×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HEREMCO SILOffGyn Κολπική Κρέμα Gel για την Αντιμετώπιση Μικροαλλοιώσεων που Προκαλούνται από τον Ιό HPV ή από Ξηρότητα 30ml

Κωδικός:
50785 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200411400009
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
15,58 € 12,46 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.12€
Αγαπημένα
Περιγραφή

SILOffGyn  Κολπική Κρέμα Gel για την Αντιμετώπιση Μικροαλλοιώσεων που Προκαλούνται από τον Ιό HPV ή από Ξηρότητα 30ml

To SILOffGyn είναι Ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή κολπικής κρέμας gel για την αντιμετώπιση μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV ή από ξηρότητα.

To SILOffGyn δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο αιδοιοκολπικό βλεννογόνο που λειτουργεί ως φράγμα άμυνας και παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για την επούλωση επιθηλιακών μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV και την ξηρότητα, ως συμπληρωματική θεραπεία.

Επιπλέον το SILOffGyn βοηθά στην αποκατάσταση φυσιολογικών συνθηκών στον κόλπο μετά από κολποσκόπηση, διαθερμοπηξία, ή θεραπεία κονδυλωμάτων στο αιδοίο. Η μοναδική του σύνθεση επαναφέρει το φυσιολογικό περιβάλλον ενδοκολπικά προσφέροντας ανακούφιση και ομαλές συνθήκες για ταχεία επούλωση.

Δημιουργήσαμε ένα νέο πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό προϊόν, το SILOffGyn, το οποίο παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για την επούλωση των επιθηλιακών μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV, ως συμπληρωματική συντηρητική θεραπεία.

Το SILOffGynμπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε χαμηλού βαθμού αλλοιώσεις όσο και σε υψηλού βαθμού αλλοιώσεις, μετά από επεμβατική θεραπεία.
Η επεμβατική θεραπεία διακρίνεται σε μεθόδους αφαίρεσης (LEEP, κωνοειδής εκτομή με laser, κωνοειδής εκτομή με νυστέρι) και μεθόδους καταστροφής της ζώνης μετάπλασης (εξάχνωση με laser, κρυοπηξία, διαθερμοπηξία).

Μετά την επεμβατική θεραπεία, υπάρχει πλέον η δυνατότητα ταχύτερης επούλωσης του κολπικού βλεννογόνου καθώς και αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου με το μοναδικό ιατροτεχνολογικό προϊόν, το SILOffGyn, όπου δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο αιδοιοκολπικό βλεννογόνο.

Τι περιέχει το SILOffGyn και τι προσφέρει το κάθε συστατικό:

To SILOffGyn έχει μια Πρωτοποριακή Πατενταρισμένη σύσταση, που του προσδίδει επουλωτικές και λιπαντικές ιδιότητες.

  • Το κύριο συστατικό είναι η Κουρκουμίνη η οποία όχι μόνο έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά σύμφωνα με In Vitro μελέτες, μειώνει τον ρυθμό μεταγραφής των ογκογόνων πρωτεϊνών (Ε6 και Ε7) του ιού HPV.
  • Ινδικό Φραγκοστάφυλο (AMLA). Συμβάλλει στην άμυνα αλλά και στην προστασία του επιθηλίου. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις αντιμικροβιακές ιδιότητες έναντι των χλαμυδίων αλλά και του ερπητοϊού HSV-2.
  • ALOE VERA. Προσφέρει ενυδάτωση και επούλωση στο κολπικό βλεννογόνο και στο δέρμα. Επίσης In Vitro μελέτες δείχνουν ότι παρεμποδίζει την μόλυνση κυττάρων HELA από HPV 16 .
  • Docosanol. Ουσία που παρεμποδίζει την μόλυνση από τον ερπητοϊό HSV και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα ερεθισμού και κνησμού.
  • Επίσης περιέχει γαλακτικό οξύ και CM-β γλυκάνες.

Σύσταση:Κουρκουμίνη, Δοκοσανόλη, Ινδικό φραγκοστάφυλο Emblica officinalis, aloe vera γέλη, polidocanol, λαυρικό γλυκερύλιο, C 12-20 (8) OE, λιπαρά οξέα, ιμιδαζολιδινυλουρία, νάτριο διϋδροοξικό, CM β-γλυκάνη, EDTA δινάτριο, γαλακτικό οξύ, ύδωρ, λάδι βαζελίνης, παραϋδροβενζοϊκοί μεθυλεστέρας -αιθυλεστέρας -προπυλεστέρας -βουτυλεστέρας.

Αριθμός πατέντας: WO2013171607A1

Το SILOffGYN ενδείκνυται:

  • Για τον έλεγχο της φυσιολογικής ζώνης μετασχηματισμού κόλπου – τραχήλου.
  • Στη θεραπεία φλεγμονωδών παθήσεων, δυστροφιών και ενδοεπιθηλιακών αλλοιώσεων (SIL) όπου: Συμβάλλει στην εκ νέου επιθηλιοποίηση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και διατηρώντας καθαρά τυχόν μικροτραύματα.
  • Στην αποκατάσταση φυσιολογικών συνθηκών μετά από κολποσκόπηση, διαθερμοπηξία ή θεραπεία κονδυλωμάτων στο αιδοίο.
  • Στη θεραπεία της ξηρότητας του κολπικού βλεννογόνου.
  • Στην επιτάχυνση της επούλωσης βλαβών που προκαλούν καύσο ή κνησμό και την άμβλυνση των συμπτωμάτων.

Εφαρμόζεται με δύο τρόπους, ανάλογα την περίπτωση:

  • Με απλικατέρ μια χρήσης κολπικά.
  • Τοπικά στο αιδοίο χωρίς απλικατέρ.

Κατά προτίμηση η εφαρμογή να γίνεται πριν τον ύπνο, και εκτός των ημερών της έμμηνης ρύσεως.

Λόγω της φυσικής χρωστικής της κουρκουμίνης προτείνεται να χρησιμοποιηθεί σερβιετάκι για την αποφυγή χρωματισμού των εσωρούχων.

Για LSIL ενδοεπιθηλιακές αλλοιώσεις:
1η εβδομάδα: 1 κολπική εφαρμογή x6 διαδοχικές μέρες
Επόμενοι 3-6 μήνες 1 κολπική εφαρμογή x2 μέρες την εβδομάδα

Μετά από χειρουργική αντιμετώπιση ή laser:
1η εβδομάδα: 1 κολπική εφαρμογή x6 διαδοχικές μέρες
Επόμενοι 3-6 μήνες 1 κολπική εφαρμογή x2 μέρες την εβδομάδα

Κολπική ξηρότητα:
1 κολπική εφαρμογή x6 διαδοχικές μέρες
Επανάληψη μετά από μία εβδομάδα*
*Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαναλαμβανόμενους κύκλους, ανάλογα με τη σοβαρότητα της ξηρότητας

Μετά από χειρουργική αντιμετώπιση ή laser:
1η εβδομάδα: 1 κολπική εφαρμογή x6 διαδοχικές μέρες
Επόμενοι 3-6 μήνες 1 κολπική εφαρμογή x2 μέρες την εβδομάδα

Οξυτενή κονδυλώματα με ή χωρίς χειρουργική αντιμετώπιση:
(Laser, διαθερμία, κρυοπηξία)
2 εφαρμογές x6 διαδοχικές μέρες (τοπικά, χωρίς απλικατέρ)

Προειδοποιήσεις:

  • Τα συστατικά του SILOffGyn ελέγχθηκαν και βρέθηκαν ασφαλή σε μελέτες ευαισθησίας. Ωστόσο γυναίκες ευαίσθητες στην κουρκουμίνη ή με σημεία έντονου τραυματισμού στο τραχηλικό βλεννογόνο ενδέχεται να εμφανίσουν ήπιο εώς μέτριο ερεθισμό, καύσο ή κνησμό, τις πρώτες μέρες εφαρμογής. Σε περίπτωση ερεθισμού, σταματήστε την εφαρμογή της κρέμας και επικοινωνήστε με τον ιατρό σας. Τα συμπτώματα είναι παροδικά και υποστρέφουν σε λίγες μέρες από τη διακοπή της κρέμας.
  • Να μη χρησιμοποιείται από άτομα με υπερευαισθησία/αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του.
  • Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, σε μέρος ξηρό και δροσερό, μακριά από πηγές θερμότητας και φωτός. Η έκθεση του προϊόντος σε υψηλή θερμοκρασία (πχ. καύσωνα, θερμαντικό σώμα) μπορεί να αλλοιώσει τη σύστασή του και να οδηγήσει σε υπερσυγκέντρωση των συστατικών του, αυξάνοντας τον κίνδυνο υπερευαισθησίας. Αν διαπιστώσετε ελαιώδες υγρό ή ημίρευστο τζελ όταν ανοίξετε το σωληνάριο, μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
50785
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
HYDROVIT Colpo-Fresh Vaginal Gel 6x5ml HYDROVIT Colpo-Fresh Vaginal Gel 6x5ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κολπική γέλη με δράση κατά της αιδιοκολπικής ξηρότητας, ιδιαίτερη φόρμουλα για ενυδάτωση, αναζωογόνηση & καταπράυνση της αιδοιοκολπικής περιοχής.
BIOCLIN Multi-Gyn ActiGel 50ml BIOCLIN Multi-Gyn ActiGel 50ml
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

15,51 € 20,68 €
Με σύμπλοκο 2QR φυτικής προέλευσης που έχει τη μοναδική ικανότητα να μπλοκάρει τη σύνδεση των βλαβερών βακτηρίων και έτσι τα εξουδετερώνει αποτελεσματικά. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις κολπικές ενοχλήσεις.
DUO Natural Longlasting Lubricant Gel 50ml DUO Natural Longlasting Lubricant Gel 50ml
-55%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Λιπαντικό Τζελ. Σχεδιασμένο για να ενισχύει τη φυσική σας λίπανση πριν ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, προσφέροντας μίας μακράς διάρκειας λίπανση.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος