×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VIZULIZE All-in-One Διάλυμα Καθαρισμού Φακών Επαφής 360ml

Το διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής Vizulize All In One έχει δημιουργηθεί ειδικά για φακούς, εξασφαλίζοντας εξαιρετική υγιεινή και άνεση στη χρήση των φακών επαφής σας και διασφαλίζοντας ότι οι φακοί σας παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω23417 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5060133376798
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
11,41 € 7,99 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.42€
Αγαπημένα
Περιγραφή

All-in-One Διάλυμα Καθαρισμού Φακών Επαφής 360ml

Το διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής Vizulize All In One έχει δημιουργηθεί ειδικά για φακούς,εξασφαλίζοντας εξαιρετική υγιεινή και άνεση στη χρήση των φακών επαφής σαςκαι διασφαλίζοντας ότι οι φακοί σας παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

Η προηγμένη φόρμουλα πολλαπλών χρήσεων έχει αποδειχθεί ότι καθαρίζει αποτελεσματικά τους φακούς και απομακρύνει τις εναποθέσεις πρωτεΐνης,καθώς και απολυμαίνει και ενυδατώνει τους φακούς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μαζί με τη θήκη φακών για την αποθήκευση φακών ενώ δεν χρησιμοποιούνται. Αναπτύχθηκε για να ισορροπεί το pH στο υγρό των δακρύων του ματιού, το απαλό διάλυμα βοηθά τους φακούς να αισθάνονται πιο άνετα και φυσικά στα μάτια σας.

Περιλαμβάνεται μια θήκη φακών,διασφαλίζοντας ότι οι φακοί σας μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια όταν δεν χρησιμοποιούνται. Το διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής Vizulize All in One είναι συμβατό για χρήση μόνο με φακούς επαφής και πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος της καθημερινής σας φροντίδας φακών.

Οδηγίες χρήσης:

  • Ιδανικό για χρήση ως μέρος της καθημερινής σας φροντίδας φακών. Για να ανοίξετε το μπουκάλι περιστρέψτε το καπάκι αριστερόστροφα για να σπάσει η τσιμούχα.
  • Για τον καθαρισμό των φακών πλύνετε και στεγνώστε τα χέρια σας πριν χειριστείτε τους φακούς επαφής.
  • Τοποθετήστε το φακό στην παλάμη του χεριού σας, προσθέστε 3 έως 4 σταγόνες καθαριστικού διαλύματος φακών επαφής Vizulize All in One σε κάθε πλευρά της επιφάνειας του φακού και τρίψτε απαλά και τις δύο πλευρές για 20 δευτερόλεπτα.
  • Ξεπλύνετε καλά τον φακό με το διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής Vizulize All in One. Τοποθετήστε το φακό στο κατάλληλο διαμέρισμα της θήκης του φακού. Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για τον άλλο φακό.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω23417
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
VIZULIZE All-in-One Διάλυμα Καθαρισμού Φακών Επαφής 360ml VIZULIZE All-in-One Διάλυμα Καθαρισμού Φακών Επαφής 360ml
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής Vizulize All In One έχει δημιουργηθεί ειδικά για φακούς, εξασφαλίζοντας εξαιρετική υγιεινή και άνεση στη χρήση των φακών επαφής σας και διασφαλίζοντας ότι οι φακοί σας παραμένουν σε...
DEMO NewSept Total Διάλυμα Φακών Επαφής Πολλαπλών Χρήσεων με Εκχύλισμα Χαμομηλιού 10x10ml DEMO NewSept Total Διάλυμα Φακών Επαφής Πολλαπλών Χρήσεων με Εκχύλισμα Χαμομηλιού 10x10ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους φακών επαφής. Σε πρακτική συσκευασία.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος