×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ALFACARE Latex Eco Free Εξεταστικά Γάντια Λάτεξ Χωρίς Πούδρα Medium 100τμχ

Εξεταστικά γάντια από λάτεξ χωρίς πούδρα. 

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω25605 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 9551004296643
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
5,49 € 4,94 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 0.55€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Latex Eco Free Εξεταστικά Γάντια Λάτεξ Χωρίς Πούδρα Medium 100τμχ

Εξεταστικά γάντια από λάτεξ χωρίς πούδρα. 

Το γάντι προορίζεται για χρήση από προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης σαν μέτρο προστασίας από την μόλυνση μεταξύ υγειονομικού προσωπικού και ασθενούς.

Προφυλάξεις:

  • Αυτό το προϊόν περιέχει φυσικό λάτεξ και άλλα συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση συμπεριλαμβανομένων αναφυλακτικών αντιδράσεων.
  • Έχουν αναφερθεί μεμονωμένες περιπτώσεις τέτοιων αντιδράσεων σε φυσικό λάτεξ ή πούδρα. Εάν παρουσιάσετε αντίδραση σε αυτό το προϊόν διακόψτε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
  • Μετά τη χρήση, οι χρήστες πρέπει να ελέγχουν οπτικά τα γάντια και να απομακρύνουν τυχόν μολύνσεις από την εξωτερική επιφάνεια πριν αφαιρέσουν τα γάντια από το χέρι. Εναλλακτικά, αφαιρέστε προσεκτικά το γάντι από το χέρι έτσι ώστε το μολυσμένο εξωτερικό μέρος να μην έρθει σε επαφή με το δέρμα σας.
  • Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Το ανοιγμένο κουτί πρέπει να προστατεύεται από άμεση έκθεση στον ήλιο ή φθορισμό. Τα γάντια λάτεξ καλής ποιότητας παρέχουν εξαιρετική προστασία. Δεν προορίζονται για προστασία από χημικά.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω25605
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
HOLIK Black Nitrile Protective Gloves Γάντια Νιτριλίου Χωρίς Πούδρα Μαύρα Medium 100τμχ HOLIK Black Nitrile Protective Gloves Γάντια Νιτριλίου Χωρίς Πούδρα Μαύρα Medium 100τμχ
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Εξεταστικά και προστατευτικά γάντια είναι κατάλληλα για εργασία στην υγειονομική περίθαλψη, την επεξεργασία τροφίμων και τη βιομηχανία. Χάρη στην ποιότητά τους, η χρήση τους είναι γενική και άνετη.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος