×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BIOLEON Λάμπα από Αλάτι Ιμαλαΐων σε Σχήμα Μεγάλου Μπωλ 1τμχ

Λάμπα από αλάτι Ιμαλαΐων σε σχήμα μεγάλου μπωλ. Λειτουργεί ως φυσικός ιονιστής.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω12788 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 2015110618343
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
48,61 € 38,89 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 9.72€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Λάμπα από Αλάτι Ιμαλαΐων σε Σχήμα Μεγάλου Μπωλ 1τμχ

Οι λάμπες από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων λειτουργούν ως φυσικοί ιονιστές, βελτιώνοντας την ποιότητα της ατμόσφαιρας στους εσωτερικούς χώρους. Όταν θερμαίνονται απορροφούν την υγρασία, κατακαθίζουν τη σκόνη και δημιουργούν αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Αρκεί να σκεφτούμε ότι αρνητικά ιόντα υπάρχουν στον θαλασσινό αέρα, στον αέρα του βουνού, στον αέρα που υπάρχει γύρω από καταρράκτες κτλ. για να καταλάβουμε πόσο σημαντικά είναι για την υγεία μας. Ο χώρος εξυγιαίνεται, αφού η συσσώρευση θετικών ιόντων δημιουργεί μια αρνητική, δυσάρεστη και ανθυγιεινή ατμόσφαιρα. Οι ηλεκτρικές συσκευές, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, αλλά και η ρύπανση δημιουργούν θετικά φορτισμένα ιόντα που βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι λάμπες από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα τόσο σε κάθε χώρο του σπιτιού όσο και στο γραφείο, αφού μειώνουν τις επιδράσεις της βλαβερής ακτινοβολίας που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Επίσης, απορροφούν την υπερβολική υγρασία από την ατμόσφαιρα, την καθαρίζουν από τον καπνό των τσιγάρων και εξουδετερώνουν τα βακτήρια και άλλους βλαβερούς οργανισμούς σε αυτήν.

Το ζεστό και ελκυστικό τους φως παρέχει μια κατευναστική επίδραση και βοηθά στη μείωση του άγχους και του στρες. Χρησιμοποιούνται ευρέως από διάφορους εναλλακτικούς θεραπευτές, αφού βοηθούν στην ψυχική και σωματική ευεξία. Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα βοηθά στην ανακούφιση από πονοκεφάλους, εντάσεις, αλλεργίες, αϋπνίες και προβλήματα του αναπνευστικού.

Χαρακτηριστικά:

22cm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω12788
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος