×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Full Brain 60 Φυτικές Κάψουλες

Κωδικός:
40602 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900025
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
32,00 € 24,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8€
Αγαπημένα(4)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Full Brain 60 Φυτικές Κάψουλες

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Διατροφικές πληροφορίες

ΣυστατικαΑνά 2 φυτικές κάψουλεςΣΗΔ
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ BACOPA MONNIERI
ΦΩΣΦΑΤΙΔΥΛΙΚΗ ΣΕΡΙΝΗ
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΓΚΙΝΓΚΟ ΜΠΙΛΟΜΠΑ
ΚΙΤΙΚΟΛΙΝΗ
MEMOPHENOL STANDARISED
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟΥ
PQQ
BITAMINH B12
Ν-ΑΚΕΤΥΛΟ-ΤΥΡΟΣΙΝΗ
ΑΚΕΤΥΛΟ ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ
350 mg
100 mg
50 mg
100 mg
75mg
100 mg
1mg
15mcg
100 mg
300 mg
**
**
-
-
-
-
-
-
-
-

ΤοFULL BRAIN είναι  ένα καινοτόμο προϊόν που στοχεύει στο να προφυλάξει, να ενισχύσει και να βελτιώσει την γνωστική και γενικότερα την πνευματική υγεία και λειτουργία με τρόπο φυσικό, ασφαλή και κυρίως αποτελεσματικό .

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας να θωρακίζετε την γνωστική σας λειτουργία . Ακόμη και αν είστε νέοι, αλλά εργάζεστε κάτω από συνθήκες έντονης πνευματικής κόπωσης, το το  FULL BRAIN    θα σας είναι πολύτιμο

Από την ηλικία των πενήντα, ίσως και πιο νωρίς ,  πολλοί από εμάς θα χάσουν περίπου το 10% των αρχικών εγκεφαλικών μας κυττάρων σε "φυσιολογική" γήρανση. Αυτή η συνεχής απώλεια των κυττάρων του εγκεφάλου μπορεί να επιδεινωθεί περαιτέρω από τις συνθήκες που σχετίζονται με την ηλικία, όπως η υπέρταση, η σκλήρυνση των αρτηριών, ο διαβήτης, η εγκεφαλοαγγειακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά επεισόδια

Η άνοια, η απώλεια γνωστικών ή πνευματικών λειτουργιών, χαρακτηρίζεται από μια βαθιά εξασθένιση της μνήμης και την απώλεια πολύπλοκων ικανοτήτων που απαιτούνται για την επίλυση προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων, τον προσανατολισμό στο χώρο και ακόμη και την ικανότητα επικοινωνίας .

Η άνοια είναι μια μόνιμη, προοδευτική ασθένεια που επηρεάζει κυρίως τους ηλικιωμένους, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου μπορεί να χάσουν την ικανότητα να λειτουργούν κανονικά και να χρειάζονται περιστασιακή φροντίδα.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ:  Ένας αριθμός θρεπτικών συστατικών έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην προστασία του εγκεφάλου, παρατείνει τις γνωστικές ικανότητες και επιβραδύνει την απώλεια γνωστικών λειτουργιών .

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η FULL HEALTH. ΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ

BACOPA MONNIERI, ΚΟΙΝΩΣ (BRAHMI)

Το bacopa βελτιώνει την ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο, ενισχύει την νευροαπόκριση και κατ επέκταση όλο το φάσμα των εγκεφαλικών λειτουργιών. Αναγνωρίζοντας ότι το βασικό αίτιο των προβλημάτων που σχετίζονται με την εγκεφαλική λειτουργία επικεντρώνεται στην γήρανση και στον εκφυλισμό των νευρώνων, με την χρήση του εκχυλίσματος Bacopa επικεντρώνουμε την δράση του σκευάσματος στην αποκατάσταση των εκφυλιστικών φαινομένων στις εγκεφαλικές κυτταρικές δομές και κυρίως στις συνάψεις.

ΦΩΣΦΑΤΙΔΥΛΙΚΗ ΣΕΡΙΝΗ

Η φωσφατιδυλσερίνη είναι μέρος της κυτταρικής δομής και το κλειδί στη διατήρηση της κυτταρικής λειτουργίας Βοηθάει στη δημιουργία, τη μετάδοση και τη λήψη των νευρικών ερεθισμάτων, δηλαδή της πληροφορίας και της γνώσης. Η φωσφατιδυλσερίνη βελτιώνει την προσοχή, τις γλωσσικές δεξιότητες και τη μνήμη σε ηλικιωμένους ανθρώπους με μειωμένες δεξιότητες σκέψης. Είναι εντελώς απαραίτητη για την υγιή νευροδιαβίβαση και η έλλειψή της οδηγεί με μαθηματική σχεδόν ακρίβεια σε διαταραχές σοβαρές, όπως η άνοια και το αλτσχάιμερ.Ακόμη, βοηθά στην αποκατάσταση της παραγωγής της ακετυλοχολίνης, ένός επίσης σημαντικότατου νευροδιαβιβαστή

CITICOLINE

Είναι αποτελεσματική σε προβλήματα μνήμης που σχετίζονται με την ηλικία. Η λήψη της συμβάλλει στην προστασία  της γνωστικής λειτουργίας κυρίως σε άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών. Αυξάνει την ενέργεια στα εγκεφαλικά κύτταρα.

H κιτικολίνη επιδιορθώνει κατεστραμμένα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται σε εκφυλιστικές και λειτουργικές ασθένειες του εγκεφάλου

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες , η κιτιχολίνη:

Προάγει τον σχηματισμό και την υγιή λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών ως χολινεργική ένωση η οποία αυξάνει τα επίπεδα φωσφατιδυλοχολίνης του εγκεφάλου.  Έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει τη σύνθεση φωσφολιπιδίων, προκαλώντας διαδικασία  ανανέωσης του εγκεφάλου και  κορυφαίοι  ερευνητές υποδεικνύουν ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στην αναστροφή ορισμένων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία στον εγκέφαλο .

ΑΚΕΤΥΛΟ-L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ

Είναι ένας γνωστικός ενισχυτής και νευροπροστατευτικός παράγοντας που προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα ηλικιακών εκφυλιστικών αλλαγών τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα.

Η πιο σημαντική αντιγηραντική δράση της ακετυλο-L-καρνιτίνης, ωστόσο, είναι να διατηρήσει τη λειτουργία των μιτοχονδρίων. Όταν η λειτουργία των μιτοχονδρίων μειώνεται, η εκφυλιστική ασθένεια καθίσταται αναπόφευκτη συνέπεια

N-ACETYL-TYROSINE

Αυξάνει την προσοχή, τα κίνητρα και τη συγκέντρωση, βελτιώνει τη μνήμη και τη μάθηση Η Ν-ακετυ-λο τυροσίνη υποστηρίζει τη λειτουργία του εγκεφάλου υποστηρίζοντας τη σύνθεση των κατεχολαμινών ( νορεπινεφρίνη και ντοπαμίνη (νευροδιαβιβαστές). Ένα άλλο πλεονέκτημα της ακετυλοτυροσίνης είναι η προστασία της μνήμης από το στρες. Μια μελέτη έδειξε ότι θα μπορούσε να αντιστρέψει την απώλεια μνήμης που προκαλείται από το άγχος.

ROSEMARY EXTRACT

Τα διτερπένια, οι δραστικές ενώσεις στο δενδρολίβανο έχουν δειχθεί ότι αναστέλλουν τον θάνατο των νευρωνικών κυττάρων που προκαλείται από μια ποικιλία παραγόντων ενώ οι έρευνες αναφέρουν ότι η πολυλειτουργική φύση των ενώσεων του δενδρολίβανου παρέχουν γενική αντιοξειδωτική μεσολαβούμενη νευρωνική προστασία σε άλλους ειδικούς μηχανισμούς συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής και του σχηματισμού αμυλοειδούς βήτα.

GINGKO BILOMBA

Η χρήση των φύλλων του ginkgo πρωτοεμφανίστηκε στην Κίνα το 2800 π.Χ. Μελέτες έδειξαν ότι το βότανο είναι αποτελεσματικό στην αύξηση της ροής του αίματος στα άκρα και τον εγκέφαλο. Καλύτερη ροή αίματος σημαίνει καλύτερη μνήμη και μεγαλύτερη γενική εγρήγορση..Αποκαθιστώντας μια ομαλότερη ροή αίματος προς τον εγκέφαλο μειώνει την απώλεια μνήμης, τη σύγχυση, τον αποπροσανατολισμό και την ψυχοκινητική διέγερση.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12

Η συμπλήρωση με βιταμίνη Β12 μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της σχετιζόμενης με την ηλικία γνωσιακής παρακμής.

PQQ (Pyrroloquinoline Quinone)

Καθώς γερνάμε,  αλλαγές συμβαίνουν σε πολλές περιοχές  στον εγκέφαλό μας - κυρίως στον προμετωπιαίο φλοιό  και στον  ιππόκαμπο - που μπορεί να επηρρεάσουν αρνητικά τα επίπεδα νευροδιαβιβαστών, τις πρωτεΐνες, τον  μεταβολισμό γλυκόζης,την ενέργεια των εγκεφαλικών κυττάρων και την  ροή αίματος προς αυτόν . Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να επηρεάσουν διαδικασίες όπως  η ανάκληση της μνήμης , η ικανότητα πνευματικής εργασίας,  η συναισθηματική ευεξία και η συνολική ποιότητα ζωής

Η έρευνα εστιάζεται  στο πώς θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε διατροφική υποστήριξη  στη λειτουργία του εγκεφάλου.  Οι  επιστήμονες αναγνωρίζουν τη μιτοχονδριακή δυσλειτουργία ως βασικό βιοδείκτη της γήρανσης που οδηγεί σε εκφυλλιστικές ασθένειες

Και όλοι συμφωνούν στην ευεργετική ως προς αυτό δράση του συνένζυμου  πυρρολοκινολίνη κινόνη ή PQQ. Το PQQ  είναι ένα μικροθρεπτικό συστατικό του οποίου η αντιοξειδωτική ικανότητα παρέχει εξαιρετική άμυνα κατά της μιτοχονδριακής αποσύνθεσης και της εκφυλλιστικής γήρανσης.

Αλλά η πιο συναρπαστική αποκάλυψη στο PQQ προέκυψε στις αρχές του 2010, όταν οι ερευνητές βρήκαν  ότι όχι μόνο προστατεύει  τα μιτοχόνδρια από οξειδωτική βλάβη – αλλά επίσης τονώνει και πυροδοτεί την ανάπτυξη φρέσκων μιτοχονδρίων! Το PQQ  έχει την ικανότητα να αναστρέψει την κυτταρική γήρανση ενεργοποιώντας γονίδια που προκαλούν μιτοχονδριακή βιογένεση-τον αυθόρμητο σχηματισμό νέων μιτοχονδρίων στα γηρασμένα κύτταρα!

MEMOPHENOL STANDARISED

ΤοMemophenol ™,ένα  εκπληκτικό συστατικό με που έχει  αποδειχθεί κλινικά ότι ενισχύει τη μαθησιακή ικανότητα και τη βραχυπρόθεσμη και την μακροπρόθεσμη μνήμη

Εμπνευσμένο από επιδημιολογικές μελέτες, το Memophenol ™ είναι μια μοναδική φόρμουλα εκχυλισμάτων Γαλλικού Σταφυλιού (Vitis vinifera L.) και βακίνιου  Βόρειας Αμερικής (Vaccinium angustifolium A.), παρέχει  μια μοναδική αναλογία προσεκτικά επιλεγμένων πολυφαινολών, των οποίων οι συνεργιστικές επιδράσεις στις γνωστικές επιδόσεις έχουν αποδειχθεί, δημοσιευτεί  και κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

ΤοMemophenol ™είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, ειδικά σε μονομερή φλαβανολών, ικανά να διασχίσουν το φραγμό αίματος-εγκεφάλου. ΤοMemophenol ™δρα στις 2 κύριες παραμέτρους που εμπλέκονται στη μνήμη: ενισχύει τη νευρογένεση και διεγείρει τη συναπτική πλαστικότητα. Το Memophenol ™ ενισχύει το σύστημα μνήμης και βελτιώνει την ικανότητα του εγκεφάλου να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται πληροφορίες.

ΤοMemophenol ™είναι αποτελεσματικό και για νέους και για μεγαλύτερης ηλικίας άτομα , όπως επιβεβαιώνεται από κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ηλικιωμένους ηλικίας 60 έως 70 ετών και μια πιλοτική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε μαθητές. Ενώ η κλινική μελέτη επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα τουMemophenol ™τόσο στις βραχυπρόθεσμες όσο και στις μακροπρόθεσμες αναμνήσεις, η μελέτη που πραγματοποιήθηκε στους μαθητές επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα που παρατηρείται στη μνήμη, τη συγκέντρωση και τη μάθηση. 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
40602
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
VIOGENESIS Brain Active 30caps VIOGENESIS Brain Active 30caps
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

29,04 € 36,30 €
Το Brain Active είναι µία ολοκληρωµένη φόρµουλα ενίσχυσης µνήµης µε Bacopa Monnieri, φωσφατιδυλική σερίνη και βιταµίνες του συµπλέγµατος Β.
SUPER HEALTH Iron Plus Bisglycinate 60caps SUPER HEALTH Iron Plus Bisglycinate 60caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ορθομοριακή συνεργιστική φόρμουλα με δισγλυκινικό σίδηρο βραδείας αποδέσμευσης που εξασφαλίζει υψηλή απορροφησιμότητα και άμεση αποκατάσταση της ενέργειας χωρίς να προκαλεί στομαχικές διαταραχές ή δυσκοιλιότητα.

Μενού