×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PLAMECA Venalight Plus Συμπλήρωμα Διατροφής για την Φυσιολογική Λειτουργία των Αιμοφόρων Αγγείων 30 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
76344 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8435100845169
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
19,00 € 14,25 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.75€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Εγκυμοσύνη - Θηλασμός

Συμπληρωματα διατροφης

Πρησμενα ποδια

Venalight Plus Συμπλήρωμα Διατροφής για την Φυσιολογική Λειτουργία των Αιμοφόρων Αγγείων 30 φυτοκάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με ιπποκαστανιά, πράσινο μάνγκο, ρούσκο, κόκκινη άμπελο, εσπεριδίνη και βιταμίνη C.
Για την φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.
EFSA 2009· 7(9):1226 Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΡΠΩΝ ΙΠΠΟΚΑΣΤΑΝΟΥ (aesculus hippocastanum), ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΝΓΚΟ (mangifera indica), ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΡΟΥΣΚΟΥ (butcher’s broom, ruscus aculeatus), ΦΥΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ (vitis vinifera), ΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C (ascorbic acid), διογκωτικά μέσα [φυτική κυτταρίνη, γλυκερίδια λιπαρών οξέων], υλικό κάψουλας [υδροξυπροπυ- λομεθυλοσελλουλόζη], αντιπηκτικά μέσα [οξείδιο του πυριτίου, στεαρικό μαγνήσιο].
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα ανάμεσα στα γεύματα.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΙΠΠΟΚΑΣΤΑΝΟΥ

(horse chestnut)(aesculus hippocastanum) 125 mg

Που αποδίδει 18% αισκίνη 22.5 mg **

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΑΝΓΚΟ CAREFLOW

(mangifera indica) 100 mg **

Που αποδίδει 0,03% μανγκιφερίνη 0.03 mg

ΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ 46 mg

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΡΟΥΣΚΟΥ

(butcher’s broom)(ruscus aculeatus) 75 mg

Που αποδίδει 5% σαπωνίνες 3.7 mg **

ΦΥΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ (vitis vinifera) 50 mg

Που αποδίδει 95% προανθοκυανιδίνες 47.5 mg **

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C( ασκορβικό οξύ) 16 mg

• Ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες ημέρες χρήσης.
• Επούλωση των κιρσών, αιμορροΐδων και φλεβίτιδας.
• Φλεβική ανεπάρκεια των ποδιών και τα συνοδά συμπτώματά τους: κουρασμένα πόδια, πρήξιμο, φαγούρα, κλπ.
• Διατήρηση της υγιούς ενδοθηλιακής λειτουργίας και του φλεβικού τόνου.

ΦΛΕΒΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ VENALIGHT

Η φλεβική ανεπάρκεια είναι μια κοινή αιτία πόνου και πρηξίματος στα πόδια. Εμφανίζεται όταν οι βαλβίδες των φλεβών δεν λειτουργούν σωστά και η κυκλοφορία του αίματος στις φλέβες των ποδιών μειώνεται, εμποδίζοντας την κανονική επιστροφή αίματος από τα πόδια πίσω στην καρδιά. Είναι μια πολύ κοινή πάθηση που πλήττει το 30% των ενηλίκων, κυρίως του γυναικείου φύλου. Άλλες συχνές αιτίες είναι η ηλικία, η εγκυμοσύνη, η παχυσαρκία, το οικογενειακό ιστορικό και η καθιστική ζωή και εργασία.
Παρόλο που επηρεάζει κυρίως τις βαθιές φλέβες και τις βαλβίδεςτους, η μικροκυκλοφορία στα πόδια μειώνεται σοβαρά λόγω της κακής ροής αίματος. Οι μικρότερες φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα κυκλοφορίας και καταρρέουν, οδηγώντας σε βλάβη ιστών και εξέλκωση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επικεντρωθεί η θεραπεία των κιρσών και των σχετικών συμπτωμάτων όχι μόνο στη βελτίωση του φλεβικού τόνου των βαθιών φλεβών αλλά και στην αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας και της ενδοθηλιακής λειτουργίας των μικρότερων αιμοφόρων αγγείων.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΑΝΓΚΟ
ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!

Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία κατά 54% στις πρώτες 6 ώρες. Ο πράσινος καρπός του μάνγκο που υπάρχει στα προϊόντα Venalight Plus είναι μια 100% καθαρή σκόνη φρούτων μάνγκο, που παράγεται από μια ειδική ποικιλία Mango, Mangifera indica. Αυτό το συστατικό, το οποίο ονομάζεται Careflow®, έχει δοκιμαστεί σε αρκετές κλινικές δοκιμές. Τα μάνγκο για το Careflow® συγκομίζονται σε ειδικό βαθμό ωρίμανσης από επιλεγμένους αγρότες για να αποκτήσουν υψηλές συγκεντρώσεις δευτερογενών μεταβολιτών και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Το Careflow® ασκεί γενική θετική επίδραση στο μεταβολισμό και βελτιώνει την ενδοθηλιακή λειτουργία, τη μικροκυκλοφορία και τη ροή αίματος των τριχοειδών αγγείων.
Το Careflow® ασκεί τα ευεργετικά του αποτελέσματα ενεργοποιώντας το βασικό μεταβολικό ένζυμο SIRT1, που συνδέεται με τον ενεργειακό μεταβολισμό, την αντοχή στο στρες, την επιβίωση των κυττάρων και τη μακροζωία. Δύο διαφορετικές κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Careflow® διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και τη λειτουργία του ενδοθηλίου.
Στην πρώτη μελέτη, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του Careflow® προσδιορίστηκαν σε μία τυχαιοποιημένη, διπλή-τυφλή, διασταυρούμενη μελέτη με 10 υγιείς εθελοντές. Ο ρυθμός ροής αίματος αυξήθηκε σημαντικά και το προϊόν ήταν καλά ανεκτό από όλους τους συμμετέχοντες. Gerstgrasser, A., Röchter, S., Dressler, D., Schön, C., Reule, C., & Buchwald-Werner, S. (2016). In Vitro activation of eNOS by Mangifera indica (Careless™) and determination of an effective dosage in a randomized, double-blind, human pilot study on microcirculation. Planta medica, 82(04), 298-304.
Σε μια δεύτερη μελέτη, 75 εθελοντές συμμετείχαν σε τυχαιοποιημένη, διπλή - τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη. Η ροή αίματος της ενεργού υπεραιμίας αυξήθηκε σημαντικά και η συστολική αρτηριακή πίεση μειώθηκε σημαντικά.
Η ροή φροντίδας έχει αποδειχθεί σε μια ανθρώπινη μελέτη που υποστηρίζει τη βελτιωμένη ροή αίματος και την αύξηση της eNOS (συνθετάση ενδοθηλιακού μονοξειδίου του αζώτου) για τη βέλτιστη λειτουργία του μονοξειδίου του αζώτου. Με την ενεργοποίηση του ενζύμου SIRT 1, το Careflow ™ μιμείται επίσης τον θερμιδικό περιορισμό, ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την επιβράδυνση του ρυθμού της γήρανσης των αγγείων και του σώματος συνολικότερα Επειδή το SIRT 1 είναι ο κύριος αισθητήρας που ανιχνεύει τη διατροφική πρόσληψη και ρυθμίζει τις μεταβολικές διαδικασίες, το Careflow ™ ανιχνεύει την πρόσληψη τροφής και ρυθμίζει τις μεταβολικές διεργασίες που προάγουν την ενεργειακή ομοιόσταση και την προστασία των κυττάρων.

HORSE CHESTNUT
ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΙΤΙΔΕΣ,ΤΟ ΟΙΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ

Ο καρπός του αγριοκάστανου (Aesculus hippocastanum) περιέχει αισκίνη, δραστική ουσία που μειώνει τη διαπερατότητα των φλεβικών τριχοειδών αγγείων. Η λήψη εκχυλίσματος ιπποκαστανιάς μπορεί να μειώσει ορισμένα συμπτώματα χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, όπως φλεβίτιδα, πόνο, κόπωση, τάση, πρήξιμο στα πόδια, φαγούρα και οίδημα σε ασθενείς με χρόνια φλεβική ανεπάρκεια. EMA-HMPC. Community herbal monograph on Aesculus hippocastanum L., cortex. London: EMA. Doc. Ref.: EMA/HMPC/354156/2011. Adopted: 22 May 2012.

BRUCHER’S BROOM
ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΜΗΡΜΗΓΚΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Οι ρίζες του ρούσκου περιέχουν σαπωνίνη, ρουσκογενίνη και νεορουσκονίνη που παράγουν θετικά αποτελέσματα με άμεση ενεργοποίηση των α-αδρενεργικών υποδοχέων. Η βασική ιδιότητα του εκχυλίσματος του ρούσκου είναι να μειώνει και να ελέγχει τη συγκέντρωση του αίματος στα πόδια. Έχει επίσης προστατευτική επίδραση στα τριχοειδή αγγεία, στο αγγειακό ενδοθήλιο και στους λείους μυς. European Medicines Agency (EMA)-Committee on Herbal Medicinal Products (HMPC). European Union herbal monograph on Ruscus aculeatus L. rhizoma Draft. London: EMA. Doc. Ref.: EMA/188804/2017. Adopted: 30/01/2018.

RED VINE
ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΙΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ

Οι κόκκοι αμπέλου (Vitis vinifera) και τα προϊόντα που παράγονται από αυτά περιέχουν φαινολικές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ολιγομερών προανθοκυανιδινών (OPC), φλαβονολών και πολλών διαφορετικών πολυφαινολών με ποικίλες ευεργετικές επιδράσεις..Η λήψη εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιών πλούσιων σε συστατικά προανθοκυανιδίνης έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα υποκειμενικά συμπτώματα χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας και βελτιώνει τον φλεβικό τόνο. European Medicines Agency (EMA) - Committee on Herbal Medicinal Products (HMPC). Final list of references supporting the assessment of Vitis vinifera L., folium - First version. London: EMA. Doc. Ref.: EMA/HMPC/464683/2016. Published: 5/1/2018.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΑΙΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ

Το Venalight Plus περιέχει επιπλέον βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό κολλαγόνου των αιμοφόρων αγγείων, μεταξύ άλλων ενδείξεων. Ωστόσο, η βιταμίνη C είναι ένα πολύ εύκολα αποικοδομήσιμο μόριο, το οποίο αποτελεί πρόβλημα όταν λαμβάνεται ως συμπλήρωμα. Οι τύποι Venalight Plus έχουν μια έξυπνη λύση για την αποφυγή αυτού του προβλήματος και την εγγύηση της πλήρους απορρόφησης αυτής της βιταμίνης. Οι κάψουλες περιέχουν μια μορφή βιταμίνης C με φυσική επικάλυψη που εμποδίζει την οξείδωση.

HESPERIDIN
ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΙΤΙΔΕΣ
Η εσεπεριδίνη είναι μια κατηγορία φλαβονοειδών που προέρχεται κυρίως από εσπεριδοειδή και είναι γνωστή ως βιοφλαβονοειδές εσπεριδοειδών. Η εσπεριδίνη μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών χρησιμοποιείται για αγγειακές καταστάσεις όπως αιμορροΐδες και κιρσοί. Η Hesperidin λειτουργεί βελτιώνοντας τον φλεβικό τόνο, μειώνοντας την στάση, αποκαθιστώντας την φυσιολογική τριχοειδή διαπερατότητα και βελτιώνοντας την λεμφική αποστράγγιση.

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
76344
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος