×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

MEY Instant Wrinkle Fighter 30ml

Filler & primer (απαλύνει άμεσα ατέλειες), για όλες τις επιδερμίδες.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15381 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5206562000570
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
49,77 € 34,84 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 14.93€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Instant Wrinkle Fighter 30ml

To MEY Instant Wrinkle Fighterείναι μια στοχευμένη, νέας γενιάς θεραπεία – σχεδιασμένη για νααπαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια της γήρανσης,όπως οιρυτίδεςκαι οιλεπτές γραμμέςκαι να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ατελειών και των πόρων του δέρματος. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up. Το δραστικό συστατικόMulti-action Pore Refinerμειώνει την αντιαισθητική εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, λειαίνει το δέρμα και περιορίζει τη γυαλάδα.Το δραστικό συστατικόNatural Relaxing Wrinkle Fighterπροσφέρειανακούφιση από τα σημάδια του στρες, μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και το βάθος των ρυτίδωνκαι παρέχει μία πιο νεανική εμφάνιση. Το εκχύλισμα βλαστοκυττάρων Raspberry με πλούσια αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, διεγείρει τη σύνθεση του Υαλουρονικού οξέως, τόσο στο χόριο, όσο και στην επιδερμίδα, προσδίδονταςενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Χαρακτηριστικά:

  • Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ιδανική για επιδερμίδες που έχουν υπερβολική λιπαρότητα.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Χωρίς προσθήκη parabens.
  • Χωρίς GMO.

Βασικά συστατικά & Οφέλη:

  • Ultra-Soft Mattifying Microspheres:Διαθέτουν την εξαιρετική ικανότητα να προσδίδουν ματ όψη στην επιδερμίδα, επειδή απορροφούν το περίσσιο σμήγμα και ελέγχουν τη γυαλάδα.
  • Pentylene Glycol:Βελτιώνει την ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία και βοηθά στην αναγέννηση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας.
  • Multi-action Pore Pefiner:Μειώνει την αντιαισθητική εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, λειαίνει το δέρμα και περιορίζει τη γυαλάδα. Το εκχύλισμα σπόρων lens esculenta, που περιέχει είναι πλούσιο σε ολιγοσακχαρίτες και δρα ενάντια στη συσσώρευση σμήγματος, προωθεί την ωρίμαση των κερατινοκυττάρων ώστε να εξαλείφει τη παρουσία κυττάρων που φράζουν τα τοιχώματα των πόρων. Μειώνει την αλλοίωση των πόρων και τη χαλάρωση των ιστών του δέρματος ενδυναμώνοντας τη δομή του κολλαγόνου στην επιδερμίδα.
  • Natural Relaxing Wrinkle-fighter:Προσφέρει ανακούφιση από τα σημάδια του στρες και παρέχει αποδεδειγμένη μείωση της τραχύτητας του δέρματος και του βάθους των ρυτίδων δημιουργώντας μία πιο νεανική εμφάνιση.
  • BerryFlux Vita (εκχύλισμα βλαστοκυττάρων βατόμουρου):Διεγείρει τη σύνθεση του Υαλουρονικού οξέως, τόσο στο χόριο, όσο και στην επιδερμίδα, προσδίδοντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Οδηγίες χρήσης:

  • Απλώστε μικρή ποσότητα προϊόντος σε ολόκληρο το πρόσωπο, μετά την εφαρμογή της ημερήσιας φροντίδας σας. Προχωρήστε με την εφαρμογή του make-up.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15381
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
VICHY Promo Liftactiv με H.A Epidermic Filler 30ml & Δώρο Collagen Specialist Κρέμα Ημέρας 15ml VICHY Promo Liftactiv με H.A Epidermic Filler 30ml & Δώρο Collagen Specialist Κρέμα Ημέρας 15ml
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Πακέτο προσφοράς από τη Vichy με ορό για διόρθωση ρυτίδων και ενίσχυση σφριγηλότητας & κρέμα ημέρας για επανόρθωση βαθιών και κάθετων ρυτίδων.
NIVEA Cellular Hyaluron Filler SPF30 Day Cream Κρέμα Προσώπου Ημέρας 50ml NIVEA Cellular Hyaluron Filler SPF30 Day Cream Κρέμα Προσώπου Ημέρας 50ml
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ειδική σύνθεση που δρα εντατικά κατά των ρυτίδων και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας με UVA & UVB φίλτρα SPF30.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος