×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

DUREX Play Massage 2 in 1 Aloe Vera Διεγερτικό Gel για Μασάζ ή Χρήση ως Λιπαντικό με Αναζωογονητική Aloe Vera 200ml

Κωδικός:
18326 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5038483502730
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
14,91 € 10,44 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.47€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Play Massage 2 in 1 Aloe Vera Διεγερτικό Gel για Μασάζ ή Χρήση ως Λιπαντικό με Αναζωογονητική Aloe Vera 200ml

ΤοPlay Massage 2 in 1τώρα με Aloe Vera, γνωστή για τις αναζωογονητικές της ιδιότητες. Ανάλαφρο και μη λιπαρό για την επιδερμίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος επιθυμείτε καθώς και ως λιπαντικό σε όλες τις ευαίσθητες περιοχές. Είναι αδυτοδιαλυτό, απομακρύνεται εύκολα και δε λεκιάζει. Χωρίς άρωμα.

ΤοPlay Massage 2 in 1βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας και της ενόχλησης από την πολύ στενή επαφή δημιουργώντας μια εξωτική και περιπετειώδη εμπειρία και για τους δυο σας.

Οδηγίες χρήσης:
Χρησιμοποιήστε σύμφωνα με τις οδηγίες. Δεν είναι αντισυλληπτικό, δεν περιέχει σπερματοκτόνα, αλλά μπορεί να μειώσει την ταχύτητα του σπέρματος. Δεν είναι τρόφιμο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, σε δέρμα με αμυχές ή πληγές.
Σε περίπτωση που εμφανιστεί ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση. Εάν εσείς ή η σύντροφός σας είναι έγκυος ή θηλάζει συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση. Εάν αντιμετωπίζετε εμμένουσα κολπική ξυρότητα ή η χρήση πρόσθετου λιπαντικού είναι συνεχώς απαραίτητη, κατά τη διάρκεια της κολπικής συνέυρεσης συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
18326
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
INTERMED Eva Intima Vagil Sex Life Lubricant Gel Λιπαντική Γέλη 75ml INTERMED Eva Intima Vagil Sex Life Lubricant Gel Λιπαντική Γέλη 75ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Eva Intima Vagil Lubricant Ge της Intermed είναι μια ειδικά σχεδιασμένη λεπτόρευστη γέλη για να διευκολύνει τη σεξουαλική επαφή κάθε φορά που υπάρχει ανεπαρκής λίπανση.
DUO Natural Longlasting Lubricant Gel 50ml DUO Natural Longlasting Lubricant Gel 50ml
-55%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Λιπαντικό Τζελ. Σχεδιασμένο για να ενισχύει τη φυσική σας λίπανση πριν ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, προσφέροντας μίας μακράς διάρκειας λίπανση.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος