×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ELANCYL Slim Design Huile Minceur 2 In 1 Διφασικό Έλαιο Ολικής Φροντίδας Αδυνατίσματος 2 σε 1 Κατά της Κυτταρίτιδας & των Ραγάδων 150ml

Κωδικός:
40077 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3282770113143
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
32,12 € 17,67 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 14.45€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Εγκυμοσύνη - Θηλασμός

Slim Design Huile Minceur 2 In 1 Διφασικό Έλαιο Ολικής Φροντίδας Αδυνατίσματος 2 σε 1 Κατά της Κυτταρίτιδας & των Ραγάδων 150ml

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗ ΟΡΑΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ: ΡΑΓΑΔΕΣ, ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΤΗΣ ΣΙΛΟΥΕΤΑΣ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑ ΛΙΠΙΔΙΑ*

Το 1ο έλαιο ολικής φροντίδας αδυνατίσματος από τα εργαστήρια Elancyl, με βάση την Καφεΐνη και το έλαιο Καμελίνης. Τα συστατικά αυτής της φροντίδας 2 σε 1 βοηθούν στην απομάκρυνση των λιπιδίων και τη μείωση των ραγάδων.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ**** - ΣΜΙΛΕΥΣΗ - ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ***** - ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΡΑΓΑΔΩΝ******

Διπλή δράση κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων με το έλαιο αδυνατίσματος Huile Minceur 2 σε 1: τα Εργαστήρια Elancyl και το Slim Design προσφέρουν γρήγορα τη λύση για αναδιαμόρφωση της σιλουέτας, λείανση του δέρματος.

Η κατοχυρωμένη σύνθεσή του* με βάση την καφεΐνη προτείνει δύο φάσεις για ένα μοναδικό συνδυασμό και μια επανάσταση των αισθήσεων στον κόσμο των φροντίδων αδυνατίσματος:

Μία υδάτινη φάση με βέλτιστη συγκέντρωση συστατικών που βοηθούν στην αποτελεσματική απομάκρυνση των λιπιδίων : καφεΐνη** για αποδέσμευση, κισσός*** που σε συνδυασμό με το μασάζ ευνοεί την αποσυμφόρηση.

Μία ελαιώδη φάση που αποτελείται αποκλειστικά από έλαιο καμελίνης***, κατεξοχήν συστατικό καταπολέμησης των ραγάδων, που απαλύνει την όψη και ευνοεί τη διόρθωση των ραγάδων

Εξαιρετικά πρακτικό, μερικοί μόνο ψεκασμοί αρκούν.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • ΚΙΣΣΟΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ/ΣΥΣΦΙΓΞΗ.Ο κισσός, ιστορικό συστατικό της Elancyl, ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, επηρεάζοντας την ποιότητα του κολλαγόνου καθώς εμποδίζει τη γλυκοζυλίωση των ινών, φαινόμενο υπεύθυνο για τη σύσφιγξη των ιστών. Σε συνδυασμό με το μασάζ, το εκχύλισμα κισσού ευνοεί ακόμα περισσότερο τη φυσιολογική αποσυμφόρηση και την αποβολή των τοξινών.
  • ΚΑΦΕΪΝΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ.Η καφεΐνη, που εντάχθηκε για πρώτη φορά το 1978 σε φροντίδα αδυνατίσματος από τα Εργαστήρια Elancyl, είναι η star της αποδέσμευσης των λιπών χάρη στη μοναδική δράση της στην αποδόμηση της λιποδιαλυτικής αλυσίδας, γιατί επιτρέπει τη μετατροπή των τριγλυκεριδίων που περιέχονται στο λιποκύτταρο σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, που είναι πιο εύκολο να απομακρυνθούν.
  • ΕΛΑΙΟ ΚΑΜΕΛΙΝΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.Το έλαιο καμελίνης είναι ένα φυτικό έλαιο 100% φυσικής προέλευσης και πολύ πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα (ω3). Ενισχύει έτσι την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ραγάδων.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:

  1. GOMMAGE MOUSSANT ÉNERGISANT. Ένας κρεμώδης αφρός απολέπισης για ένα βελούδινο δέρμα, με αίσθηση τόνωσης και άνεσης.
  2. ΨΗΛΑΦΙΣΗ, ΚΥΛΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΕΙΑΝΣΗ. Κινητοποιεί, αποσυμφορεί και σμιλεύει. SLIM MASSAGE COACH.
  3. ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ. Slim Design Huile Minceur, το 1ο διφασικό έλαιο για ολική φροντίδα στο αδυνάτισμα 2 σε 1. SLIM DESIGN HUILE MINCEUR 2 ΣΕ 1.

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ:

7 ημέρες Κλινικά αποδεδειγμένο αδυνάτισμα****
****Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 48 γυναίκες ηλικίας 18 έως 30 ετών - Εκατοστομετρικές μετρήσεις στο εσωτερικό των μηρών μετά από 7 ημέρες χρήσης.

 14 ημέρες Λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού*****
*****Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 48 γυναίκες ηλικίας 18 έως 30 ετών - Ανάλυση της επιφάνειας των γλουτών με φωτογραφίες μετά από 7 ημέρες χρήσης.

 28 ημέρες Ευνοεί τη μείωση της όψης, του βάθους και της έντασης των ραγάδων******
******Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 49 γυναίκες ηλικίας 18 έως 30 ετών - Κλινική βαθμολογία μετά από 14 ημέρες χρήσης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:28 ΗΜΕΡΕΣ

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
40077
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, εντατικό αδυνάτισμα, σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση γραμμών σώματος σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά.
ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
My Coach! Πακέτο σε ειδική τιμή με αντικυτταριτιδική κρέμα για την επίμονη κυτταρίτιδα και αφρόλουτρο για τόνωση και σφριγηλό δέρμα.
LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ LIERAC Promo Body-Slim με Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml & Δώρο Slimming Roller 1τμχ
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ενεργή υφή ροζ γέλης με άμεσο αποτέλεσμα κρυολιπόλισης που διαρκεί, διεισδύει στην επιδερμίδα ενώ διευκολύνει το μασάζ για σίγουρο αποτέλεσμα.
LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml LIERAC Body-Slim Slimming Concentrate Sculpting & Beautifying 200ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το συμπύκνωμα αδυνατίσματος, ομορφιάς και σύσφιγξης με τριπλή δράση αδυνατίσματος και ενισχυμένη αποδοτικότητα Body Slim Concentre Amincissant Embellisseur & Regalbant της Lierac, βελτιώνει ορατά τη σιλουέτα,...
LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml LIERAC Body-Slim Cryoactive Concentrate Embedded Cellulite 150ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εμπνευσμένο από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, μειώνει την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα, λειαίνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τονώνει την επιδερμίδα.
ZARBIS Camoil Slimming Gel για Αδυνάτισμα 200ml ZARBIS Camoil Slimming Gel για Αδυνάτισμα 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ολοκληρωμένη δράση κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με εκχυλίσματα του φυτού Centella Asiatica, Φυκιών & Κισσού με προσθήκη L – Carnitine.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος