×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

DETTOL No-Touch Αυτόματη Συσκευή Κρεμοσάπουνου & Ανταλλακτικό Aloe Vera 250ml

Κωδικός:
13385 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5201347169312
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
11,71 € 9,60 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.11€
Αγαπημένα
Περιγραφή

No-Touch Αυτόματη Συσκευή Κρεμοσάπουνου & Ανταλλακτικό Aloe Vera, 250ml

Η Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου Dettol, ανιχνεύει αυτόματα τα χέρια σας και απελευθερώνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα κρεμοσάπουνου.Το πλύσιμο των χεριών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατέψετε την οικογένειά σας από την εξάπλωση των βακτηριδίων. Με το Dettol No-Touch Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου, εσείς και η οικογένειά σας δεν θα χρειαστεί να αγγίξετε ποτέ ξανά μια βρώμικη αντλία κρεμοσάπουνου.Ακόμη, η Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων που βρίσκονται επάνω στα χέρια — οπότε είναι ιδανικό για χρήση στην κουζίνα και το μπάνιο.Η συσκευασία περιέχει μια συσκευή, ένα ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο, και δύο AA μπαταρίες.

Όταν χρησιμοποιείτε την Dettol Αυτόματη Συσκευή Κρεμοσάπουνου, θα ξέρετε πως βοηθάτε την οικογένειά σας ευνοώντας το ορθό και αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών προλαμβάνοντας την εξάπλωση των βακτηριδίων.

Οδηγίες Χρήσης:

Μόνο για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, εκτός εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενήλικα. Αποφύγετε άμεση επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, ζητήστε ιατρική συμβουλή.
Μην κρατάτε τη συσκευή από τη μέση, όταν είναι αναμμένη, καθώς αυτό θα ενεργοποιήσει τον αισθητήρα και το σαπούνι θα αρχίσει να τρέχει. Πριν καθαρίσετε τον πάγκο στον οποίο έχετε τοποθετήσει τη συσκευή, απενεργοποιήστε τη, ώστε να αποτραπεί ακούσια ενεργοποίηση της.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
13385
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
KORRES Promo Spread Joy με Σαμπουάν για Λεπτά & Αδύναμα Μαλλιά 250ml & Σαπούνι Αγνό Βαμβάκι 150gr KORRES Promo Spread Joy με Σαμπουάν για Λεπτά & Αδύναμα Μαλλιά 250ml & Σαπούνι Αγνό Βαμβάκι 150gr
-45.8%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει σαμπουάν για αδύναμα, λεπτά μαλλιά & μπάρα σαπουνιού για καθαρισμό σώματος.
ALOE+ COLORS Promo Το Άρωμα της Χαράς με Κρεμοσάπουνο 200ml, Κρέμα Χεριών 80ml & Eau de Toilette 30ml ALOE+ COLORS Promo Το Άρωμα της Χαράς με Κρεμοσάπουνο 200ml, Κρέμα Χεριών 80ml & Eau de Toilette 30ml
-24%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Η ζωή είναι μικρή για να μην μυρίζουμε υπέροχα! Η Αloe+ Colors σε συνεργασία με την ομάδα think pig δημιούργησε Το Άρωμα Της Χαράς.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος