×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PHARMASEPT Hygienic Intim Care Foam Wash Απαλός Αφρός Καθαρισμού Για Την Ευαίσθητη Περιοχή 200ml

Κωδικός:
28493 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5205122000869
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
9,28 € 4,64 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.64€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

PHARMASEPT Hygienic Intim Care Foam Wash Απαλός Αφρός Καθαρισμού Για Την Ευαίσθητη Περιοχή 200ml
Απαλός αφρός υγιεινού καθαρισμού για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής & των αιμορροΐδων.

Βασικά χαρακτηριστικά & οφέλη:

  • Για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής και των αιμορροΐδων
    Υποαλλεργικός αφρός καθαρισμού μεpH 5.5καιφυτικά εκχυλίσματαγια καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και των αιμορροΐδων. Η τριπλή δράση του ανακουφίζει από συμπτώματα κνησμού και τοπικής ξηρότητας, απομακρύνει την κακοσμία και προστατεύει από μικροοργανισμούς και μολύνσεις.
  • Καταπραϋντική δράση
    Ο συνδυασμόςΛυγαριάςκαιΑμαμελίδαςανακουφίζει αποτελεσματικά προβλήματα κνησμού και ξηρότητας του εσωτερικού βλεννογόνου της ευαίσθητης περιοχής. Το συμπυκνωμένοAloe Verapowder προσφέρει έως και 200 φορές πιο αποτελεσματική δράση σε σχέση με το απλό εκχύλισμα Αλόης κατά των ερεθισμών και των φλογώσεων.
  • Προστασία από τοπική ξήρανση
    ΗΠροβιταμίνη Β5και ο ενυδατικός παράγονταςSodium PCAδεσμεύουν την υγρασία και αποτρέπουν τα προβλήματα ξηρότητας στην ευαίσθητη περιοχή.
  • Προστασία από «εξωτερικές» επιθέσεις
    Οι ήπιοι αντιμικροβιακοί παράγοντες περιορίζουν τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για την κακοσμία και προστατεύουν από επιθέσεις μικροοργανισμών, μυκητιάσεις και μολύνσεις, χωρίς να διαταράσσουν τη φυσιολογική χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής.

Κλινικά μελετημένο στο Iταλικό ινστιτούτο Farcoderm

Οδηγίες χρήσης:
Απλώστε επαρκή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα και πλύνετε απαλά. Στη συνέχεια ξεβγάλετε ελαφρά με νερό ή σκουπίστε με ένα υγρό πανί.

Περιέχει:AQUA (WATER), SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PANTHENOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, SODIUM LACTATE, DISODIUM CAPRYLOYL GLUTAMATE, BETAINE, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, VITEX AGNUS CASTUS (MONK'S PEPPER) EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, GLYCERYL CAPRATE, SODIUM PCA, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, GLYCERIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE, GLYCERYL CAPRYLATE, ALCOHOL, PHENYLPROPANOL, POLYQUATERNIUM-10, BISABOLOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PARFUM

Απαλλαγμένο από:

  • ALLERGENS
  • PARABENS
  • SOA
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
28493
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
HYDROVIT Colpo-Fresh Vaginal Gel 6x5ml HYDROVIT Colpo-Fresh Vaginal Gel 6x5ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κολπική γέλη με δράση κατά της αιδιοκολπικής ξηρότητας, ιδιαίτερη φόρμουλα για ενυδάτωση, αναζωογόνηση & καταπράυνση της αιδοιοκολπικής περιοχής.
HYDROVIT Intimcare Colpo-Cure Ovules 10x2gr HYDROVIT Intimcare Colpo-Cure Ovules 10x2gr
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ιατροτεχνολογικό προϊόν που βοηθά στη διατήρηση της φυσικής άμυνας του κόλπου και παράλληλα διευκολύνει την αποκατάσταση της κολπικής χλωρίδας.
APIVITA Intimate Plus Gentle Cleansing Gel για την Ευαίσθητη Περιοχή Tea Tree & Propolis 300ml APIVITA Intimate Plus Gentle Cleansing Gel για την Ευαίσθητη Περιοχή Tea Tree & Propolis 300ml
-53%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απαλό gel καθαρισμού με tea tree και πρόπολη για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει, προστατεύει και καταπραΰνει.
LACTACYD Long Lasting Moisturisation Λοσιόν για την Ευαίσθητη Περιοχή 250ml LACTACYD Long Lasting Moisturisation Λοσιόν για την Ευαίσθητη Περιοχή 250ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Lactacyd Ultra-Moisturising 40+ είναι ένα πλούσιο κρεμώδες καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής, κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανακουφίζει από την ξηρότητα και τον κνησμό. 
SEBAMED Sensitive Skin Intimate Wash For Women Aged 50+ pH 6.8 200ml SEBAMED Sensitive Skin Intimate Wash For Women Aged 50+ pH 6.8 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Αξιόπιστη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής για γυναίκες ηλικίας 50+. Επαναφέρει και διατηρεί το pH στα σωστά για την περιοχή επίπεδα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος