψη 250 mg* (2 μασώμενες κάψουλες).
  • Βιταμίνη D:(ή χοληκαλσιφερόλη) είναι μια λιπόφιλη βιταμίνη απαραίτητη για την ομοιόσταση του ασβεστίου και των φωσφορικών αλάτων. Στα παιδιά, η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των οστών**. Συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση υγιών δοντιών*.
  • Βιταμίνη Ε:συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες όντας ένας δεσμευτής ελεύθερων ριζών*.

Οδηγίες χρήσης:

  • 2 softgels /ημέρα.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
M103191
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MINAMI MorEPA Plus 60softgels MINAMI MorEPA Plus 60softgels
-34%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

40,35 € 61,14 €
Το MorEPA Plus περιέχει υψηλά επίπεδα ωμέγα 3 λιπαρών οξέων ανά δόση και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς & των φυσιολογικών επιπέδων αρτηριακής πίεσης και τριγλυκεριδίων.
MY ELEMENTS Krill Oil 500mg 30caps MY ELEMENTS Krill Oil 500mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

13,42 € 26,82 €
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Krill Oil προσφέρει έλαιο κριλ της Ανταρκτικής Euphasia Superba2, μια καθαρή φυσική πηγή, πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
HEALTH PRO Flaxseed Oil 1000mg 90softgels HEALTH PRO Flaxseed Oil 1000mg 90softgels
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Έλαιο λιναρόσπορου - ψυχρής έκθλιψης, με τη μορφή μαλακής κάψουλας που περιέχει 100% φυτικά ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, χωρίς έλαια ψαριών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος