×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PHARMALIFE Biostatine Active 60tabs

Συμπλήρωμα διατροφής με βάση φυτικά εκχυλίσματα Τριγωνίδας, Αγκινάρας και Βέρβερης, ζυμωμένο κόκκινο ρύζι σε σκόνη και βιοφλαβονοειδή. Βοηθά στην ομαλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Καθαρίζει τον οργανισμό και μειώνει τη χοληστερόλη.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω24951 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8051128637281
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
19,10 € 14,32 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.78€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Biostatine Active 60tabs

Συμπλήρωμα διατροφής με βάση φυτικά εκχυλίσματα Τριγωνίδας, Αγκινάρας και Βέρβερης, ζυμωμένο κόκκινο ρύζι σε σκόνη και βιοφλαβονοειδή.

Η αγκινάρα είναι χρήσιμη για τη λειτουργία του ήπατος και το μεταβολισμό των λιπιδίων, ενώ το τριγωνόφυλλουποστηρίζει τον μεταβολισμό των τριγλυκεριδίων και της χοληστερόλης.

Οφέλη:

  • Το Berberis βοηθά στην ομαλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.
  • Καθαρίζει τον οργανισμό και μειώνει τη χοληστερόλη στο πλάσμα.
  • Συνιστάται σε περίπτωση υπερχοληστερολαιμίας, ηπατικής και καρδιαγγειακής υπερφόρτωσης.

Ενεργά συστατικά:

  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΥΖΙ:ξηρό εκχύλισμα από Oryza sativa. Έχει μαλακτική και καταπραϋντική δράση στο πεπτικό σύστημα και ελέγχει την γαστρική οξύτητα. Μετά τη ζύμωση εμπλουτίζεται με Monacolin K, ένα μόριο με έντονες ιδιότητες μείωσης της χοληστερόλης και λιπιδίων.
  • ΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ:είναι ένα φλαβονοειδές με αντιοξειδωτική, αγγειοπροστατευτική και τριχοειδή δράση. Έχει επίσης υποτασικές και υποχοληστερολαιμικές ιδιότητες. Βελτιώνει την κυκλοφορία και την αντίσταση των τριχοειδών, μειώνει τη φλεγμονή, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και βελτιώνει την καρδιακή δραστηριότητα.
  • ΑΓΚΙΝΑΡΑ:εκχύλισμα που λαμβάνεται από τα φύλλα του Cynara scolymus. Προωθεί την πέψη και τη λειτουργία του ήπατος καθαρίζοντας το σώμα και προάγοντας τον μεταβολισμό των λιπιδίων. Έχει επίσης αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στην παρουσία της κυναρίνης, έχει σημαντική καθαριστική, διουρητική και αποτοξινωτική δράση.
  • FENUGREEK:εκχύλισμα που λαμβάνεται από Trigonella foenum graecum. Περιέχει σαπωνίνες, αλκαλοειδή, πολυφαινόλες, αιθέρια έλαια, βιταμίνες, μέταλλα και βλεννώδεις ουσίες χρήσιμες για την τόνωση της πέψης και την άσκηση μαλακτικής και καταπραϋντικής δράσης στο πεπτικό σύστημα. Υπάρχουν επίσης μελέτες στη βιβλιογραφία που αποδίδουν ιδιότητες μείωσης της χοληστερόλης και υποτιγλυκεριδίων σε αυτό το εκχύλισμα. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι οι σπόροι της τριγωνέλλας έχουν την ικανότητα να μειώνουν το σάκχαρο στο αίμα ρυθμίζοντας την απορρόφηση των σακχάρων.
  • ΒΕΡΒΕΡΙΝΗ:δραστικό συστατικό που περιέχεται στο εκχύλισμα που λαμβάνεται από το φλοιό του Berberis aristata. Είναι σε θέση να βελτιώσει την έκκριση της χολής, να διευκολύνει την αποβολή των αποβλήτων από το έντερο και είναι επίσης ένα ήπιο καθαρτικό που καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα. Η βερβερίνη είναι ένα μόριο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τη θεραπεία της υποχοληστεριναιμίας και της υπεργλυκαιμίας. Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα αυξάνοντας την έκφραση των υποδοχέων ινσουλίνης, μειώνει την LDL χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια.

Δοσολογία:

  • Λαμβάνετε ένα δισκίο πριν το μεσημεριανό γεύμα και ένα πριν το βραδινό, με άφθονο νερό.

Συστατικά:

Ογκώδης παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη E460; Βιοφλαβονοειδή (εκφρασμένα ως εσπεριδίνη), ξηρό εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας ( Cynara scolymus L. ) τιτλοδοτημένο σε 2,5% σε κυναρίνη, ξηρό εκχύλισμα σπόρων τριγωνέλλας ( Trigonella foenumgraecum L. ), διογκωτικός παράγοντας: φωσφορικό ασβέστιο E34; ξηρό εκχύλισμα φλοιού Berberis aristata από κλαδιά ( Berberis aristata DC. ), σκόνη κόκκινου ρυζιού που έχει υποστεί ζύμωση ( Oryza sativa L., Monascus Purpureus Went. ) τιτλοδοτημένο σε 4% σε συνολικές μονακολίνες (εκφραζόμενες ως monacolin K), αντισυσσωματικούς παράγοντες: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων E470b, διοξείδιο του πυριτίου E551.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω24951
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
PLAMECA Policol One 60 φυτοκάψουλες PLAMECA Policol One 60 φυτοκάψουλες
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με Red yeast rice, συνένζυμο Q10 και φυτικά εκχυλίσματα που συμβάλλουν στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
MY ELEMENTS Krill Oil 500mg 30caps MY ELEMENTS Krill Oil 500mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

13,42 € 26,82 €
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Krill Oil προσφέρει έλαιο κριλ της Ανταρκτικής Euphasia Superba2, μια καθαρή φυσική πηγή, πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
TILMAN Cholesfytol NG 56tabs TILMAN Cholesfytol NG 56tabs
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

17,19 € 22,92 €
Το συμπλήρωμα διατροφής Cholesfytol NG της Tilman σας βοηθάει να ελέγχετε το επίπεδο της χοληστερόλης σας καθώς και το ποσοστό της κακής χοληστερόλης (LDL).
UGA Meaquor 1000 30caps UGA Meaquor 1000 30caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

18,10 € 27,85 €
Με 1000 mg ωμέγα-3 EPA και DHA που περιέχονται ανά κάψουλα, το Meaquor® 1000 είναι ένα από τα πιο συμπυκνωμένα συμπληρώματα ωμέγα-3 στην αγορά.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος