×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

WELEDA Citrus Hand & Nail Cream Kρέμα για Χέρια & Νύχια με Κίτρο, 50ml

Κωδικός:
21684 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4001638081306
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
15,50 € 9,30 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.2€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Citrus Hand & Nail Cream Kρέμα για Χέρια & Νύχια με Κίτρο, 50ml

Φυσική περιποίηση για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια.

«Πρώτες βοήθειες» για ξηρά χέρια σας προσφέρει από σήμερα η κρέμα κίτρου για χέρια και νύχια της Weleda. Η πλούσια σύνθεσή της περιποιείται τα τραχιά, σκασμένα χέρια, τα κάνει και πάλι βελούδινα απαλά, καθώς ενισχύει την ανάπτυξη υγειών και όμορφων νυχιών.

Η νέα κρέμα κίτρου για χέρια και νύχια προσφέρει ένα απολαυστικό διάλλειμα για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια: το απαλό αμυγδαλέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα προστατεύει από απώλεια ενυδάτωσης και κάνει την επιδερμίδα μεταξένια και λεία. Το κερί Carnauba και η λανολίνη προστατεύουν και περιποιούνται τα εύθραυστα νύχια.

Επιλεγμένα εκχυλίσματα θεραπευτικών φυτών όπως πανσές, χαμομήλι και άνθη καλέντουλας βοηθούν τη σκασμένη και ερεθισμένη επιδερμίδα να ανακάμψει ταχύτερα. Αυθεντικά αιθέρια έλαια από πορτοκάλι και λεμόνι, από βιολογικές καλλιέργειες της Μεσογείου, χαρίζουν στην κρέμα το ελαφρύ και δροσερό της άρωμα.

Συμβουλή για μασάζ: 

  1. Αναμίξτε μικρή ποσότητα της κρέμας κίτρου για χέρια και νύχια με μερικές σταγόνες από το τονωτικό λάδι κίτρου.
  2. Ξεκινήστε από το κάτω μέρος του χεριού: τρίψτε πρώτα απαλά την επιδερμίδα από τον αγκώνα προς την παλάμη και αντίθετα, μετά κάντε κυκλικές κινήσεις με τον αντίχειρα επάνω στο χέρι.
  3. Συνεχίστε έπειτα με την παλάμη, κάντε κυκλικές κινήσεις στο κέντρο και τρίψτε μετά ένα- ένα τα δάχτυλα. Στο τέλος τρίψτε πάλι την επιδερμίδα μεταξύ παλάμης και αγκώνα με φορά προς την καρδιά. Θα νιώσετε τα χέρια σας απαλά, χαλαρά και βελούδινα.

Η κρέμα κίτρου για χέρια και νύχια είναι δερματολογικά ελεγμένη, έχει φιλικό pH και σήμα ποιότητας NaTrue. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί συνθετικές χρωστικές και αρωματικές ουσίες, καθώς και συντηρητικά.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
21684
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
FLEXITOL Promo Rescue Foot Balm 56gr & Rapid Relief Hand Balm 56gr 1+1 Δώρο FLEXITOL Promo Rescue Foot Balm 56gr & Rapid Relief Hand Balm 56gr 1+1 Δώρο
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Flexitol πακέτο με κρέμα ποδιών με μαλακτικές - ενυδατικές ιδιότητες και 25% Ουρία και δώρο κρέμα χεριών που αποκαθιστά το ξηρό και σκασμένο δέρμα.
ALOE+ COLORS Just Breathe Hand & Body Butter 50ml ALOE+ COLORS Just Breathe Hand & Body Butter 50ml
-39.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης με το νέο βούτυρο σώματος Aloe Colors Just Breathe και διατηρήστε το δέρμα σας απαλό και ελαστικό όλη μέρα.
ALOE+ COLORS Silky Touch Hand & Body Butter 50ml ALOE+ COLORS Silky Touch Hand & Body Butter 50ml
-39.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης με το νέο βούτυρο σώματος Aloe Colors Silky Touch και διατηρήστε το δέρμα σας απαλό και ελαστικό όλη μέρα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος